Генерал Борисов в подкрепа с половин уста за Възродителния процес

"Няма събитие или факт, от които да се срамувам. Всички бяхме по тези места в Лудогорието, прибирах реколтата. Аз се гордея с участието си тогава", обяви настоящият кмет
31 окт 2008 09:09,
171
Генерал Борисов в подкрепа с половин уста за Възродителния процес
Снимка: Булфото

"Много услужливо някои започват да говорят, че аз съм участвал във Възродителния процес", каза пред bTV кметът на София Бойко Борисов.

"Още преди 7 г. аз обясних включително и на тогавашния министър Мехмед Дикме, че аз тогава бях млад офицер от МВР и всички бяхме по тези места в Лудогорието", обясни кметът.

Борисов допълни, че тогава били пратени да прибират реколтата.

"Няма събитие или факт, от които да се срамувам. Аз се гордея с участието си тогава и от Дулово заминах на световното първенство по карате в Лондон", каза той.

"Моето мнение за Възродителния процес е, че беше поредното лошо решение. Трябваше да стане по-обмислено и по-безболезнено, например като в САЩ, първото име на децата, които се раждат, да бъде българско и това да стане постепенно. Тогава можеше към имената да се сложи по едно "-ов". Например Мехмед да стане Мехмедов", обясни позицията си Борисов.

Той бе категоричен, че веднъж завинаги трябва да стане ясно, че в България има български граждани, а в Турция има турски граждани.

"Аз не съм шмекер, за да се чудя срещу какъв шмекер ще изляза. Целта е всички опозиционни партии да говорят в един глас и да загубят лицето си", е мнението на лидера на ГЕРБ.

За пореден път Борисов обяви, че партията му е единствената, която говори, че няма да се коалира с ДПС.

"Станишев, който е премиер благодарение на партията на Доган, казва, че като искаме да извадим ДПС от властта, това е игра с огъня. Другият адвокат (на ДПС, бел. ред.) - Първанов, казва, че етническият пожар се гаси трудно. А ние само искаме да извадим ДПС от властта, подчерта Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Истината е, че интелигентните хора са толерантни, състрадателни и т.н. обаче това не се отнася за нискоинтелигентните.Имаме си закони, ако за някой не важи някой закон, защото бил турчин, *** или друг аз съм с него, защото ако неговите права се нарушат днес, утре лесно ще нарушат и моите! Това е истината един закон за всички, а не малцинството да управлява мнозинството, малцинството да има запазени места във властта. Всичко е борба, ако може повече от мен - той да заеме позицията, така дори аз ще съм по-добре ако той се справи по-добре, ама не могат да се заемат позиции щото някой бил турчин, *** или марсианец. ДПС в цялата си история прави само това - вкарва по втория начин немощни хора и в политика и в бизнес и заедно с работниците и селяните на БСП вижте докъде докараха България. Така че трябва да възстановим справедливостта.Едно е ясно и трябва да се каже за онези, които точели ятаганите, България е нещо като Израел на Балканите, така че всякакви сравнения с Косово и т.н. не са точни. Израел също "няма" ядрено оръжие пък "няма" и други оръжия за масово поразяване. А който още не е разбрал какво имам предвид да помисли защо на Иран и Северна Корея не дават да имат АЕЦ.
149
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неграмотнико, невежи като теб са по-зле и от турците по селата. Заради такива отворковци като теб доган и заьо си правят каквото поискат и потъпкват всичко българско, ти сто процента не си чел и една книга през живота си, вижда се колко си внимавал и в училище - научи се първо да пишеш на български. Въпрос: Как точно разбра че Борисов е един от най-крадливите и не знам си кво? Да не би така да ти е казал комшията докато сте пили парцуца? Не ти ли е ясно че за да крадеш първо трябва да имаш възможност, тоест да си управляващ а Борисов досега не е бил такъв. Така че изчакай да мине мандата на ГЕРБ който е неизбежен тъй като за щастие има повече виждащи хора отколкото калмуци като тебе в БГ...
148
0
 
