Денков: Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия

Очаквам министърът на образованието да ги защити от репресията на "Възраждане"
22 авг 2024 12:26, Стела Стоянова
162
Денков: Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия
Снимка БГНЕС

"Учителите не могат да бъдат обект на партийна агресия - от това ще пострадат децата ни!" Това написа в публикация във Facebook профила си бившият премиер акад. Николай Денков.

"Нечувана атака срещу българските учители и недопустима политическа пропаганда на гърба на българското училище!

Още по темата
"Възраждане" си позволи да публикува списък с варненски учители с послание, което призовава към линч. Нарича учителите "паразити", защото са изразили мнение, различно от това на партийния им фюрер.

Тези учители са против закона за пропагандата в училище, който в сегашния си вид оставя широко поле за нарушаване на човешки права и задълбочава страховете на родителите заради ширещата се дезинформация по темата", пише още Денков.

"Очаквам министърът на образованието да реагира незабавно с мерките, които ще вземе МОН, за да защити българските учители от репресията на "Възраждане", завърши публикацията си Николай Денков".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от Образование
"Възраждане" с "черни списъци" на учители
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 35 - Е, що, щото му плащат и от друго мЕсто, само на една академична заплата ли да стои?
39
25
 
2
 
! Отговори
Една българка преди 3 седмици
Тези от "Възраждане" съвсем изплискаха легена! Тръгнали на лов за вещици, само защото има учители с различно от тяхното мнение! Трябва незабавно да се вземат мерки срещо тези нагли уронвания на престижа на учителите ни. Още от преиода на Възраждането учителя е бил боготворен - как не ги е срам да плюят и да призовават към омраза точно към това съсловие?!
38
1
 
17
 
! Отговори
Бреееей! преди 3 седмици
А децата ни можело да бъдат обект на активна гей-пропаганда?! Но ние да не настояваме да знаем кои даскали искат това да стане реалност! От къде накъде бре, другарю Денков???
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има си публичен списък и с активистите на Възраждане във Варна, така че всичко е точно, часовника тик-така.
36
3
 
21
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Който гласува за ПП/ДБ, гласува за въвеждане на педофилията в училищата, като официално разрешение на ЛГБТИ да правят секс с децата ни.Всички учители подписали това писмо са за уволнение и съд, за пропагандиране на педофилия!
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Ники мисли, че като защити учителите с обратни наклонности и ще пътува! Хахахахахаха Ники, няма да пътува ако ще и челна стойка да направи. Най-много да си изяде боя от родителите. Ники няма биологични деца, така, че да не се прави на три и половина.
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Що така тоя скача в защита на тия хомосексуално-педофилски напъни.Какво толко му хареса в тия хора?
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама какво нелепо поведение имаше тая шушумига, когато селянинът от Воден го хранеше... Обаче като си дойде в София и ербап го раздава... Баси клоуна недорасъл
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя се сети за учителите ,украински предател
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Родителите имат право да знаят какви "учители" имат достъп до децата им.Ако училище държи преподаватели с такива наклонности е длъжно да уведоми хората за да преценят дали да пращат децата си там.
30
9
 
2
 
! Отговори
????????????? преди 3 седмици
този беше най-свестния премиер до сега.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен28 а как пък тези ще ми водят ЛГБТРТРЕДХ пропаганда на моите деца , и като в полицията и армията , даскалете да имат ограничени права и куп задължения , ако не им харесва пазара на труда е голям . То тука всеки почна да си прави каквото иска като е на държавна хранилка
28
4
 
17
 
! Отговори
Народ преди 3 седмици
Време е да се организираме в тези два града и да ударим Слугите на Сорос прикрити като учители който взема пари за да подучва българските дечица да си бъркат по дупкит вот един пол трябва да бъде наказан. Тази *** трябва да бъде уволнена незабавно от Училищата защото се обявяват срещу българският закон. Залона за това е закон да се спазва който в против да си дава оставката време е тръби и вериги да раздадат справедливост спасете си децата сега или Никога Народе !!!!
27
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Без увъртане Възраждане са ФАШИСТИ. Как ще преследваш хора, които имат свободна воля? Къде се намират тези новоизлюпени нацисти? Скоро и книги ще започнат да забраняват.
26
5
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Ко става Ники, пътуваш ли с трамвая??? Клоун.
25
2
 
6
 
! Отговори
Много ми е интересен преди 3 седмици
тоя, дето периодично минава и слага минес на всеки пост, без значение какво пише в него. Някой като Денков ще да е - няма собствено мнение, но трябва да оплюе всички, които изразяват такова.
24
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Денков да си гледа на любовницата децата и да не се занимава с нашите деца! Да не види що е то родителска агресия и има ли тя почва у нас! Щото яде бой в подлеза на Президенството и знае какво го направиха хората. Да не се крие, зад Асенчо!
23
3
 
6
 
! Отговори
Неизбежно е преди 3 седмици
Скоро ще се появи нова революционна комунистическа партия в България.
22
4
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 3 седмици
При всяко правило има изключение и сега точно тоз момент когато Възраждане помага на тез учители които са против лгбт на Дянков ,Асенчо особено и Кирчо ... и тез учители които са за ЛГБТ да се знаят поимено за вредата която ще донесат на България ... На мен ми все тая кой по какъв начин получава удоволствието си ,но тез ЛГБТ ще намалят раждаемостта у нас до 2 000 000 и от тях ще са ромите 1 200 000 .Това ли искате ?
21
6
 
22
 
! Отговори
4040 преди 3 седмици
Аре скривай се ве педро. Ти ще ми отговаряш за моите деца.