Агресия в час: Четирима набиха свой съученик

Причината била настъпено яке
8 окт 2024 09:58, Инна Ангелова
40
Агресия в час: Четирима набиха свой съученик
Снимка: БГНЕС

Брутална агресия на петокласници в град Шивачево, Сливенско. Четири деца нападнаха и биха свой съученик по време на час. Инцидентът е станал на 4 октомври в час по български език.

До напрежение и бой се стигнало след като едно от децата неволно настъпило якето на свой съученик, съобщава bTV. Последвали удари между двете деца, а в разправията взели отношение още няколко момчета, разказва директорът на училището Динко Динев.

Битото дете е отведено в медицинския кабинет, а съучениците му – в директорския. Фелдшерът в училището обясни, че познава битото дете от първи клас и че то било много чувствително.

“То плачеше, беше много травмирано, каза, че много го боли главата. Около половин час стоя с мен. Отидохме да потърсим родителите му вкъщи, оказа се, че те не са там и отидохме до личния му лекар. Нямаше индикация да извикам спешна помощ“, обясни фелдшерът.

След проведена среща с родителите на децата, участвали в боя, директорът съобщи, че учениците ще бъдат наказани със забележка, а с целия клас ще работи психолог.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от Образование
Четиридневна есенна ваканция за учениците
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 2 часа
Кисело е гроздето, много е кисело.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В пети клас са вече 11-12-годишни, не са малчугани. Да станат да се бият по време на час, това е невероятна наглост. Така са възпитани. Някой вярва ли, че ще има ефект наказанието, което ще получат - само "забележка".
34
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Пикльо, вместо да събере момчетата от махалата си, да ги причака и да ги пребият, ходи да се оплаква... Какви сополи растат вече.
33
2
 
3
 
! Отговори
Ами да учат! преди 3 часа
Да учат се от депутатите на Възраждане и ИТН!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 28, абсолютно сте прави! Големият проблем са учителите и тяхното безразличие. Казвам го като човек, който преподава на доброволни начала в училища и университети. Когато знаеш как да владееш аудиторията се случва магията на образованието. Това, което сега се нарича учител няма компетенцията за това. На тях им е важно да получат заплатка, която се индексира на 6 месеца.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Един БългаринПовечето мъже са, като кучетата. Ако са сами не нападат, но щом са в глутница ще нападнат. 4-мата се извикват при директора един по един и ако той е човек на място след това тези момчета ще се смирят много бързо.
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
В училищата само се чудят, за какво да се сбият.Едва ли ученика е настъпал нарочно якето.
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Българската реалност = минджата на дамите се амортизира до 30г и става кофа заради сайтове за компаньонки и любов към скъпи придоцивките, сиреч *** дет е гнусно да ражда :(
28
1
 
8
 
! Отговори
До анонимен преди 4 часа
Какви учители!? Повечето са неграмотни и нерваци! Запомнил съм и уважавам единствено и само един учител, който ми беше по химия. Този предмет не ми вървеше грам, но просто учителят беше толкова спокоен, възпитан, поднасяше с финес материята, помагаше, никога не повиши тон, защото не се налагаше, просто владееше както се казва аудиторията с финес, всеки път го слушахме, примерите които даваше с живота. Докато почти всички други учители бяха безличия, агресивни, нервни, няма как да ги запомня
27
2
 
10
 
! Отговори
Сашо преди 4 часа
Преди 20-25 години си се биехме, но имахме малко уважение към учители и училище, но тогава и нямаше такива "журналисти".Сега се сбият за някоя дребна глупост, вече бтв, Нова, полиция а-у.Преди беше по-лесно класната вика родителите, баща ти ти увърти 2 шамара и случая приключва
26
2
 
4
 
! Отговори
do 19 преди 4 часа
Уважение към даскалите имах някъде до 4ти клас. После елементарно ги преценявах кой става и кой- не. Просто, защото знаех, че още след като завърша висше, на първата година съм ги задминал. Така и стана. От сигурно 50 даскали през годините, уважавам точно 5. Останалото- загубен даскал. На 40 години съм. Неграмотни хора НЕ уважавам. А 90% от даскалите са неграмотни.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
То па и една умряла охрана, некви дедовци с шкембаци.
24
0
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 4 часа
В това градче Шивачево доста ,често стават такива инциденти. Преди няколко месеца пак имаше подобен случай там. А преди години пък имаше репортаж предаване ,в Шивачево как в една компания убиха едно момче .Убиеца беше друго момче с прякор Шейтана. Не е зле кмета ,да стегне малко младите в градчето си.
23
0
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 4 часа
Голямо мъжество четирима на един.... учителката трябва да вика охрана и директор. Какво е това наказание със забележка? Да го изключат. Да отидат в друго училище 4ма на 20 в пети клас да видят бой тия ***!
22
2
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 4 часа
Айде поредният. И какво произведе социализмът, бих искал да попитам? Слугите на ЕС. Най-пpocтте и бедни слуги в Европа, редом до румънци и сърби.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
грозно е фелдшерът да се прави на корав мачо и да обяснява колко е чувствително някакво дете. него ако ги бият публично четири гадни отвратителни рома и той ще е чувствителен.
20
7
 
3
 
! Отговори
Самарянин преди 4 часа
- Отивам на училище и гледам трима бият един съученик. - Еее, ти помогна ли? - Разбира се че помогнах, спукахме го от бой!
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
През оплютия социализъм такива изпълнения в училищата почти нямаше! Или, ако имаше, то бяха единични случаи, но проявилите се ученици ги вкарваха в ТВУ и оттам излизаха скромни като монаси. Имахме уважение към нашите учители, не помня в клас някой да си е позволявал такова простовато поведение. Имахме страх, защото едно че може да усетиш шамарите на учителя, второ че ТВУ те очаква, трето че и родителите ти вкъщи ще те млатят после. Сега е пълна анархия.
18
3
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 4 часа
Факт. НашиОТ се пропил, няма 2лв. в джоба, мисли се за велик, най-голямото постижение в живота му как едно време баща му го набил...
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Колко евроатлантическо