0
 
! Отговори
Astarot преди 15 години
146 много точно ви го каза! Това което от 20 години се насажда изкуствено в България е фанатичен ислям, за да могат българо-мохамеданските маси да се манипулират по-лесно. ДПС вече 2 десетилетия насаждат етническо напрежение, обособявайки етническа партия, осигурявайки си твърд дял във властта. Чрез продажни имами и мюфтии промиват мозъците на българо-мохамеданското население в България и създават турско малцинство, на базата на сляпо убеждение "Мюсюлманин съм, следователно съм турчин." Те и КЮРДИТЕ са МЮСЮЛМАНИ, и те имат ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО, ама това не пречи турската армия да ги ГАЗИ с танковете... Ето КАК Турция се отнася със сепаратистите! А ние какво правим?!? Гоце и СерГЕЙ мятат маанета на сепаратиста Доган.
147
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Умник ти кой щте избереш Борисов,който е един от наи-крадливите и прочети малко за турците че си пълна нула.Когато има в други политически партии турчен тогава мога да гласувам РАЗБРАНО
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знаете ли как Кемал Ататюрк (бащата на модерна Турция) е разделил политиката от религията? Като е събрал 1000 ходжи и ги е.............убил! Въпреки това той е признат за най-великия турчин който някога се е раждал и благодарение на него сега Турция е развита страна - доста по-модерна от останалите мюсюлмански страни. Самите турци в мнозинството си отричат ислямизма и фанатизма, аз познавам млади турци, те се интересуват от западна култура и се обличат подобно на западните страни. Например - не умеят и не желаят да колят агне на празника защото им е жал за животното - това го видях с очите си!, разбира се се намери един стар *** който свърши тази работа. Нашите турци, тези които гласуват за доган може и да не са лоши хора, но поради затворения начин на живот в малки общности (вижте Самие от брадъра) са доста изостанали и изпаднали. Те не проумяват че да си фанатик вече не е модерно и е sux, обаче доган това и иска - турците да живеят отделено от българите и от света за да може да ги манипулира.И накрая - винаги ще има умни и прости хора - независимо от кой етнос са, затова нека ние умните да отидем на избори и да покажем на доган че не може повече така...
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Значи тоя Борисов говори правилно-вие не се развивате правилно чесно,шапкара толкова много кради че не е доволен от верига хотели край морето ощте какво да говоря.Доган агата кръгла нула е пред тия,ами Иван Костов бедна ви фантазията той щте купи цяла България
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
станишев е национален предател задето позволи на доган да се гаври с България. Ако станишев и доган трябваше да получат присъди за измяна на интересите на България то присъдата трябваше да е като на Чеушеску...Така че Генерала е прав, макар и малко краен. Всъщност далеч не е краен ако го сравняваме с Волен.
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз подкрепям Генерал Борисов тъй като само той говори наистина за решаване на проблеми и не шикалкави като всички останали политици. Самото му мислене и настройка показва грижа за народа от типа на Живков, без излишни демагогий, пряко и конкретно. Народа се нуждае от лидер който да заслужи доверието защото нищо не става без доверие. А видяхме какво стана като се доверихме на първанов и станишев - доган се гаври с България както си иска...
142
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако има едно правилно нещо което комунистите да направили, то това е възродителният процес, браво на бат Бойко, браво и на Волен
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сичко хубаво, ама много си противоречи...И понякога все едно слушам бат Волен, но доста по-нелогично и недодялано се изказва от него...Ясна е работата, че Герб ще използва ситуацията за изборни дивиденти - но е доста жалко да се използват тези методи....ДПС вън, заедно с турците, но не и генерал за премиер.
140
0
 
0
 
! Отговори
Sofiaboy преди 15 години
Абе Бойко еден, вярвах много в теб и ще гласувах за теб ама ти ще не врнеш преди 1990, а мястото на България е в ЕС. Какви се тези простотии...какво си мислиме ние в Българив живеят само Българи - голями глупости. В Испания само Испанци ли живеят, там наще Българи не се вече Българи ами са испанци. Абе доста с този расизам и шовинизам, избори са добиват с сдрава програма а не с тъпотии....
139
0
 
