"София Прайд" е прикрита политическа кампания

Патриоти за София: Да спрем да внасяме чужди виждания за живота
17 юни 2016 12:32, Анисия Иванова
105
"София Прайд" е прикрита политическа кампания
Архив: Булфото

Българското общество не се интересува кой с кого си ляга. Но когато това се натрапва на хората и се правят политически искания, вече става проблем. Ясно заявихме, че става въпрос за прикрита политическа кампания. Самите организатори признаха, че имат политически искания. Те искат еднополови бракове и карат българското общество да приеме това като модел на поведение.

Това заяви в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR председателят на Патриоти за София в Столичния общински съвет Карлос Контрера. Според него насроченият за утре гей-парад в София е "провокация, която е метод за влияние и силово налагане на подобни мероприятия".

Още по темата

"На останалите хора им се налага да търпят. Този парад е плануван за Черешова Задушница. Провеждането на подобно мероприяти се възприема като откровена провокация. Българите имат проблем с провеждането на парада, особено на тази дата. Това е събитие на едни отчаяни хора", изрази възмущението си Контрера в студиото на Ганиела Ангелова и Симеон Белев.

Представителят на ВМРО зададе два въпроса към организаторите на събитието: "За какви права се борят тези хора и с какво помага този парад на развитието ни?"

Според него никой не им пречи да бъдат такива, каквито са. Контрера е на мнение, че те просто търсят внимание и изява, в резултат на което се създава още една разделителна линия в българското общество.

"Крайно време е да спрем да внасяме чужди виждания за живота. Това, че се провежда в Англия, не означава, че трябва да го има у нас", отсече Контрера.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-страшното нещо за ограничения човек е да не го помислят за ограничен.
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всевишният всичко вижда, недейте да лъжете, че ще ходите по гробищата защото това е грах.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Южния парк, пред НДК и на къра също има кърлежи като тези в Южния са преносители на Лаймска болест.
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покойниците на повечето софиянци са в провинцията и е хубаво поне на Черешова задушница да ги посетят.
47
0
 
3
 
! Отговори
предупреждение преди 8 години
Искам да предупредя желаещите да посетят централните софийски гробища, че там е пълно с кърлежи
46
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В събота, на задушница, повечето софиянци няма да отидат да почетат своите починали роднини на задушница, защото в нашия пренаселен град няма условия за такова масово поклонение. Стига сте се правили на такива каквито не сте, толкова сте прозрачни
45
3
 
16
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Никога няма да приема тази реклама на пед.а,растията. Няма такова животно гей. Има ***.д.ар.аст. Спрете да рекламирате тази со.домия пред децата! Не е нормално. Няма да сме толерантни. Лигавите агресивни ***.д.ерасти са врдени.
44
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден е някакъв църковен празник и вярващите трябва да се молят. В събота е задушница, да не би живота да спре и хората да не се женят и да правят деца. Противопоставянето на хората и празниците е патент на комунистически чеда.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е натрапване и пропаганда на извратеност за да се Разруши нормалния начин на живот на хората, обществото да се разгневи , избухне или апатизира т.е.разграден двор, в който всеки може да влезе. Този парад в някои държави като Израел например се прави не по централните улици на столицата или Йерусалим, а в затънтени квартали или селища и им се оказва точно по кои улици имат право да минат.
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задушница е за да идеш на гроба на предците си, да го почистиш от бурени и шума и да си спомниш за онези, които са те създали като човек.Също така да си припомниш, че всички сме смъртни."Приех.Придадах.Предадах." -това е смисълът.
41
2
 
15
 
! Отговори
Мина преди 8 години
До ее 49Човек, който няма душа, няма как да разбере какво е Задушница. Във всеки случай, това е ден, в който се молим да бъдат простени греховете на нашите мъртви близки, а и нашите собствени, а не ден в който се слави грехопадението!
40
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карлос ти българин ли си??? не мисля, а за какви ценности ще ми говориш пък ти.
39
13
 
5
 
! Отговори
Свобода преди 8 години
Хората не се крият и не се притесняват да се заявят. Това е достойно за уважение и подкрепа. След като такова нещо като еднополови бракове и любов съществуват, трябва да се приеме. На мен ми омръзна постоянно да ми показват социологически резултати как всички щели да гласуват за водещата партия в момента. Омръзна ми да гледам и слушам *** хора които си дават задниците и *** чужди. Нима това не е еднополова любов? Дова *** трябва да се освирква, а не истинската любов пък и да е еднополова.
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 47: много е трудно да се обича и мрази по Ботевски- трябва характер и гражданска позиция.Съвсем друго нещо е да можеш да контролираш емоциите си и гейовете не са пример за самоконтрол, да бяха стари моми, ама не са.
37
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ми е защо русофилите са срещу гейпарада. Да не би между руфовилите на няма обратни? А?
36
16
 
2
 
! Отговори
ее преди 8 години
Черешова задушница, това пък какво е!? Гейовете са ми по-интересни :). А този черешов задушник ако не иска да внася непривични за българия обичай, що не е с потури и *** и да свири на гайда, вместо да се прави на интересен по форуми и предавания.
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София прайд е баш на Голяма задушница е пример за хибридна война срещу Православието.
34
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е лесно да се мрази, да мразим ромите, да мразим сирийците, да мразим различните, ... Трудно е да се обичаме и да се подкрепяме с тежки моменти като народ.
33
3
 
10
 
! Отговори
до Българин от 21 преди 8 години
век Лъжеш за семейството си и децата,и ти го знаеш много добре!НЯМА нормален човек с деца,който да подкрепя еднополови бракове и желанието на извратеняци да осиновяват деца!!!Кажи пиле шарено,защо точно на Задушница решихте да се правите на интересни?За да провокирате останалите хора и още повече да изострите напрежението?За да ви се обърне повече внимание?Хайде,дай някакъв отговор!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гейове е имало и ще има.