Рафет Улутюрк: Периодът на Доган приключи

ДПС стана като другите партии
4 юли 2024 13:12, Стела Стоянова
47
Рафет Улутюрк: Периодът на Доган приключи
Снимка БГНЕС

"Доган вече го няма. Периодът му приключи. ДПС стана като другите партии". С тези думи Рафет Улутюрк, председател на най-голямата изселническа организация "Бултюрк", коментира пред БНР процесите, които текат в Движението за права и свободи.

"Ахмед Доган управлява ДПС от 35 години с кукли. Помисли си, че това е Касим Дал, Лютви Местан, Карадайъ... Поздравявам Пеевски, който каза, че щом Доган го е сложил за председател, вече той ще отговаря".

Къде е Джевдет Чакъров, попита Рафет Улутюрк. "Уж е лидер, но не излезе никъде. Те чакат заповеди от Доган".

Нито една българска партия не се занимава с проблемите на турците по селата, посочи Улутюрк и обясни, че това е и причината за успеха на ДПС в районите с компактно турско население.

Още по темата

"ДПС не е етническа партия. Българските партии са етнически. Нито една българска партия не взима турците при себе си. Нито един зам.-председател на партия не е турчин". Той посочи, че по селата хората все още са плашени с Възродителния процес.

"Няма една българска партия да отиде и да каже, че това време е минало". Рафет Улутюрк обаче уточни, че и отношението на партийните организации към българските граждани не е много по-различно.

"В България проблемът е, че партиите не работят за българските граждани", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: ДПСДоган
Още от Общество
"Малката Русия" отстъпва по Черноморието на млада България и застаряваща Европа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 35, държавата не е абдикирала, тя помага за турцизирането на ромското население, дори на тези които не знаят дума турски, премиерът главчев е сменил почти всички областни с кадри на ДПС, във Варна е дори от турски произход
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ДПС печели в Северозапада с над 20%*
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
и откъде знае проблемите на хората като е в чужбина, той каза, че турците в България били един милион и трябвало турския да стане втори официален език, на каккъв език говорят от община Гърмен, района на пеевски - на български, защото са българомохамедани, ами в Северозапада никой не говори турски, а БСП печел с повече от 20%, във Варна са сложили областен турчин от ДПС, на следващите избори сигурно и там ще са повече от 20%
35
4
 
1
 
! Отговори
Чингиз хан преди 2 дни
До Tенгри канЧовече, Тенгри е ТЮРКСКИ бог , а ти си против турците. Нещо не ти е наред ли ?
34
0
 
2
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 дни
Тоя си и вярва - колко преди него приключваха и отписваха шаха Шаха още си управлява а тях никой не ги знае вече кои са какви са за какво са се борили
33
0
 
12
 
! Отговори
чичо Гошо преди 2 дни
Драги ми Рафет, къде го видя това компактно турско население в северозападна българия, никога не го е имало, в момента има компактно ромско население, което за 300-500лв на глас са под строй пред урните и каканижат пред родни аги като Галата. В едно е прав Рафет, държавата абсолютно е абдикирала и тези обществени категории хора са напълно маргинализирани и зависими, затова вървят и номерата на плондера!
32
0
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 дни
изселнически организации вървете си по пътя които доброволно си избрахте и несе занимаваите с българия вие изпитвате само злоба към българия със злоба игласувате на всички избори хората в раионите със смесено население се държатнарочно в страх от кметовете феодали на дпс
31
3
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 2 дни
Сараите си отидоха...:))) скоро и бабата...:)))
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
да излезе болен ли е,къде е
29
7
 
12
 
! Отговори
БАВНО, НО СИГУРНО преди 2 дни
...БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОЧИСТИ ОТ ГАДНОТО СИ РУСКО- КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО И ЩЕ БЪДЕ НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ЕС!...ВРЪЩАНЕ НАЗАД -- НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Там е проблема. Представилтел на изселническа организация, дали е свободен да изразява мнение или е подконтролен на службите? Пеевски не ходи ли на спявака в Турското посолство. Ръцете срещу доган изникват от едно и също мвсто, но дали ще го бутнат ще видим. Добре би било гръга от търсещи легитимация от Турция да не са болшинство в ДПС.
27
1
 
15
 
! Отговори
Tенгри кан преди 2 дни
Ха-ха-ха, ама чакайте, г-да "турци";))) Вие, какво искате, да са каращисаме с вас? Ами, ако не искаме? Като наблюдавам процесите, вие бягате от Източните Родопи и се заселвате в Асеновград и Пловдив, компактно и по родово, създавайки нови турски квартали върху българска земя - бивши лозя и ниви, които минават в регулация, т.е. вие сте, които требе да ойте в българските партии;))) Инак, ако зависеше от мен, не бих ви позволил, нито педя българска земя!
26
0
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 2 дни
Е ти май си мислиш,че всички са като теб дето пишат тук,е изненада не всички са осмокласници с малки пушки
25
1
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 2 дни
Ами като не си учил генерал ли да те направят или директор отиваш трудовак , тогава даже те караха да ходиш на училище да се образоваш,то и сега образованието е безплатно поне средното така,че всеки е имал възможност,ако иска да се развива,за да не е общак и трудовак
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 22 Вероятно преди 1989г.си ходел прав под килима...
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Как ще е приключил периода му, като масата му е пълна с уиски Има да си смучи Спиртосания боянски Прилеп....
22
3
 
6
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 2 дни
ПЕЕВСКИ ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ДОНОСНИЦИТЕ НА ДС/ БКП, И ТОЧНО ТОВА ПРАВИ
21
1
 
18
 
! Отговори
До 19 преди 2 дни
Никой не ги е гонил ,а щом Турция им е по-мила ,а те живеят в България ей там им е Турция и им показаха вратата,а аз познавам много турци ,които са дошли да учат в България и изобщо не се чувстват малтретирани или пък някой ги е закачал за нещо
20
3
 
16
 
! Отговори
До 16 преди 2 дни
Е има,ама тия дето гласуват за ДПС се оказаха 50% с основно образование на предните избори
19
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Турците работеха най-черната работа по селата,служеха в трудови войски,комунистическият режим им смени насила имената,прогони ги от родината им България,но те знаят,че българският народ винаги ги е уважаван.ДПС е създадено от ДС и КГБ с три основни цели. 1.Да си контролира и държи във феодално подчинение останалото турско население в България.Изпълнено! 2 Да се унищожи влиянието на Турция върху това население. Изпълнено. 3 ДПС еПРОРУСКА партия Изпълнено.