Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора

"Важно е съдържанието, а не кой е изнесъл записите"
Обновена: 27 яну 2011 14:55 | 27 яну 2011 13:46,
323
Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора
Алексей Петров не знае кой с кого воюва Снимка: Булфото

Зад скандала със СРС-тата стои професионалната и политическата некадърност на управляващите, на първо място Бойко Борисов, на второ – Цветан Цветанов.

Това заяви соченият за глава на "Октопод" Алексей Петров, който се яви на разпит в Националната следствена служба.

„Хората, които пряко и косвено са засегнати в този скандал, трябва да предприемат действия той да приключи, защото доверието в институциите е в опасност“, добави бившата барета, цитиран от „Фокус“.

На въпрос кой е стратегът и кой е тактикът във войната с подслушването, Петров отговори, че не знае кой с кого воюва. Според него много по-важно било съдържанието на разговорите.

СРС гейт тръгна от публичното разпространение на записи с участието на шефа на Митниците Ваньо Танов, премиера и други хора от властта от считания за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“.

"Може да се окаже, че изнасянето на СРС-тата е благородна постъпка, а не е толкова важно кой ги е изнесъл", коментира Петров, като видя дори в изнасянето на информацията форма на протест.

Още по темата

"Има разследване, ще видим какво ще стане. За мен е важна информацията, която ще излезе от разговорите. Става дума за натиск върху директора на митниците за контрабандни канали и най-накрая – става дума за ограбване на милиарди. Това е важното", допълни той.

Алексей Петров беше категоричен, че е извикан по политически причини.

„Тук съм по политически план – на 27 януари, пет дни преди 1 февруари, когато трябва да се обяви т.нар. кандидатпрезидентски екип”, отсече той.

Петров е бил извикан в следствието за прецизиране на обвинението, тъй като делото отново било разделено на „малък и голям октопод“.

Според адвоката му Ина Лулчева "обвиненията са идентични с малки промени и няма нови доказателства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
14
 
17
 
! Отговори
ИЗ СЕ РЕ СЕ ..ДС...И преди 13 години
..МИСЛЯТ ,ЧЕ СА РЕШИЛИ ПРОБЛЕМА ,И СА УПЛАШИЛИ ГЕРБ И БОЙКО...!ТИЯ ,ЧЕНГЕТА ОТ ДС, СА *** И НАИВНИЦИ:СЕГА БОЙКО, ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИ ОТ ВСЯКЪДЕ:ОТ ВЪНШНО...ОТ МВРОТ АРМИЯТА ....ОТ СЛУЖБИТЕ....ОТ ДЪРЖАВАНАТ МАШИНАОТ ОБЩИНИТЕ И КМЕТСТВАТА...ОТ ВСЯКЪДЕ --КЪДЕТО Е НУЖНО!ДС/ДАНС --ПРАВИ ЛОША УСЛУГА НА СИМПАТИЗАННТИТЕ НА БСП...ЧИСТКАТА ЩЕ БЪДЕ ТОТАЛНА----ДО НОВИТЕ ИЗБОРИ!БСП И ДС/ДПС--НЯМАТ ШАНС!!!!!!!!!!!!!!
240
6
 
11
 
! Отговори
До преди 13 години
До ПЕДЕСТРАНДЖАТА!!!Алексей Петров е сред личностите, оставили в миналото съдружия с Бойко Борисов и Румен Николов Пашата. До 1998г. тримата участват във фирма Будоинвест ООД
239
5
 
4
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 13 години
БРАВО МИКЕЛЕ, шием знамето! И ПЛЕТЕМ МЕТЛАТА! За голям *** - голяма метла! edname4ta.dir.bg
238
7
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
до Много си правИмам чувството, че дори Господ да слезе от небето и да стане министър председател - комунистите пак ще плюят...
237
4
 
