Жените от кои зодии са най-подходящи за съпруги?

Вижте кои са
16
Жените от кои зодии са най-подходящи за съпруги?
Снимка: Istock

Ако вярвате в астрологичните зависимости във връзките, може би ще ви е интересно да разберете кои са трите най-подходящи за съпруги дами според зодията. Всеки зодиакален знак се отличава с характерни личностни особености, които имат подходящи съвпадения с характеристиките на други знаци. Това очертава вероятността за сполучливост на връзката между тях.

Ако сте мъж и търсите подходяща партньорка за дългосрочна връзка или брак, добре е да вземете предвид някои от открояващите се като най-добри съпруги дами, носещи следните три зодиакални знака.

Козирог

Жените от зодия Козирог са много добър избор за съпруги, защото са изключително отговорни, верни, организирани, подредени, прагматично и практично мислещи. Те са стожери на семейството. Умеят да възпитават децата, да им създават усещане за отговорност към това, което правят вкъщи и извън дома. Справят се безупречно с управлението на финансите, както със своите, така и със семейните.

Жените Козирог имат способността да балансират между семейните отговорности и кариерното развитие. Те са толкова енергични и дееспособни, че отстрани погледнати сякаш нямат умора. Винаги правят нещо и то по начин, който не ощетява нито семейството, нито работата им. Много са добри в планирането на времето и ангажиментите, което ги прави едни от най-добрите представителки в зодиака, подходящи за брачни партньори.

Едно от най-добрите качества на жените Козирог е тяхната вярност и почтеност. Ако са във връзка, те не са склонни да изневерят, да лъжат, да пазят тайни, които биха навредили на брака или партньора им. Отнасят се с уважение към любимия човек и са склонни да правят куп компромиси, за да осигурят щастие в отношенията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от Избори 2024
Днес гласуваме: 6100 искат да се депутати у нас, над 400 в Европа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-подходящи са тези, с които се обичаме!
11
0
 
1
 
! Отговори
Коза преди 3 седмици
Да! :)))
10
2
 
1
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 седмици
Скорпион - добре е , но някой задължително помага Везни - ако се влияе от приятелките си става лешСтрелец - умен и хитър сваляч ги прави на перушина Козирог - мания за величие и контрол, а тръгнат ли по чуждо са мн издръжливи
9
3
 
1
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 седмици
Водолей върви с 300 лв на месец за психолог, щото идват от други планети Овен - докато има секс , има и отношения Телец е ок, но мъжа е задължително да има кинтиБлизнаци - парата играе, но винаги бъдете готови на невероятни открития и тайни Рак - топла супа и стабилно фелацио, ама ...не е ясно докрай Лъв - или в краката й , или някой друг между нейните, щото стават пропускливи Дева , нещо като " Семейство Адамс " ще е филма ви
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До анонимна Знаеш поховорката Кой с кви се сбере ..
7
10
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 3 седмици
До непрепоръчвам - българският мъж е беден, мързеливец, егоистичен, иска денонощен слугинаж, а той да гони еди-кои си и да се бие в гърдите какъв бил..
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия са най-реткии. 70 % са близнаци но не стават.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
от зодия шевролет корвет.
4
8
 
8
 
! Отговори
Непрепоръчвам преди 3 седмици
Българката е неблагодар.меркантилно същество златотърсач емоционален вампир продажно, психически увредено без капка стойност и съвест Не се влияе и вълнува за вярност деца дом, семеен уют да може да върти къща Мисли,че е център на мечния път,а цепнатинта м/у кривите крака я правят незаменима.Финанов *** който с замах може да съсипе и семейство и финансите и връзката.Мисли и разсъждава с дупката си редовно тества и играе хазарт с търпението и нервите на мъжа като в забавна руска рулетка
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лена мустака хойка с Просто Киро баджанака :)
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кокорчо е съпругата на Спецов :)))
1
3
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 3 седмици
Благодаря ще знам ако повторя :))) На мен пък един телец ми е__ бойната слава нацяло батко.