Откраднаха 30 000 лв. от семейство, докато то спи

Парите били дарени на кръщенето на детето
29 юли 2024 08:58, Елка Василева
44
Откраднаха 30 000 лв. от семейство, докато то спи
кадър: Нова тв

Дръзка кражба с взлом е извършена във врачанското село Камено поле. От дома на семейство посред нощ, докато стопанинът спи в същата стая, неизвестен засега извършител е задигнал около 30 000 лева. Това са пари, които същия ден гости дарили на кръщене на детето.

„Вечерта се прибрах и си легнах да спя. Бях изморен и с главоболие. Малко след полунощ съпругата ми излезе, за да върне амбалаж след семейното тържество. Крадците са влезли през прозореца и са претършували всичко. И това е станало докато аз съм спял с двете си деца в стаята”. Това разказа пред Нова тв потърпевшият Ангел Асенов.

Съпругата му Гергана Георгиева заяви, че се страхува, защото „отново могат да влязат и да посегнат или на съпруга ми, или на децата ми”.

„Имам съмнения в определени хора за кражбата. Казал съм в полицията. Двама от тях са разпитани”, подчерта Ангел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Чочи преди 1 месец
Все пак българите са си крадци и измамници, нормално.Откъде ли не се открадна и по какъв ли не начин начини, така че да видим колко добра е полицията в разкриваемоста .
40
0
 
2
 
! Отговори
Крадец преди 1 месец
Хора, които си държат в къщи 30 000 лева джоб пара не ги жаля. В банката имат поне 10 пъти повече.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Силно ме съмнява че всичките 30 000 са били от кръщенето. Все пак съм баща на 3 деца и знам колко може да се събере от кръщене. Освен ако всичките им приятели не са били милионери.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо не са заключили вратата :)))
37
1
 
2
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
Има си банки.
36
0
 
1
 
! Отговори
Скромни хорица преди 1 месец
Защо й трябва на жената да връща празни бутилки по нощите, ако току-що са събрали 30 000? Скромно, но все пак пари.
35
0
 
1
 
! Отговори
Първи въпрос преди 1 месец
За кого гласувахте? Втори въпрос: защо? Мислят си, че живеят още в соца!
34
0
 
5
 
! Отговори
@@@ преди 1 месец
Добре че апашите не са изчакали другарката на тоя змей да се върне с кинтите от амбалажа, сметката автоматично отиваше на 50 хил.
33
0
 
4
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Някой "приятел", който е знаел ги е "уважил"!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И сега като ги изловят тези, дето "ги знаели" кои са, парите отиват при легалните крадци с пагони, които ще ги преперат в некое казино.
31
0
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 1 месец
Чакай де, защо да е крадец?! Това си е просто някакъв типичен жител на прованса или на нашенското село- стряскащо функционално неграмотен. Може и честен човек да е. А както долу е написано, стотиците гости на кръщенето са били със сигурност разни също толкова грамотни гастарбайтери. Сигурно получава някакви помощи де, ама ги плащаме топ платците на данъци. В общия случай у нас 70% със заплати в плик- те не плащат масрафа на пенсионери и роми. А този не ми изглежда ром, честно казано.
30
1
 
5
 
! Отговори
браво преди 1 месец
да крадеш от крадеца не е грях,срещу кармата и българския ви господ е безсилен,чудесна новина
29
1
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 1 месец
Всъщност си е точно така. Не знае дали е бил отворен изцяло на 2те основни панти или на пистолет. Така се казва механизмът. Той му вика "пищов". Същото.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото и да си чешем езиците, има си правила за съхранение на пари. На мястото на полицията нямаше да се занимавам изобщо. Тоя разказал на целия свят, че ще има кръщене- рай за местните крадци, те не са глупави, че неграмотните жители на селата в България събират по 300 човека гости. На гол тумбак, чифте пищови. И тия гости дават по някой лев. Нашиот се прибира мъртво пиян, захъркал в 23:45 ама в "нула нула и трийси" знае, че жена му излязла да връща бутилки! Воня на неграмотност отвсякъде.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баткоу, не снам дали прозореца е бил прихлопен. Ама искам да аплодирам към джамдармерията бокфално тос път да доде, да фкара малко повече сила щот тес са не плашат. Спорет мене имах опасение за живота си.
26
2
 
3
 
! Отговори
Лалала преди 1 месец
Не знам дали прозореца е бил отворен или на пищов... Последното кърти мивки... :-D
25
2
 
5
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 1 месец
Тоя сам се е обрал и сега ще си харчи парите.Умен човек.В противен случай жена му щеше да вземе всичко и да му хвърли 100 лева да се почерпи
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
https://vbox7/play:2b9b172a0d - интервюто с ерудирания джентълмен и семейството.Как знае точно минутата в която легнал и кога жена му излязла да връща бутилки в "нула нула триесе". Той да е пиян ок но децата щяха да се събудят от тарашенето в същата стая. Този или сам се е "обрал", или "обирът" е инсцениран. Или нинжи от с кучегон проникнали незабелязано.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прости, некъпани селяни. Пак като не са им откраднали бурканите с чушки и боб.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да привикат всички гости в полицията и ще хванат крадеца