Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота

Републиканецът Линдзи Греъм приозава за още оръжия за Киев
13 авг 2024 10:26, Петър Бойчев
267
Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота
Снимка БГНЕС

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм нарече "красива" и "дръзка" ударната операция на Украйна в руската Курска област през границата, предаде Ройтерс.

По време на посещение в Киев днес Греъм призова правителството на президента Джо Байдън да предостави на Украйна необходимите й оръжия.

На фона на продължаващите усилия на Русия да отблъсне украинските сили седем дни след нахлуването им, главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски заяви, че Киев контролира около 1000 кв. км в Курска област, предаде БТА.

Греъм направи коментарите си при посещението си в Киев заедно със сенатора демократ Ричард Блументал.

"Какво мисля за Курск? Смело, блестящо, красиво. Продължавайте в същия дух", каза той пред репортери и призова американското правителство: "Дайте им оръжията, от които се нуждаят, за да спечелят войната, която не могат да си позволят да загубят".

На срещата с делегацията от Сената украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за подкрепата. "Обсъдихме какво точно е нужно, за да доведем тази война до справедлив край, включително необходимостта да използваме оръжия с голям обсег", отбеляза той по-късно в публикация в мрежата "Екс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
15
 
5
 
! Отговори
СВОБОДНИТЕ ХОРА... преди 1 месец
...СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ ОТ РУСКИЯ АГРЕСОР---- А РОБИТЕ У БЪЛГАРИЯ , ЧАКАТ НЯКОЙ ВСЕ ДА ГИ " ОСВОБОЖДАВА" ОТ НЕЩО СИ....ХАХАХАААА....
57
15
 
6
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 месец
"Какво мисля за Курск? Смело, блестящо, красиво. Продължавайте в същия дух"
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Зозо......Зозо, дупе eбливо, имаш "много здраве" от бригадата с големите "кирки". Казаха че ако още един път им се явиш с неподмити дупки, ще си изядеш боя
55
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Спомен от 2.СветовнаДа, ако правиш аналогия между 3-ия Райх на Хитлер и сегашните амбиции на Кремълската върхушка.
54
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Краят на Украйна ще бъде ужасен.
53
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само американец може да злорадства, че някъде по света умират хора и се рушат съдби. Даже канибалите биха проявили повече човечност и съпричастност. Тази война да е приключила на първия ден, ако не беше намесата на англосаксите.
52
7
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До бай Бай..... А хаповете пиеш ли ги?
51
4
 
9
 
! Отговори
бай Бай преди 1 месец
да де, ама теа "мобилни екскурзианти" западняците са ги тренирали бързичко да напредват и да атакуват...А дали са ги научили и да се отбраняват? - Май не, след като на ден дават фира от над хилка...А и ми е интересно как теа мега-турбо-aбдaли барабар с наемническата им *** ще се отбраняват срещу Искандери, Солнцепеци, термобари, вакууми, фосфор, ФАБ-и, КАБ-и, и т.н., все дръзки и красиви варианти за ефективно "разкрасяване" на пришълци, а ?
50
4
 
9
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 1 месец
Мдаа ... Украйна побеждава ... Според проучване на германски журналисти, между 25 и 28% от територията на Украйна с най-плодородните земи и богати подземни изкопаеми е вече закупена от американците. Ако войната спре днес, на Украйна ще са и нужни около 100 години да може да си върне дълговете към западните държави. Една част от младите хора избягаха навън и надали изобщо ще се върнат обратно, и останалата част загина по фронта. Средната възраст на военнослужещите в украинската армия е вече 43 г.
49
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Мдаа, 120000 безправни крепостника са се "евакуирали" навътре в блатото с по една чанта багаж. Хак да му е на Психото на негова територия вече го таковат :))))))))))))))))
48
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер, има нормални хора и сред републиканците, след 4 години им пожелавам да издигнат по-добър кандидат който да има шанс!
47
10
 
4
 
! Отговори
Спомен от 2.Световна преди 1 месец
Дали събититя от 2та световна няма да се повторят?Хитлер е очаквал, че ще завладее света, без да допуска, че войанта може да се върне при него ... ???
46
2
 
6
 
! Отговори
ПОМНИТЕ ЛИ ТОВА: преди 1 месец
Приказките на нашите комунисти " с кръв сме я взели тая власт--- С кръв ще я дадем"....ХАХАХАААА....няма такова нещо, нито с кръв са я взели , и я дадоха с дупе!КОМУНИСТА СЕ БОРИ ЗА ПАРИ , ВЛАСТ И ОХОЛЕН ЖИВОТ--НО, ТРЕПЕРИ ЗА ЖАЛКИЯ СИ ЖИВОТЕЦ....!!!!ВИНАГИ ЧАКА ---- ДРУГИ ДА МУ ВЪРШАТ РАБОТАТА И ДА МУ СЕРВИРАТ ПАРИТЕ И ВЛАСТТА!
45
7
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 1 месец
До Анонимен 9 Руснаците нахлуха в Украйна , сега обратното. Кой започна пръв. Война като война. И Путин и Зеленски са виновни , че я допуснаха.
44
11
 
7
 
! Отговори
BG форумни мужици преди 1 месец
Копейкаджиите вместо да клечат по форумите, да организират една доставка на черни чували за любимата им Путеландия, че рашистите не смогват с тяхното производство защото се видя , че ГРУЗ 200 е най-масовият транспорт за придвижване на рашиските орди ...
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дюнерджиите от посолство се активираха. Дебели тролеи!
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама молА ви съ, нИ поплювайте сЕнаторите на Тръмп. Нали са от Вашия о(т)бор? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
41
6
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 1 месец
До Цирк Какво да разсъждаваме за след време. Да видим кои бягат сега. Нещо като дежавю от началото на 2022г. Само че тогава бягаха украинци, та сега и другата страна може да усети как са се чувствали зарязвайки домовете си, бягайки с по една чанта.
40
9
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Да им дадат модерни оръжия. То само с калашници не става. Дайте им ракети и технологии. Оня старец в Мордор не знае къде се намира.
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажете колко украйнци умряха красиво?