Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора

"Важно е съдържанието, а не кой е изнесъл записите"
Обновена: 27 яну 2011 14:55 | 27 яну 2011 13:46,
323
Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора
Алексей Петров не знае кой с кого воюва Снимка: Булфото

Зад скандала със СРС-тата стои професионалната и политическата некадърност на управляващите, на първо място Бойко Борисов, на второ – Цветан Цветанов.

Това заяви соченият за глава на "Октопод" Алексей Петров, който се яви на разпит в Националната следствена служба.

„Хората, които пряко и косвено са засегнати в този скандал, трябва да предприемат действия той да приключи, защото доверието в институциите е в опасност“, добави бившата барета, цитиран от „Фокус“.

На въпрос кой е стратегът и кой е тактикът във войната с подслушването, Петров отговори, че не знае кой с кого воюва. Според него много по-важно било съдържанието на разговорите.

СРС гейт тръгна от публичното разпространение на записи с участието на шефа на Митниците Ваньо Танов, премиера и други хора от властта от считания за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“.

"Може да се окаже, че изнасянето на СРС-тата е благородна постъпка, а не е толкова важно кой ги е изнесъл", коментира Петров, като видя дори в изнасянето на информацията форма на протест.

Още по темата

"Има разследване, ще видим какво ще стане. За мен е важна информацията, която ще излезе от разговорите. Става дума за натиск върху директора на митниците за контрабандни канали и най-накрая – става дума за ограбване на милиарди. Това е важното", допълни той.

Алексей Петров беше категоричен, че е извикан по политически причини.

„Тук съм по политически план – на 27 януари, пет дни преди 1 февруари, когато трябва да се обяви т.нар. кандидатпрезидентски екип”, отсече той.

Петров е бил извикан в следствието за прецизиране на обвинението, тъй като делото отново било разделено на „малък и голям октопод“.

Според адвоката му Ина Лулчева "обвиненията са идентични с малки промени и няма нови доказателства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
5
 
6
 
! Отговори
dd oo ddka преди 13 години
kak my gledam fesa si li4i 4e e mnogo gyzen,zloben,opasen,styden,al4en,izla4va otvrashtenie,prosto mi se gadi ot toa traktor.
220
0
 
6
 
! Отговори
до КОКО преди 13 години
Те се сетиха за това за фейовете,и сега презаписват с диктофон.
219
17
 
12
 
! Отговори
бърз край преди 13 години
По-добре бърз край на тиквения герб, отколкото безкрайна мъка с тях!
218
11
 
15
 
! Отговори
ХРОСТО ФОРОС-ТАКИ преди 13 години
БОК БОКО ПАК ПОЛУДЕЕЕЕЕЕ...БОКИ ИСКАМ ДА ИМАМ КЪЩА КАТО ТВОЯТА В БАНКЯ..ИСКАМ ДА ВЗЕМА ПАРИТЕ И БИЗНЕСА С НАРКОТИЦИ И ЦИГАРИ,ГОРИ ВА,***,ИМОТИТЕ,БАРОВЕ,ХОТЕЛИ---БОКИИИИИИИИИИ
217
1
 
12
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Саша,надо молчать.Положение хуйовае,стиснали наши топки...здраво.Денги дето украли уже не стигат.Трябва спешно революция,потому что Митници плюс Акциз,ето социализъм....твой Джугашвили
216
14
 
19
 
! Отговори
коко преди 13 години
Тракторе преди да пуснете следващите СРС-та,занесете ги в някое звукозаписно студио,да ви ги монтират като хората. Вашите монтажи са аматьорски,и си личат фейдовете.Идете в СТУДИО...
215
17
 
14
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
Имам чувството, че дори Господ да слезе от небето и каже, че Бойко Борисов злоупотребява с власт и мачка народа герболетките, няма да му повярват, просто защото очите им са замъглени от гледането на Борисов по телевизора а ушите им запушени от неговите велики слова и са глухи и слепи за истината.
214
0
 
9
 
! Отговори
до 205 преди 13 години
Но важно е какъв ще е резултата!Козата ще роди живо яре ли, а трактора ще изкорени ли корените на лозята!?!?!?По-добре резултатите да са в полза на народа!
213
13
 
12
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Най-новото СРССД: Ние в Мин.Фин мислим да вържем производителите на бира с НАП, както направихме с бензиностанциите...ББ: А-а-а не ста'а!Аз съм обещал на Мишо Бирата да не го закачам,аз не съм като президентаЦЦ: "Буда" наш,утре да закараме 2 тира с цигари при "Мишо Бирата" да ги пласира...,щот още дължи 2 млн евро на СИ БанкяББ: Танов - действай...ЦЦ: Упс, айде за ще едно апартаментче изкарах...ВТ: Ми ТУЙ... - Аз нямам ЕГН-то на "Мишо Бирата" да му звънна...ББ: Споко, онуй момче от митницата дето ритаме с него, ТЕЛК-аджийчето ще ти го донесе...
212
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZATVORA DA E PREZIDENTSVO
211
5
 
3
 
! Отговори
До 222 преди 13 години
Прав си!С уважение: /п/ Буда
210
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така е! само бившите доносници и агентите на дс стават за нещо, те са каймака на обществото и трябва да имат имунитет срещу някакви нахални прокурори
209
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не би Трактора да е кадърен. Освен да се занимава с рекет, сутеньорство и да миксира СРС-та за друго не го бива -ха, ха, ха диджей Трактор глей.
208
0
 
7
 
! Отговори
Пантето преди 13 години
Какъвто и да е сценария, нещастни роби, той е писан без вас. Но става дума за вашта кожа - това е сигурно! И проблемът е, че отново ще ви изиграят - или ще го сменят с ново "проверено" м`че-тракторче, али ще се ви награби всички като "поддържници" на мафията, дето го "атакувала". Ми вдигайте се! Стига с тия *** номера. Само без командири, войводи и пр. тапири. Ваша пряка власт!
207
3
 
14
 
! Отговори
Бегам преди 13 години
Скрийте се! Фидосова идва!!!
206
1
 
8
 
! Отговори
имам донос преди 13 години
Искам да донеса,че в час по общински бюджет,съветник сее сини домати /***/ във фермата си.Подчертавам СИНИ ДОМАТИ.
205
11
 
11
 
! Отговори
ужасена преди 13 години
Ако информацията за фирмите и съдружниците на ББ е вярна ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ МЪРТВИ ДУШИ И ВСИЧКИ ЗОМБИТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
204
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МАФИЯТА НЕ ХАРЕСВА ГЕРБ
203
0
 
5
 
! Отговори
яааа преди 13 години
206, всичко е вярно, само името си сгрешил. Пак си объркал името на Бога си.
202
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иска му се на Алексейчо да са некадърни управляващите и да паднат от власт, но уви ще си остане само с искането.