14
 
! Отговори
BOSS преди 13 години
Хубава работа ама ....ПОМАШКА ....ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКОТО ПОМЪ4ЕН ***....СКРИЙ СЕ....БОК.....УК
236
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
до МИКЕЛЕ САНТОНОБлагодарим, ние не ядем жаби...
235
5
 
6
 
! Отговори
фрасчо преди 13 години
Да фанеш единия - да удариш другия! ***. Кога ще си вземем държавата от тия!
234
2
 
7
 
! Отговори
Много си прав>> преди 13 години
"Имам чувството, че дори Господ да слезе от небето и каже, че Бойко Борисов злоупотребява с власт и мачка народа герболетките, няма да му повярват, просто защото очите им са замъглени от гледането на Борисов по телевизора а ушите им запушени от неговите велики слова и са глухи и слепи за истината. "
233
5
 
7
 
! Отговори
МИКЕЛЕ САНТОНО преди 13 години
братя болгаре.ио соно италиано.Живея от 4 године в Булгария..Така - имате проблем с структурата на пирамидалната иерархия в системата..ПРОМЕНЕТЕ СИ КОНСТИТУЦИЯТА.намалете до 120 депотате,забрани за именитаре и още много..ВАШИАТ ОСНИОВЕН ЗАКОН Е ОБЪРКАН СТРУКТУРНО И ПИРАМИДАЛНО..ВСИЧКО ВИЕ НАОПАКИ...НЕ СИ ЗНАЕТЕ ПРАВАТА..СЪБОРЕТЕ ТОЗИ ВАРИАНТ НА ДАРЖАВАТА ВИ!!!
232
4
 
8
 
! Отговори
До преди 13 години
Алексей Петров е сред личностите, оставили в миналото съдружия с Бойко Борисов и Румен Николов Пашата. До 1998г. тримата участват във фирма Будоинвест ООД.Това е информация за всички ***
231
9
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тия манипулативни СРС-та имат двоен ефект:ПЪРВО: Сплотиха редиците на ГЕРБВТОРО: Обратният ефект на бумеранга ще бъде жесток... - дори бенката на Яне може да изчезне...
230
4
 
16
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
1990-ТА: НЕ ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ И НАПУСКА МВР.ОХРАНЯВАЛ Е БАЙ ТОШО БЕЗ ПАРИ.ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАР.
229
2
 
10
 
! Отговори
Вятъра преди 13 години
Алексей Петров да ходи да прави, като вятъра!
228
20
 
20
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
БОЙКО Е НАЙ-НАГЛИЯ ЛЪЖЕЦ В ДЪРЖАВАТА.ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.ТОЛКОВА МНОГО СЕ УМАЗА КОМУНИСТА БОЙКО, ЧЕ ТРЯБВАЩЕ ВОТ НА ДОВЕРИЕ ДА ПРАВИ ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА.
227
7
 
21
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Всички мишки ще започнат да излизат от дупките след като им е застрашено сиренцето!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
226
7
 
13
 
! Отговори
ще отстрани пожарник преди 13 години
Най-вероятно тези сересета до Галерия ги изпраща Цецо. 1. Той има достъп до тях; 2. Страх го е от директна конфронтация с главатаря; 3. Цецо винаги е подмолен и коварен; 4. Под флага на Галерия Цецо остава в сянка; 5. Елегантно ще отстрани пожарникаря и, във вакуума, Цецо ще се настани безпрепятствено на неговото място.
225
11
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
ДО КРАЯ НА МАНДАТА НИ ОБЕЩАВАМЕ ДА ДОСЪСИПЕМ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
224
11
 
18
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ГЕРБ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО БОЙКО НАЙ-НАГЛО НИ ИЗЛЪГА ЗА ДА МУ ДАДЕМ ВЛАСТТА.СТИГА ПОПАГАНДА ВИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕРАСТИ ТАКИВА :D
223
10
 
18
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Първата загубена битка на Червената мафия с държавната машина!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
222
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
помашка история