Ще трябва да се ваксинираме, за да летим със самолет?

Някои определят това като най-дълбоката криза за авиацията
18 дек 2020 10:17, Ния Христова
84
 
В самолета само след ваксинация? При какви условия ще можем да пътуваме и какви последици остави пандемията след себе си за авиокомпаниите?
 
"Не може, а ще стане така - авиокомпаниите ще искат да си ваксиниран, за да летиш. Ваксинациите ще се превърнат във визи.  Австралия беше първа, в Европа тепърва предстои". Това заяви пред Bulgaria ON AIR авторът и водещ на предаването "Авиошоу" Александър Богоявленски.
 
"Толкова е зле положението, че авиокопаниите прибягват до нестандартни решения, за да покриват своите разходи - самолети ресторанти, станаха популярни и полетите за никъде", посочи Александър Богоявленски.
 
Според него фалитите и проблемите в авиацията тепърва ще се разрастват.
 
"По-либерални изглеждат мерките само по заблудени места като България. Няма втори локдаун - той е един. В Европа кризата изобщо не е овладяна, докато Азия бавно и мъчително се възстановява", коментира още водещият.
 
"Не е за подценяване това, което се случва. Някои определят това като най-дълбоката криза за авиацията. 107 години авиация и попадаме във водовъртеж, ако искаме да пътуваме, трябва да се стегнем.  Авиосекторът ще се възстанови от кризата, но много бавно", отбеляза Богоявленски.
 
По неговото мнение отговорността е на цялото общество.
 
"Тази криза ни показва колко дълбока може да бъде нашата свързаност", каза авторът на "Авиошоу" и добави, че никой не е бил подготвен в авиондустрията, но някои вече успяват да се справят със ситуацията.
 
"В последствие ще се оскъпят полетите, за пътниците крайната цена ще поскъпне", посочи Александър Богоявленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То беше ясно като бял ден, че ще въведат тази мярка. Искаш ли да излезеш - хайде с иглата. Изобщо ще намерят хиляди начини да я прокарат тази ваксина сред по-широки слоеве от населението. Накрая няма да можем да мръднем без ваксина. Ще им се не види и на игричките на тези масони.
32
1
 
32
 
! Отговори
SS преди 3 години
А ми няма да летим със самолет ! Каквото сме обикаляли с жена ми -това ще ни остане.Прага,Варшава,Виена,Париж,Ню Йорк.Ще си стоим в България .А за имунизационните картони то от само себе си ще се появи черна борса.Убеден съм в това.
31
1
 
7
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
До: Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....Въпросителното изречение пак трябва да е със структурата на въпрос - без значение дали е риторичен или не!
30
2
 
5
 
! Отговори
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ.... преди 3 години
До от кол и въжеА ако е риторичен въпрос?"Ще трябва да се ваксинираме, за да летим със самолет?"
29
2
 
18
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Който има бизнес в туризма - да пуска кепенците докато е време, за да не трупа загуби и дългове. Като се продължи с тези простотии никой няма да пътува, не заради страх от вируса, а заради тези дето задължително искат да ти вкарат в организма нещо... добро за добитъка! ;) Който е инвестирал в авиокомпании, да продава акцииите също докато е време!
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споку скоро за да минете през граничен пункт ще ви искат имунизационен картон иначе карантина 20 дена. Тираджии, куриери, автобусни шофьори, екскурзоводи, гастарбайери, гурбетчии и всичко, което шава. Та доброзорно ще има ваксиниране мекинко и лекинко, сдебелата игла.
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евтиното летене свърши. Сега ще се седим дома.
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще трябва ЛИ да се ваксинираме, за да летим със самолет?
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авиокомпаниите може да налагат изисквания, понеже винаги ще се намерят хора, които ще пътуват - я за фото от Малдивите, я от Бахамите.Все пак видяхме лятото километрови опашки за Гърция, въпреки че трябваше отрицателен тест.
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да фалират авиокомпаниите и без тва са вредни
23
1
 
13
 
! Отговори
от кол и въже преди 3 години
До кога след съобщително изречение ще се слага въпросителен знак? А, неграмотници?
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имахме желание да посетим Виена и Будапеща това лято, но заради пандемията отложихме пътуването - със самолет. Ако нещата се нормализират, ще идем с кола - печелят най-вече съседите сърби, защото ще останем ден-два и при тях.
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой нещо да спомене за доброзорното ваксиниране? Нале беше по личен избор без мекинки натиски върху хората?
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът не е дали си здрав или болен. Проблемът е, че не се знае тази ваксина как ще повлияе на здравето в бъдеще. Защо с половин уста се казва, че не се препоръчва на млади жени, които искат да имат деца - толкова с безопасността.Имам познати, които предишни години караха по-тежко грипа след поставена ваксина, отколкото тези, които не се бяха ваксинирали.
19
3
 
34
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Няма проблем! Аз ще пътувам с влак. Тъкмо ще е по-романтично и има време да се опознаем с пътничките наоколо :)А тези с авиокомпаниите - прав им път към фалита!
18
0
 
23
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Изнудването си е човешка черта
17
1
 
29
 
! Отговори
Чико от Порто Рико преди 3 години
Авиокомпаниите не могат да решат на своя глава подобно нещо, това е предмет на държавна и международна регулация, превозвачите искат пълни самолети, нямат интерес да връщат пътници.
16
1
 
40
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Значи няма да се ползват услуги на авиолиниите. Толкова е просто. От къде накъде някаква си авиолиния ще ме принуждава да се ваксинирам, ако съм здрав и не съм носител на вирус.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ниа, да се научи първо граматика и после да пише.Щте трябва ли.... Итн
14
19
 
5
 
! Отговори
Баровец преди 3 години
Аз съм на Малдивите в момента и си пия коктейла! А вие слизайте в мазето за туршия и сядайте пред ТВ.