Очаквано кабинетът "Борисов" оцеля при вота

Правителството подкрепиха 143 народни представители
Обновена: 26 юли 2011 22:40 | 26 юли 2011 19:48,
322
Очаквано кабинетът "Борисов" оцеля при вота
Снимка: БТА

В зала присъстваха 235 народни представители. От тях 143-ма защитиха кабинета „Борисов“ и гласуваха „против“, 91 гласуваха „за“ вота на недоверие, а 1 депутат се въздържа.

В групата на ДПС беше и Ахмед Доган, който се появи в Народното събрание, специално за гласуването.

Парламентарната група на партията обаче напусна залата веднага след като бяха обявени резултатите от гласуването на вота на недоверие и стана ясно, че кабинетът „Борисов“ оцеля.

Премиерът реши да ги последва, и да напусне залата от другата врата на залата, но пътят му препречи депутатът от левицата Михаил Миков, който го върна обратно на мястото му сред останалите министри от правителството на ГЕРБ.

Обидени от изказване на Искра Фидосова(ГЕРБ), групата на СДС – част от Синята коалиция, също напусна залата. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
15
 
12
 
! Отговори
това е истината преди 13 години
МАФИЯТА НЕ САМО СИ ИМА ДЪРЖАВА,НО И ПОИМЕННО МОГАТ ДА СЕ НАЗОВАТ ПОКРОВИТЕЛИТЕ Й:НА 1-ВО МЯСТО ЦВ.ЦВ.,СЛЕДВАН ОТ Б.Б.,ПУДЕЛЪТ ИМ САЙДЕР,СУПЕР МАРИО МАГАРИНСКИ И ЦЯЛАТА ВСЕЯДНА ***,КОЯТО ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ,ЗА ЖАЛКОТО СИ БИТУВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА.СЛЕД ШУМНИТЕ ОПЕРАЦИИ С НЕЛЕПИ ИМЕНА-НИТО ЕДИН ОСЪДЕН,КОРУПЦИЯТА ВЗИМА ЗАСТРАШИТЕЛНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ РАЗМЕРИ И НАЙ-СИЛНО Е КОНЦЕНТРИРАНА В РЪЦЕТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОНТРАБАНДАТА РАСТЕ,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е СТРАШНА.НАРОДА ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ.
268
2
 
1
 
! Отговори
do 289 преди 13 години
"6te zaobi4at"i ottatak 6te hodyat,za6toto DS ne si popliuva...i sprete da pi6ete sre6tu komunistite 4e...
267
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ръководител на звеното за анализи, както официално се титулува дружинката, е вездесъщият о.р. полк. Цвятко Цветков, бивш зам.-началник на Шесто управление на Държавна сигурност. Открай време той оглавява работата по разбиване имиджа на известни политици, които застрашават БСП. Известни са неговите подмолни акции срещу Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, а след това и срещу Бойко Борисов. В момента групата изработва план за компрометирането на ГЕРБ по време на предизборната кампания за президент и кметове. Достатъчно внимание обаче е отделено и на партиите вдясно.
266
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скоро ще прочетете много неща за "Буда". Тогава всички избиратели на ГЕРБ ще заобичат бившата ДС. Още малко търпение.
265
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на мутрафоните/дс - оцеля им сценария!
264
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политическият режим в страната ни е преминал плавно и незабележимо от републиканско-демократичен в олигархично-деспотичен и върви твърдо към установяване на лидерска фашистка (партийна) диктатура от полицейско-пролетарски тип...*)))
263
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Made in BULGARIA! Бойковите ШМЕНТИ КАПЕЛЛИ!Не му обръщайте Ф'нимание - просто да му е! Днес е на тенис , утре маа *** из магистралите ..После - мачле ..Изобще , една малка червена лампичка си свети вече нон- стоп .. )
262
11
 
9
 
! Отговори
Хитлер преди 13 години
Ехе българската червена *** в действие,сега започва писането на фантастики и кошмарни сънища,малееее комедийните холивудски сценаристи и режисьори да пристигат ако искат да надминат успехите на Чаплин,тук могат да вземат сюжети за най-смешни сериалчета забъркани в празните пространства на болшевишките кратунки.
261
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мачкай, Борисов! Щом реват, значи си на прав път!
260
8
 
4
 
! Отговори
до анонимен 265 преди 13 години
***,ами като се знае резултатът от вотът само изключително *** биха го поискали бе червен задръстен ***. Кой е този *** който вижда пропаста и въпреки това се тръшка в нея отговорът е само един по целият свят - това деиствие е присъщо само и единствено на комунист,защото за това не е нужен разум,липсващият орган на червената ***.
259
6
 
4
 
! Отговори
до 195 преди 13 години
Много интересно писание е това г-жо,но и твъде противоречиво да не казвам предателско,а именно след като не гласуваш за Костов и Борисов тогава ти гласуваш за най-антибългарските партии БСП или ДПС,е ти не си българка и не си против престъпноста,такива като теб имат друга родина и друга къща :- родината ти е Сибир а къщата някой там Гулак. Никога не казвай че си българка по би ти подхождало да казваш аз нямам родина защото не заслужавам.
258
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само хубави думи за Борисов. Евала !!!
257
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ(БКП)ДС,КГБ.Бойко още е КОМУНИСТ...НЕ ЗАБРАВЯЙ...
256
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов се опита да внушава, че светът започва от него...*)))Ценни са думиte на Чърчил Колкото по-назад поглеждаш, толкова по-далеч в бъдещето ще прозреш. Бог да пази България от мутри!Амин!
255
17
 
18
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
BRAVO BOIKO SAMO TAKA PRODALJAVAI NAPRED.BALGARINA 6TE GO OTSENI.
254
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С кое правителство не сме срам за Европа и Света!?
253
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този на снимката *** ли е?Да +Не -
252
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво направиха БКП(БСП) за 45 години нека изредя някои неща: убийства без съд, нарушаването на основни човешки права, мокри поръчки, тероризъм, престъпления, унищожаване на пенсионния фонд. Това е само малка част от гадорийте на БКП (БСП). Комунизма е грабил и дърпал държавата назад в продължение на много години, помислете защо сме на това дередже в момента. Толкова много ла*на оставени от комунизма не се оправят за 2 години мандат. Ако не беше комунизма да сме доста по напред.
251
3
 
5
 
! Отговори
On The Wall преди 13 години
До 219И като живееш в Канада да не ти е поникнал шести пръст ?Айде да не коментираш Балканският живот мишок такъв !Това се отнася за всички, които не живеят в България , а пишат коментари .
250
3
 
6
 
! Отговори
До CANADA преди 13 години
До 219 И като живееш в Канада , да не ти е поникнал шести пръст ? Айде да не коментираш Балканският живот миризлив мишок ! Това се отнася за всички , които не живеят в България , а пишат коментари .