Задържаха баща и син за зверски побой над шофьор

Двамата са опитали да се укрият
Обновена: 27 юни 2024 07:58 | 27 юни 2024 07:57, Александър Попов
85
Задържаха баща и син за зверски побой над шофьор

Полицията задържа баща и син, които пребиха шофьор на автобус край Луковит.

Окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков обясни, че след уличния бой единият нападател се е укрил. Бил задържан на другия ден. На двамата мъже е наложена мярка „задържане под стража” за срок до 72 часа. След като били освободени, те отново се укрили. Полицията ги открила и пуснала единия под парична гаранция, а другия под домашен арест.
Късно снощи са приключили двете частни наказателни дела, по които са се разглеждали мерките за неотклонение.

По отношение на едното лице е наложена мярка „парична гаранция“ в размер на 2000 лв., а другото е с мярка за неотклонение „домашен арест“. Предстои прокуратурата да протестира тези мерки.

Инцидентът

На 22 юни, на пътя Карлуково - Луковит, шофьори стигат до скандал след лека катастрофа. На място пристигат още коли и млад мъж напада с юмруци шофьора на автобуса. Единствено една жена се опитва да му помогне, но без успех.

На шофьора му е счупено ребро и челюст, претърпял е хирургична интервенция.

За това деяние законът предвижда наказание от 2 до 10 години лишаване от свобода. Двамата задържани са с чисто съдебно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Луковит
Още от Миш-маш
Таро хороскоп за 28 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
27
 
! Отговори
истини преди 4 дни
Този етнос има повече права от нас и никакви задължения. Те не плащат данъци, такси, осигуровки, ток, вода и т.н. Живеят в незаконни постройки. Изсмукват всякакви помощи - социални, детски, ТЕЛК. Не могат да четат и пишат, но имат шофьорски книжки. 90% от битовата престъпност, джебчийство, кражби, проституция, разпространение на наркотици идва от тях. Втълпено им е чувство на безнаказаност. Държат се все по-нагло и арогантно. Пазят ги разни НПО-та, а партиите (ГЕРБ-ДПС) си пазаруват гласовете им
29
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 28 Ти как прецени тези от каква народност са? Правиш се на голям българин а не знаеш как се превежда думата етнос. Престъпните банди така действат, събират се на групи. И пак повтарям никой не е длъжен на никого да помага, има си полиция за тази работа. Когато някой се прави на герой освен че може да пострада може и да го обвинят и него в нещо. Тази ситуация е опасна дори за въоръжен полицай но тук много дървени философи.
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Видими резултати от Декадата на ''ромското'' включване в нормално общество.Пълен провал 99.99% от този етнос не може да живее цивилизовано.
27
2
 
14
 
! Отговори
Камината преди 4 дни
Това са интегрираните, вижте ги ман.гасарите! Това са гласоподавателите на партия ГРОБ-ДЪПЪСЪ! Но иначе само той може да ходи до камината, а онова същество ангелкова беше на оскарите да промотира туризма в България
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Жалко за човека, вече и човек опитвайки се да си изкрара прехраната по честен начин в България е застрашен. Единственият начин да се прекрати това своеволие на етноса и при ткива случай жандармерията да отцепва района и близките села и да минава да ги профилактира всички.
25
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Специалният етнос, който си отглеждаме от години вече взима превес и се чувства безнаказан.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 21 От етноса си, нали? Обичаш така, 20:1, а гаджотата само да гледат отстрани?
23
4
 
12
 
! Отговори
доматриала преди 4 дни
Важното е че гласуват за герб-дпс
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Герои на Чалгария, само вие можете да победите Русия! Развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата! Слава Месечина!
21
0
 
14
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 4 дни
.... рано или късно на това ще бъде сложен край......даже се сещам как би могло да се случи.....
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Сомалия драги зрители, наличие на престъпление и нищо.След като били освободени, те отново се укрили. Полицията ги открила и пуснала единия под парична гаранция, а другия под домашен арест.
19
38
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 4 Никой не е длъжен да му помага. Той сам не се защитава та други ли да му помагат. Като се е забъркал в нещо и е излязъл на пътя сам да си носи последствията.
18
1
 
31
 
! Отговори
полицията спи преди 4 дни
наредено им е да не барат електората, те и затова са толкова нагли, този хилавия бияч преди години като го вкарат в избата на полицията и щеше да яде шутове докато мърда, та да им е за урок на другите мераклии да се правят на рамбовци, за всичко е виновно правителството, и няма кой да го отрече.
17
1
 
24
 
! Отговори
7 преди 4 дни
Една жена се опитала да му помогне!На кого не е ясно!Бих искал полицаите да са на мястото на шофьора-само тогава ще разберат какво става!***!
16
1
 
15
 
! Отговори
морски преди 4 дни
Казах ви, че ТЕ ще ни интегрират. Ще го разберете накрая...
15
0
 
23
 
! Отговори
Айляк преди 4 дни
Грозна работа. В Малката Ямайка положението отдавна е изтървано от контрол. Там, ако не си кариока, бягай надалеч. Каквото и да е станало, не трябва по този начин да се разрешават проблемите. Дано видим адекватна присъда за побойника...
14
1
 
44
 
! Отговори
РА преди 4 дни
Това трябва да се смята като опит за убийство и този да полежи 15 год. на топло.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да си ги вземат в индията, ние повече не трябва да вземаме милиарди заеми за да им осигуряваме денонощни моабети!
12
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Само тия двамата ли. А останалите. Следващия път ще са те. И те вътре и бой.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
баси миcиpkитe - в заглавието пишете, че са ги задържали, пък в новината пише, че са ги пуснали