Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
29
 
14
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Последни издихания на Банкянският ***
35
16
 
39
 
! Отговори
ИЗВИНИСЕБЕ преди 2 години
Радев успешно задмина Плевнелиев по всенародно презрение. Мислех че това не е възможно, но явно съм грешал. Ушопляс, покай се.
34
11
 
38
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 2 години
правителството правело ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО да овладее КОВИД кризата.... малииии... то може да си лжец, ама чак пък толкова.... ако човек се замисли ще разбере, че ТОЛКОВА са възможностите на хунтата, ако хората искат да живеят в мизерия, на тъмно и на студ.... ще подкрепят избора на рундю, който до тук каквото направи се вижда, но какво още ще направи, не ми се мисли, сигурно няма да остане държава България
33
15
 
43
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
Не съм вярвал че може да има по-отвратително влечуго! Такива като Радев са за под земята!!!
32
16
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, довиждане! Изгуби изборите! Няма какво да се напъваш!
31
12
 
49
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
***. Цялата власт е твоя. Не виждам какво се оправдаваш с Борисов отново. Имаше цяло лято на разположение и всички те предупреждаваха за това което се задава но ти си толкова самовлюбен, че не направи нищо. Смъртта на хиляди хора ще тежи на съвестта ти ако имаш такава.
30
28
 
15
 
! Отговори
Радетел - пророк преди 2 години
Истина, истина говори Радев. За съжаление на всички ни. Цели 32г бившата Държавна сигурност ни управлява. А тя знае само едно - да краде ненаситно и да дерибейства. Затова изберете Промяната, за да я има България и след още 32г.
29
24
 
14
 
! Отговори
смях преди 2 години
Бойко не е свикнал да е от женската страна. Ми да свиква.
28
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, падни за 50 лицеви....оставииии....падни за 100 щото си гузен
27
13
 
48
 
! Отговори
www преди 2 години
Г-н Радев, кога ще е дебата с проф.Герджиков? Голям страх, че не може да сричаш от листа на Нинова!
26
4
 
47
 
! Отговори
мдааааа преди 2 години
"не съм знаел ,че Петков е лъгал ,но ще се радвам да има повече такива министри",Кацаров постоянно лъже ,всичко е под контрол и след 5 часа ,забраняваме плановите опреции,явно и тук си случил на такъв честен министър,но като се има предвид и твоето лъкатушене за пандемията...определено сте се събрали!!!
25
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става при управлението на клепоухите.
24
15
 
37
 
! Отговори
Румбата преди 2 години
не заслужава да е президент, дори само заради траурните новогодишни слова .
23
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То да беше само здравеопазването !! Тоя съсипа демокрацията в България, съсипа бъдещето и мечтите на българите, окраде им бъдещето на децата и внуците им!!!!!
22
11
 
18
 
! Отговори
Всички преди 2 години
са комунисти и слуги на евреите и искат избиването на народа си с инжекции. Има ли още слепи овци, които мислят, че някоя партия от досегашните не ги е предала? Ако има, заслужават участта си, т.е. да ги поробят и избият, след като са гласували като овци за поробителите си!
21
26
 
12
 
! Отговори
Да се знае преди 2 години
Да се знае, че моловете, ресторантите и заведенията РАБОТЯТ НА 100%. Който иска може да ходи стига да има сертификат - всичко е отворено и си продължава по старому! Заповедта нищо не е променила!
20
14
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов вече 7 месеца не е на власт, Радев. Не се оправдавай с други хора!
19
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакам с нетърпрнир този човек да се махне от публичното пространство. Колкото ми омръзна Борисов толкова ми омръзнаха и Радев и неговите харвардчета. Дано Ног ни помогне да се отървем от тези четиримата, а и от другите стари муцуни, жадни за власт и пари на всяка цена
18
28
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Накратко__Що не научиш Български език, че тогава да критикуваш !!!___Само РАДЕВ !!!
17
15
 
48
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
"Съсипал", сякаш преди Борисов имахме най - хубавото здравеопазване на света. Мани го тва, кажи Рундьо за Киро - Канадеца??!!