Ромски банди мародерстват след водното бедствие

Трошат и ограбват коли наред
Обновена: 22 юни 2014 10:15 | 22 юни 2014 07:40, Камелия Цветанова
395
Ромски банди мародерстват след водното бедствие
Снимка: Булфото

Ромски банди мародерстват в поразения от водното бедствие варненски квартал "Аспарухово". За това съобщи 19-годишният Калин Петков при среща с кмета на града.

Още по темата
Калин живее в първата ударена от пороя къща и се спасил като по чудо, качвайки се на горния етаж, пише "Монитор". 

Пред кмета младежът разказа, че мародерстващите банди в квартала ходят и обират колите, които са потрошени от пороя. Те обаче започнали да трошат и ограбват и оцелели возила.

Мародери се възползваха от тежката ситуация и в Добрич и отмъкнаха два телевизора от къща по улица "Копривщица".

Тя се намира в един от най-засегнатите райони от наводненията в Добрич,  близо до Хуманитарната гимназия. Там водната стихия наводни къщи, детска градина и много други обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
4
 
! Отговори
Цигановед преди 10 години
Нашите братя в деня на национален траур в момента нещо празват-веселбата е голяма в София, в един квартал.. Пратих 7 смс-а, като се надявам помощ да има за всички. Мили, родни ДНЕСОВЦИ, защо криете темата и я заменяте с глупости, когато близо 400 човека, коментират? Не ще ли да ви е срам да погледнете децата си ? Не всичко е пари медийници. А възмездието като се намеси? Видяхте ли? Знаете ли колко чакат реда си на везните? Четете и ще разберете, че фашизма е породен от интереси, а почва тук има!
268
0
 
13
 
! Отговори
муспи преди 10 години
В цивилизовяания свят е прието по време на война или природни бедствия, мародерите да се разтрелват без предупреждение от специални части на армията.
267
0
 
11
 
! Отговори
От чужбина преди 10 години
Някой може ли да ме посъветва как да се пратят пари, които да НЕ достигнат до *** в Аспарухово, но до всички останали потърпевши?
266
0
 
12
 
! Отговори
АМАН преди 10 години
Еххх Господ се Опита да Потопи Ромската Помия... жалко , че и Аз изпратих СМС. Сега ще ги Похарчат за ***
265
0
 
5
 
! Отговори
jorkata преди 10 години
До 337. Прав си за СМС-ите аз за това имат голяма вина и медиите. Съжалявам за Аспарухово ама, за Добрич, Търново почти нищо не се коментира СМС-ите са за всички пострадали ама айде стига с тази Варна, има и други посрадали райони.
264
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В тухларната за по 2-3 години без пари да им дойде акъла!!!
263
1
 
26
 
! Отговори
Терминатор преди 10 години
- Бум! Бум! - казал Калашника- Тръш! Тръш! - казали ***- Бълбук... бълбук - казал казана за ***
262
0
 
17
 
! Отговори
ivza преди 10 години
Мародерстват.Има кой да ги търпи.За мародера има само едно наказание-на место до стената.Въпроса пак опира до прилагането на законите,колкото и лоши да са.Къде е полицията, къде е кмета, който не знае кой управлява в града му и т.н.Колко дни от потопа,а все още незаконните къщи препречват дерето/това показват по телевизията/.Ами ако пак завали,тогава какво ще стане и как ще се оправдават управниците.Стига с това малодушие .Бог да прости мъртвите.
261
1
 
18
 
! Отговори
Цигановед преди 10 години
Преди години така се бяха накаполили по коритото на река Лева във Враца. Обичат да са до реката за "ако", вода, изхвърлянв своите и прибиране чуждите ***. Потопа издави доста от тях и годините на разцвет на града бяха, когато ареала им бе малък. При описа на вредите бяха казали, че имали по два цветни телевизора в куке. Сега в района хората спят със животните си, заради тях-намножиха се. Ако раздаваните за тях помощи 30 % от бюджета се редуцират-те не ще да се множат. НЕОБРАЗОВАНИТЕ БЕЗ ГЛАС
260
2
 
35
 
! Отговори
*_* преди 10 години
Затова не изпратих смсчета. Живяла съм в Аспарухово и ги знам в махалата-както се писа-ходят за помощи с мерцедеси! Те предизвикаха тази трагедия, хората им чистят л...ната, и на всичкото отгоре мародертсват!
259
0
 
14
 
! Отговори
1111111111 преди 10 години
До АнонименНационалната гвардия на САЩ може и да е разстрелвала, но нашата има представителни функции, както и някои от държавните институции. Колко жандармерия пазеше народните избраници от любовта на електората, а сега къде са?
258
0
 
28
 
! Отговори
L преди 10 години
Набираме доброволци "ловци", за отстрелване на вреден дивеч!
257
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо милиционерите не са отцепили района и са допуснали *** да влизат по кмъщите?Кога най-накрая ще им се потърси сметка за неадекватните действия?Само реват за пари, а не вършат нищо.
256
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Призовават се депутатите и посланиците на партньорските страни да отидат да помогнат в почистването, така, както дават примери в своите страни
255
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** не искат да чистят, вземат помощи и чакат доброволциhadzapi.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/06/22/zashto-niamashe-nito-edin-***-dobrovolec.1275287
254
0
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Трябва спешни мерки братя Българи ....моя съвет е ...Стига гербери бспари дпсари да потъпкват народа си ( Българите ) , спрете като обикновени марионетки да вярвате на медиите ...това ми е съвета ....ВЯРВАЙТЕ НА СЪРЦЕТО СИ , А НЕ НА МЕДИИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ЯСНО ПОКАЗАХА ЧЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ВЕЛИКАТА НИ НАЦИЯ !
253
0
 
22
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
За много кризи съм чел, много съм гледал кадри по телевизията. При всяка анархично събитие - наводнение, революция, бунт и други, винаги е имало мародерстващи. Най-ниската *** на обществото само чака удобен момент да настани хаос по улицата, за да започне с терора върху обикновените граждани и магазини. Древната мъдрост казва, че риба се лови в мътна вода. *** просто се възползват от шанса да окрадат малко, докато отново се въведе ред. Защото, там, където има ред, кражби няма.
252
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХХХТам където имало СС не е имало никакви проблеми.
251
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ви припомня,щото забравяте.Националната гвардия на САЩ разстрелваше мародерите без съд и присъда в Ню-Орлиънс.На място като кучета.
250
1
 
18
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
Не се помайвайте, а цъкайте SMSи за "пострадалите" че то жилязуту за бране скоро ще свърши! И повечко помощи да пратите че ден година храни - нали знаете. А ние на изборите скоро пак ша гласуваме за душманите ви - те така за благодарност (и некой леф с гарнитура).