Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно

Ивайло Гоцев: Има достатъчно факти, които оборват историята на Суши
29 мар 2019 13:35, Нели Христова
217
Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно
Снимки: Булфото

"Няма паника. Имаме достатъчно факти, с които да докажем истинската история, а не тази, която се представя в момента",  това каза пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. Той се закани, че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Още по темата

Няколко дни след инцидента с целувката, журналистката Джени Суши реши да даде на съд Кобрата, като на своя страна привлече адвокатката Глория Олред. Те искат пълно разследване на действията на Пулев. Докато тече проверката, лицензът на боксьора за щата Калифорния беше отнет временно. Изслушването и на двете страни ще се състои на 14 май пред Атлетическата комисия в Калифорния

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не съм участвал в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев.

Джени Суши не отрече, че е била на партито на българските боксьори след победана на Кобрата над Богдан Дину. По думите й обаче, тя искала само да вземе още интервюта от други спортисти. Според Пулев, журналистката е показала интимност с други мъже.

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
6
 
! Отговори
Изненадан преди 5 години
Тя е работила по няколко ключови дела. Американката, която е родена през 1941 г. в еврейско семейство, започва кариерата си през 1976 г. Три години по-късно тя представлява седем деца и родителите им в дело, в което те настояват веригата Sav-On да спре да разделя продуктите за момчета и момичета.Много съм изненадан, не вярвам, еврейка, наложила на един бизнес да не зачита половете на децата? Не, това не е вярно, евреите не са способни на това.
123
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** в действие .Алеко е велик .Ако адвокатката поразгледа произведението му , може да се размине на нашия.
122
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опипваните и изнасилвани германки пред катедралата в Кьолн могат да вземат пример от тази американка. Но как така германките си затраяха, а тази американка писна?
121
7
 
6
 
! Отговори
дон педро преди 5 години
тая ако знае Кобрата с каква красавица живее ще трябва да му целува ........
120
4
 
7
 
! Отговори
мани мани преди 5 години
А нас питаш ли ни с твойта разгологъзена приятелка как се чувстваме, струва ми се че тя ни кани всички да я разцелуваме и т.н. Добре че напълня, та не е толкова влиятелна вече.
119
3
 
22
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Бяхме съученици в 128-мо. Няма сексуален тормоз, но има нарушаване на личното неприкосновено пространство, Но *** си е ***. Има правила и които ги наруши трябва да си плати. Това е.
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хе..ще олекне джобчето..с това селко изпълнение.не става така пред много тв милиони гледат..но пожелавам му късмет..що може да се върне в първи клас
117
2
 
11
 
! Отговори
Лъвчо преди 5 години
Казах ти магаре казах ти да не си показваш магарията а ти какво направи???
116
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц, тц, тц... Че тя била много чувствителна тая ципура бе!
115
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобра, имам решение за твоя случай. Подари (наужким!) на тая професионална *** годежен пръстен, да видим как ще те съди! После я вкарай на ринга за 1 рунд между въжетата, и ще е чудо ако тя сама не ти каже НЕ.Срещу тия извратени и лицемерни американци трябва да се действа с техните методи.
114
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-дъртите американки се сещат след 20-30 години че били "обидени", и завеждат дела. Виж обаче тази гугутка как реагира на втория ден. А защо не се обади веднага на 911 ***, кифло? И полицията да установи всичко докато "престъпникът" си говори с теб на местопрестъплението, и ти продължаваш да му се хилиш! Май на тази не и се е отворил парашута да извърши платена сексуална услуга, и се пука от яд. Жалка хАмерика!
113
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ееееее, как така тая след целувката беше ухилена, доволна и щастлива, а след 2 дни се сети че била обидена?
112
5
 
16
 
! Отговори
Толерастията преди 5 години
в Мексифорния е доведена до абсурд !Това ще завърши с дело за сексуален тормоз и този дроб Пулев ще лежи в затвора най-вероятно. В най-добрия случай ще го осмучат до голо !За Хелуин една ТВ водеща си боядиса лицето черно и я уволниха - расизъм било идея нямате в какъв толерастки абсурд се е превърна САЩ и особенно Мексифорния
111
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До CitizenXЦелуването е нормално, но да целуваш репортерка дошла да ти вземе интервю и нещо първосигнално.
110
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 115В България ако момичета са сами без момчета в компаниято то означава че цяла нощ ще ги опипват и целуват такива като Кубрат.
109
15
 
24
 
! Отговори
CitizenX преди 5 години
Целуването на жена от мъж е отвратително и престъпно деяние само във фантазиите на пухкави гейчовци и силно окосмени лезбиянки . За всички нас хетеросексуалн*ите, това си е нещо нормално независимо къде по света се случва .Но явно на нахилената след целувката Суши спешно и трябват пари .... или малко известност..... или с помоща на хорско съжаление скок в кариерата .....
108
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ако иска да се прави на монахиня, що ще посред нощ в хотела при тъмните балкански субекти? Ама, като гледаме как яко са и надути джуките от някой пластичен хирург, май-май професионално са и необходими, то това и е работното средство на нея. Ако тая смешна ки-ке-мо-ра беше предложила на Кобрата да му врътне една американска свир-ка, и той да и беше отказал, щеше да е логично тя да се почувства обидена.
107
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След тази постъпка невярвам ESPN да му обърнат внимание като спортист и да излъчват следващите мачове с него.Най-вероятно ако се боксира ще се излъчва по нискорангови канали като Диема.
106
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко ли пари ще го одруса..400 000$?
105
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е сега стана ли ви ясноче краварите са по-големи нацисти и от хитлириститевсички други са индианци и могат да си правят каквото искат с тяхкобрата си е наивен- ами останалите искате ли да ви третират като индианци ами тогава ближете краварски задницив щатите има милиони *** и ако за всяко плясване по задниците вкарваха в затвора половината мъже да са тамно това не касае индианцитезаради една всеизвестно смрадлива па.чавра сега ще се гаврят с българите честито евроатлантици