Зеленски с идея: Западът да прехваща руските ракети

Даде за пример иранската атака в Израел
18 юли 2024 23:00, Александър Попов
132
Зеленски с идея: Западът да прехваща руските ракети
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски призова международните си партньори да прехващат руските ракети и дронове над Украйна, така както беше извършено при масираната ракетна атака на Иран срещу Израел по-рано през април, предаде ДПА.

Зеленски каза това по време на участието си на среща на Европейската политическа общност във Великобритания.

Ракетите и дронове не са носители на държавен суверенитет. „Тези стъпки трябва да бъдат предприети“, каза Зеленски. Той се обърна изрично към САЩ, Великобритания, Франция, Германия и Полша.

„Вашата смелост може да е решаваща за мира“, каза Зеленски.

През април с помощта на американски, британски и френски изтребители и системи за противовъздушна отбрана беше отблъсната голяма иранска атака срещу Израел с над 300 ракети и дронове.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обаче вече отхвърли предложението на Зеленски.

„Ние няма да станем страна в конфликта. Ето защо подкрепяме Украйна в унищожаването на руските самолети, но НАТО няма да участва пряко“, заяви Столтенберг миналата седмица.

Германският канцлер Олаф Шолц също отхвърли идеята на Зеленски. Той заяви, че както това предложение, така и призива на украинския президент да се премахнат ограниченията за използване на предоставени от Запада оръжия на руска територия, "не подлежат на обсъждане"./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
До ФАКТ преди 1 месец
Ха ха ха
62
30
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 месец
САМО АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА, ЗАЩОТО АКО ГИ СПЕЧЕЛИ С РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА СЕ ПРИКЛЮЧВА ! НО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ И СЕГА! ИМА ЕДНА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ А ТЕ ЩЕ ОБЯВЯТ И ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА!
61
25
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 месец
До Анонимен 71/ ИЛИ ПЪК БАЙДЪН ИДВА ПАК И РЕЖИМА В МОРДОРСКВА СИ ЗАМИНАВА :D
60
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеля, Тръмп идва, ти си отиваш! Като ти свалят трибуквената охрана, украинците ще раскъсат еврейското ти Д!
59
1
 
6
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
И аз искам някоя ковпаньонка да ми каже аз ще платя.
58
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Одеса е руски град и Украйна е руска територия, излишния си ти Зеленски и твоето корумпирано фашистко обкръжение!
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Товариш зелевски,а знаеш ли,ако не могат да ги прехванат ракетите,какво ще стане със света,не само със Западът,те са умни,и няма да се съгласят,с твоята нелепа идея.
56
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна е руска територия с руско население и винаги е била руска, а ти Зеленски, си излишен, много хора убихте през последните десетина години, върви си, заедно с обкръжението си!
55
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А тебе кой да прехване и да ти запуши устата, за да не лаеш и рекетираш за още оръжия и проливане на славянска и друга кръв? Лъжец, измамник, рекетьор, наркоман, масов убиец, нацист, мародер, що е то? А кои са съучастниците и участниците на кражби на човешки органи от населението в Украйна? Такива зверства сте извършвали, че трябва да има втори Нюрнбергски процес за вас!
54
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кога йеменците ще прережат кабелите, както обещаха? Тогава ще е голям цирк!
53
1
 
17
 
! Отговори
Анатема и Кютукотрес преди 1 месец
само за 20 минути да го пуснат в един Колхозен двор претъпках с родители на загиналите от войната. те ще му разкажат играта като му покажат колко мъже са се записали да проведът еротични медицински възпитателни упражнения и ги реализират пред децата им
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надрусан! Ококорен, Очите му събрани. Лявото повече. Веждите на кибритене клечка от зениците му. Кокаинът ги прави тези неща и хапчета "АланлоЗашмъркване на обратен ход"
51
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски, интересува ни, кога ще капитулираш и ще се махаш, бе нацист и масов убиец! Руснаци и украинци са един народ, те ще се разберат сами помежду си, рано или по-късно, но вие и зомбираните нацисти , се разкарайте от там, пречите на цяла Европа!
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 1 месец
'Патриот-а' хипер-звук не лови обаче..
49
3
 
9
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Правописът на списващите тук миcиpи е катастрофа.
48
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На колко линии е бил зеления като го е дрънкал тези простотии! Добре че, все пак, не са му се вързали евро войнолюбците!
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
шмрък, шмрък ...
46
0
 
20
 
! Отговори
бай Данчо преди 1 месец
да де, ама тва на снимката (просроченият нарко-нацистки клоун-резидент) май се опитва да се прави, че не знае пък за идеята на Путин (от миналия месец) - "има мнооого места по света, където ще се намерят начини и желаещи за болезнени удари върху хамеркнанските интереси... и даже без ракети...
45
3
 
28
 
! Отговори
Диян преди 1 месец
Този пак е бил в наркотичен делириум и си живее в някаква паралелна реалност. Първо, Западът се провали зрелищно при иранската атака през април и на практика не успя да свали нищо от техните ракети. Е, умнокрасивите нищо не разбраха, защото казионната преса в Бг и на Запад прикри всичко, но то за тях си е нормално да живеят в паралелна реалност и без наркотици. Второ, отдавна е известно, че Западът няма отговор на по-новите модели руски ракети, така че как точно ще ги прехващат, хич не е ясно.
44
2
 
15
 
! Отговори
Укро Нюз преди 1 месец
Потвърди се новината че Клоунът с бело носле Zе си е купил огромна плантация в Колумбия за лични нужди. Какво ще отглежда там тоя бивш ***, настоящ президент на Укръ и бъдещ градинар, не се съобщава.... ама всички се досещаме.