Столтенберг: Ракети по Русия е риск, но не по-голям от победа на Путин

Всяка страна ще решава сама да разреши ли оръжия с далечен обсег
17 сеп 2024 10:04, Петър Бойчев
391
Столтенберг: Ракети по Русия е риск, но не по-голям от победа на Путин
Снимка БГНЕС

Решението дали да се позволи на Украйна да използва западни ракети с голям обсег, за да удари Русия, ще зависи от отделните страни. Това изявление направи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю за LBC.

"Тези решения трябва да вземат отделните членове на Алианса, но е важно да се консултираме тясно по тези въпроси“, казва той.

В същото време генералният секретар на НАТО подчерта, че във войната "няма опции без рискове“.

"Имаме пълномащабна война в Европа, започната от Москва. Във войната няма възможности без рискове. Но продължавам да вярвам, че най-големият риск за нас ще бъде победата на президента Путин в Украйна“, обясни Столтенберг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 16 – 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
1
 
20
 
! Отговори
Тап преди 2 дни
Говоренето за победа над ядрена сила, си е чиста форма на заболяване на главния мозък или липса на такъв.
289
2
 
13
 
! Отговори
Ми ако Нидерландия преди 2 дни
Или Британия искат да удрят с ракети Русия и да и обявят война, моля!!Само да не се чува после рев от дълбините на Атлантическия океан, когато бъдат потопени!
288
1
 
14
 
! Отговори
Значи ядрена война преди 2 дни
В която биха загинали 5 мшлиарда души от последиците не е толкова опасна като побидата на Путин???? Тоя каква дро_га взима??
287
16
 
2
 
! Отговори
The future преди 2 дни
Русо.робите, които се отличават със своите бедни познания, относно военната мощ на Космическа Америка, тук говорят само фантазии и небивалици и още не са разбрали, че НАТО никога няма да воюва с Феодална рус, защото не е космическа сила. Срещу крепостните ще воюва Космическата флотилия на Америка /USSF/ с космическите безпилотни совалки Х-37В и плазмените летящи чинии с ядрен двигател TR-3B /Manta, Astra & Aurora/ виж ги в нета/... С Пентагона шега не бива!
286
2
 
0
 
! Отговори
Деди преди 2 дни
До Христо Христов - Ристе, голям си шегаджия, честно - "меката китка" Рюте бил по-голям проблем от Столти?1 Майтап бе Уйли!
285
0
 
5
 
! Отговори
Победа на Путин? преди 2 дни
Фашиста трепери! Какво по голямо доказателство от иреченото от самия него?
284
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 дни
Ревете срещу този, ама д'*** да ви е яко като дойде Рюте. Сериозно го казвам
283
3
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 дни
До 277 "... адски гадни са тия амеирикански слуги" - пък ВИЕ, дето 7 пъти за 3 години гласуваТЕ ТЕ да ви командват, СТЕ про'с'таци.
282
2
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 дни
До 278 " За такива думи този и подобните му трябва да бъдат осъдени за ГЕНОЦИД срещу човечеството." - Ц. Про'с'то след седмици трябва да гласуваш срещу НАТО.
281
1
 
4
 
! Отговори
Войводата преди 2 дни
1. Чета нещо важно няколко дни ми бяха блокирали ай пи то. Това не е проблем. Дори да не го бяха деблокирали аз мога да заобиколя тази рестрикция2. Някакво момче беше починало в несебър с *** предмет. Оня ден мои контакти ми казаха че САЩ мислят да пуснат новина че най накрая са победили Войводата но са се отказали3. АЗ СЪМ НЕПОБЕДИМ нема а вярвате на пропагандата на САЩ да ме победят честно не чрез постановки
280
0
 
9
 
! Отговори
А бе преди 2 дни
Сега вярват,че Путин не е като съветските по времето на Съветския съюз.Тогава през 1956 г. Англия,Франция и Израел спряха агресията срещу Египет след руски предупреждение за бомби над английските градове,дори формулирано как биха реагирали англичаните,ако по-силен враг им разруши градовете.Някоя ракета,ако удари Кремъл да питат перуанските шамани за реакцията на Москва.Нали Путин питал монголските.
279
1
 
15
 
! Отговори
Първа цел преди 2 дни
Ееее когато Могловият остров стане на стъкло ще разбере ,че е било по-голям риск. На 100% съм сигурен ,че Ингелизията ще е първата цел на Русия.
278
2
 
30
 
! Отговори
ГЕНОЦИД преди 2 дни
Значи да умираме всички, ние, децата ни и всички, които обичаме-САМО И САМО да не победи някой си Путин. Който при това ми е НИКАКЪВ, каквато ми е и Украйна и САЩ. За такива думи този и подобните му трябва да бъдат осъдени за ГЕНОЦИД срещу човечеството. Да ги спрем навреме в името на собственото си бъдеще. Русия е ясна-не я бомбардират и тя не бомбардира. Но тези западни о.т.р.епки, болшинството я.лови са много опасни.
277
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
подготвят хората за война с русия- адски гадни са тия амеирикански слуги
276
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Всички казват, че Русия е започнала войната, сякаш да обедят себе сил
275
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Братя Американци, само ЯО по Вашингтон ще ви вразуми. Може и по Ню Йорк - този в Америка, не украйнския Новгород. Хайде направете първата крачка напред, пък после - каквото вече ви предупредиха Хаа ха хах ....
274
2
 
15
 
! Отговори
Фитока преди 2 дни
И какъв е риска?Може ли Русия изплющи с бомбен килим някоя страна доставчик на тези ракети и ако го направи какво ще направи НАТО?Ще започне трета световна война ли или ще кажат на Русия,че не хубави тез работи и на свой ред ще почнат да плашат?Да каже какъв е риска?Риск било имало,но какъв?
273
2
 
20
 
! Отговори
До 270 преди 2 дни
Попълнил съм я бе просяк като всеки българин и като повечето българи не искам с моите пари да се хранят някакви урко-зомбита тук не им е Урколандия и с нищо не сме и длъжни
272
3
 
21
 
! Отговори
Справедлив преди 2 дни
*** говорят за немислими неща. Украйна ще победи тогава , когато дойдат извънземни и им помогнат. Това няма как да стане. Запада отдавна залезе, идва период на господство на Изтока.
271
2
 
21
 
! Отговори
Е затуй преди 2 дни
Ракети по столтенберг, да знае какво е риск