0
 
! Отговори
Tурчин преди 15 години
И аз мисля така. ДПС не защитава нито правата нито свободите на нас - българските турци и им е време да си ходят. Щом Бойко Борисов се е наел да ги изрита - има моята подкрепа и глас.
138
0
 
0
 
! Отговори
писна ми! преди 15 години
и ни приканяш да не забравим, МИСЛИШ ЛИ? Резултатът от управлението на безпринципни коалиции (само и само да са във властта) носим в празните си джобове и в срама си близо 4 години! Почтеният човек се коалира с подобни хора в името на просперитет, не на власт! А сега ми разясни какво да помня - коалиционните простотии, дето тресат държавата ежедневно, или умната постъпка на един достоен човек!
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mnogo rasistsko povedenie na tozi ***=Borisov!Toy nikoga ne e bil v chas a gadnara iska da rikovodi stranata.Bilgarski grajdani, da no ot turski proizhod=musulmani, zashto ne se primirava s tova glupakit mu s glupak. Grajdani na rebublika Turtsiya no s etniceski kurdi,lazove,arabi, evreyi i tn..Misleshtite kato nego namat masto v rikovodnite organi na tsivilizovana i pravova dirjava.A ako vsichki grajdani se nazovavat s ov, kak ste kristi,Ivaylo Kalfin,Solomon Pasi,Simien Sakskoburgotski,Radoy Ralin i stotitsihiladi drugi bilgari...natsista mu s ratsist, moje da zablujdava otdelni ot turskoto maltsinstvo no ne i tsaloto naselenie.Smirt na bandita Korumpiev Nekadirnovski=Boyko!
136
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Ти бе главок, не дей да ровиш на дълбоко, ти знаеш ли какъв си, колко народ е минал през пределите на нашата страна, ти защо мислиш, че си българин, вместо да говориш по етническите въпроси кажи първо на народа тази дето живееш с нея откъде направи милиончетата, защо се опитаха преди време да я взривят, " Да би мино стояло, не би чудо видяло!!!!!
135
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
132, ЯВНО НЕЩО НЕ РАЗБИРАШ ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОБЛЕМ В България, а твоите приятели в Европа все пак са Български граждани в Европейска страна, а аз ти говоря за Български граждани, който имат самочувствие на поданици на Турция, самите те да се определят, какви са, и не ми говори за глупости, щото ще те завра между 200 турци в училище и 5 българчета да видя как ще се чувстваш, засрами се малко, *** !!!!
134
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
В Кърджали на местните избори единствено ГЕРБ се отцепи от общия вот срещу ДПС и така провали победата на българския кмет.., не го забравяйте този факт, когато дойде време за избори...
133
0
 
0
 
! Отговори
изселника преди 15 години
Всички в един глас плямпате без да знаете `` Великите ви идей`` до къде ще докарат България.Чак пък за нов възродителен процес и Голяма екскурзия се заговори. Впечатлен съм от гениалното в мислите ви. Но има един физически закон на действието и противодействието. Формите на този закон бяха изложени на длъж и шир в съседни на нас страни и всички сме запозноти с последиците от тях.....Мечтата е свято нещо и винаги е красива- а вие мечтаете за кръв,сълзи,омраза и отмъщение.Тези които се сеща за 100 години преди много бързо са забравили 1984-89 , унижението на мирните хора -а това беше едва преди 20 години.Мислите,че мечтаете-а мечтата е свято нещо и няма нищо общо със злобата, кръвта и отмъщението....``Каквото повикало таково отговорило`` - Народната мъдрост винаги казва истината.....
132
0
 
0
 
! Отговори
Антон преди 15 години
Това са глупости. Аз имам приятели в цяла Европа, който гледат българска телевизия и в университетите си говорят на български когато няма чужденци сред тях. Така би правил и ти на тяхно място. А пък Бойко да не си играе с етническия въпрос, да си гледа София.
131
0
 
0
 
! Отговори
фен клуб бате бойко- преди 15 години
ама наистина много те чакаме...