Карлош Коельо: Спокоен съм за външната граница на ЕС

Евроекспертът доволен от положените усилия по границата ни
24 фев 2011 15:26,
38
Карлош Коельо: Спокоен съм за външната граница на ЕС
Снимка: Булфото

"Ако България бъде приета утре в Шенген, аз ще бъда спокоен за външната европейска граница“, заяви на ГКПП "Капитан Андреево" евроекспертът Карлош Коельо,  докладчик за готовността на България и Румъния за влизането в Шенген.

Той бе на пункта с Турция заедно с колегата си Йоан Енчо от Партията на европейските социалисти и заместник- министъра на вътрешните работи Димитър Георгиев. Те обстойно разгледаха пункта и провериха начина на работа.

Коельо бе категоричен, че оценката му е положителна и че е впечатлен от „работещия на границата компетентен персонал, оборудван с качествена, съвременна техника, каквато много от вече приетите страни в Шенген нямат“.

Заместник- министър Димитър Георгиев отбеляза от своя страна, че една от ползите за България при присъединяването й към Шенген ще бъде увеличение на чуждестранните инвестиции заради отпадането на бюрократични спънки, което ще доведе до създаване на нови работни места.

След като разгледат и дома за временно настаняване на чужденци в Любимец, евродепутатите ще инспектират и системите за гранично наблюдение на морските граници в Бургас и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
3
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Турските крави ежедневно доказват колко добре охранявана границата ни. Щом кравите спокойно идват и си отиват какво остава за хората.
36
3
 
7
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Какво стана сега? Нали уж границата ни не беше охранявана, така казаха комунистите и Янето. Пък какво излезна?
35
1
 
4
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Баси и пустинята дето е тука, бе.... кво става... язе да не съм паднал у фонтана пак бе...... другариииии.... къде сте бе другари.... изедоха ни живи герберастчетата, ей...един залък не съм турил в устата....само уиски жулим от 2008.... абе, къде се изгуби Овчия? Некой не го ли е виждал бе...
34
1
 
2
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Гоце... Гошеееее, ти тука ли си, бе? Аз търсим Овчия, *** са е покрило некъде добичето... ела да пием по едно бе, Гошка.... Па ти мое да извадиш оная пушка, убавата... па да гръмнем и язе 2-3 пъти... мое архар да не утрепам, ама Овчия ше го свалим отмах... ха ха ха... Овчиииииии, къде си бе?!
33
2
 
3
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
Тия па сега ако земат и в Шенген да ни приемат... кво ше говоря.... требва да хваля Бойко. ама аз по-добре ще кажа, че това се дължи на усилията, волята, морала и честността на предишното правителство. Пък тия сега само си приписват заслуги.... ако пък не ни приемат ша зема да кажа, че такъв провал в най-новата история няма и заръди некадърността на Бойко, Цецо и Симеон Д. не са ни вземали... ммммда... тъй ша кажа... ей, ама съм умен! Нали, Марианче?
32
2
 
1
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Овчиииииии, къде си бе? Идвай да пием, че ни съсипаха държавата тия герберасти! Овчииииии..... не мож' си плати таксата на малката овца дет е у Оксфорд...ли беше....беш ли му макята.... нема пари ей..... Овчииииии.... руснаците ми чукат на вратата сяка нощ, ама като отворя нема никой.....Овчиииии
31
0
 
2
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Егати, вече кат са напия как си требе, дори във фонтана на центъра не мога да се изпикая.... рибииийш ли... А пък тая Дияна Найденова ако я гепна....
30
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Каде сте бре отворените ,айде почвайте по серйозно.Искаме смях.
29
0
 
10
 
! Отговори
малко комунистче преди 13 години
Откакто ГЕРБ са на власт чичо Румен Петков на един нормален обяд с Братя Галеви не може да отиде. Бай Маджо вече не го пази полицията като ходи в съда.... абе пропаднала работа. Да си идва тати Сергей, че не се живее вече....
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега и за Карлош Коельо ще изскочи флашка със СРС-та. Гарантирано от "Галерия" :)
27
0
 
4
 
! Отговори
_|_ za BeSePe-derazi преди 13 години
_|_ za platenite cherveni draskachki! Zadavete se v pliunkite si, kucheta!
26
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вервам че е сигурно! Убили баба в Шуменско! Всичко е гарантирано от ГЕРБ! Тотю сигурно вече се радва, че ще плаща една пенсия по-малко! Няма по античовешка партия от ГЕРБ! Дори днес почина детенце от реформираната здравна система с убийствената марката "ГЕРБ"
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В България никога не са обирали бензиностанции преди герб да дойде на власт, изобщо никога нищо не се е обирало преди да дойдат герб.за убийства пък да не говорим, такова нещо никогиж не е имало!чак те сега се почнаха тия работи.герп са виновни!
24
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Верно ли за герберите вече сме в Шенген! Тея верно живеят на друга планета! Па що ми искат още лични документи по границите!
23
1
 
7
 
! Отговори
луд диди преди 13 години
И са кво,кой е виновен за ..... айде дайте некаква причина де ,не мога да се сетя ,ъъъъъъъъъъ Цветанов е виновен ,ама за какво беше ??????? Червениииии айде в атакаааааа,,,урааааааааааааааа
22
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахаха! Пък преди два часа ограббили с калашник бензиностанция! Хихихихихи! Сигурността е гарантирана от ГЕРБ!
21
2
 
5
 
! Отговори
БСП+СК=ВЛ преди 13 години
Чакай сега, ти до вчера ревеше че не ни приемат в Шенген и викаше долу Тиквата, сега казваш че Шенген няма значение и не ни трябва понеже се оказа че май сме готови за въпросния Шенген.Последно?
20
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, че дойдоха ГЕРБ на власт, че да разберем какво е всеки ден да убита хора, умират деца, а полицията да пази *** като разграбват мандри! Направо си е супер!
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И като ни приемат в Шенген инвестициите ще потекат като пълноводна река.Ще бъде удобно за търговците.Всички останали изобщо не ги засяга.И аз съм в това число - нема пари за ходене по европата.А колкото до инвестициите - не вярвам,че ще се увеличат заради приемането ни.И сега нищо не им пречи ако искат да инвестират.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
16 - Правилно е реагирал вътрешният министър - Сега мафията вече си има собствена държава и тя се казва България.! Като се знаят с Боко откъде дойдоха си е нормално да реагира така! См.. на мутрите!