"София Прайд" е прикрита политическа кампания

Патриоти за София: Да спрем да внасяме чужди виждания за живота
17 юни 2016 12:32, Анисия Иванова
105
"София Прайд" е прикрита политическа кампания
Архив: Булфото

Българското общество не се интересува кой с кого си ляга. Но когато това се натрапва на хората и се правят политически искания, вече става проблем. Ясно заявихме, че става въпрос за прикрита политическа кампания. Самите организатори признаха, че имат политически искания. Те искат еднополови бракове и карат българското общество да приеме това като модел на поведение.

Това заяви в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR председателят на Патриоти за София в Столичния общински съвет Карлос Контрера. Според него насроченият за утре гей-парад в София е "провокация, която е метод за влияние и силово налагане на подобни мероприятия".

Още по темата

"На останалите хора им се налага да търпят. Този парад е плануван за Черешова Задушница. Провеждането на подобно мероприяти се възприема като откровена провокация. Българите имат проблем с провеждането на парада, особено на тази дата. Това е събитие на едни отчаяни хора", изрази възмущението си Контрера в студиото на Ганиела Ангелова и Симеон Белев.

Представителят на ВМРО зададе два въпроса към организаторите на събитието: "За какви права се борят тези хора и с какво помага този парад на развитието ни?"

Според него никой не им пречи да бъдат такива, каквито са. Контрера е на мнение, че те просто търсят внимание и изява, в резултат на което се създава още една разделителна линия в българското общество.

"Крайно време е да спрем да внасяме чужди виждания за живота. Това, че се провежда в Англия, не означава, че трябва да го има у нас", отсече Контрера.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти какъв си пернишки селянин
10
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът все още живее в 10ти век.
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провеждането на "София Прайд" в ден, когато изповядващите традиционното вероизповедание в България почитат паметта на починалите си близки, напомня онзи епизод от филма "Време разделно", в който българи-християни се венчаваха, а яничар Караибрахим мина през сватбената трапеза, тъпчейки хляб и подритвайки кани с червено вино...
8
23
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Какъв е тоя, кубински или никарагуански РОМ?
7
32
 
8
 
! Отговори
Рали преди 8 години
А Карлос Контрера каква е малка мишка. Престанете да тъпчете хората какво ви вълнува толкова много не мога да разбера?! 2016та година сме, време е да престанем да сме хомофоби и расисти. Грозно е и не е здравословно да тайш толкова злоба в себе си към някой непознат, само защото е с различна сексуална ориентация или с различен цвят на кожата. Вместо да си фокусираме вниманието към истинските проблеми в тази държава, а именно сградите из жълтите павета и крадливите депутати...
6
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЧНО ПЪК ПЕДАЛЕСИТЕ ЛИ СА ОЩЕТЕНИ ,,,АМИ ТЕ СА С НАЙ-МНОГО ПРЕВИЛЕГИИ,,,,ДЕ ЩО ИМА ТЕЛЕВИЗИИ , КАНАЛИ , МОДНИ ЦЕНТРОВЕ , АГЕНЦИИ , КЛУБОВЕ Е ПЪЛНО С ТЯХ ,,ЕЙЙ НЯМАТ НАСИЩАНЕ ,,,,ДАЙ ТОВА ДАЙ ОНОВА , ВСЕ РЕВАТ ЗА ПРЕВИЛЕГИИ , ЗА ГОЛЕМИНА И ЗА ДЕБЕЛИНА....
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писна ми от всякакви побъркани (вегани в тарелки, гейове, зелени, пембени) Смятам да организирам чеверме на Витошка, с мъжа ми да правим третото си дете и да нагъваме луканки в паузите! Болни мозъци, не разбрахте ли, че не ни интересува къде и как си го слагате...
4
15
 
10
 
! Отговори
Хенде Хох преди 8 години
Ха ха ха !!! Най големите амбреажи се изказаха,така наречената църква и тези *** които са готови да се гушнат с фесовете,само и само да не изтърват кокъла хахахааа.. ***,Амбреажа око не вади,..вади онуй нещо !!!
3
5
 
22
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Извинете да нямате обратни евроатлантически настройки ?
2
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карлос контрера - най-българското име!!! Коя я избра тая?!
1
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вансяли от Англия? В Англия вчера убиха депутат! При нас кога?