Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
12
 
13
 
! Отговори
123 преди 2 години
в цял свят има сертификати - тук да няма! Разберете, че няма как да стане. Нашите гледат от вън и копират ! Какви протести имаше в германия и франция...и какво - резултат няма ! Там протестите бяха в пъти по-голями , но и полицията не им е мекушава като нашата - водни оръдия, стоп-патрони и шокови гранати....Всеки има права, но има и задължения. Трябва да се спазва ред !Докато не се каже от ВЪН - за съжаление сертификата ще остане .
55
21
 
15
 
! Отговори
Психичната картина преди 2 години
Възраждане запълват вакуума, останал след "спихването" на патриотите. Психичната картина на "фюрера" им е същата - психипат, пълен неудачник, търсещ своите 5 минути слава.
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яхнали са акъла над
53
14
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Копейкин е елементарен популист.Готов е да яхне всеки проблем и да го експлоатира за собствена изгода.Възраждане са негодни да управляват.Единствено са способни да използват проблемите в обществото.
52
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестът начеса тщеславието на Костадинов и неговото желание да управлява нещо....
51
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не спира никого да го яхва. Даже ако може повече да го яхнат ще е супер, защото повече от половина от обществото не го иска този сертификат.
50
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яхнаха ми дедовия ! Пишман експерти по кмуникации се правят на политолози ,пишман математици се правят на вирусолози , естествено ЗА ПАРИ ! "За каквото и да ти говорят- става дума за пари" - и за протести ,и за пЛандемии , и за ваксини , и за "загриженост" за твоето здраве ...
49
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя Карантината.А уж щеше да прави Революция.Мишок.
48
3
 
11
 
! Отговори
До Емигрант преди 2 години
Абе роб емигрански що не се залупиш в някоя месарница поне там ще си полезен разфасовайки дреболии за западните си господари а вечер по време на сън да премисляш как тече жалкият си животец .
47
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Възраждане" имат една и съка позиция от самото начало, още преди масовото недоволство, така че "недоволството" просно откри едни хора, готови да ги защитават отпреди да осъзнае тази си нужда
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** си направили държава.....
45
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има много по-важни неща за които да се протестира. Фалират фирми, заведения, хората мръзнат и гладуват, а нас ни занимават с 5 автобуса с хора от страната, които не знаят за какво са ги докарали.
44
17
 
14
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Аман от спасители под юмручето на резидента. То не бяха ИТН , Отровно трио, ДБ, ПП, сега и русоблизката Възраждане. Такъв ни е народът, като заболее няма да отиде на лекар, ами по врачки и баячки. Така и с политиката, все чака някакви все по-неграмотни и нахални "спасители" , да го оправят. За почти 2 години се мъчим да си доунищожим държавата и обществото. Почти успяхме. Остана само анархията.
43
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименГласувах за Възраждане. Моето IQ e 153.
42
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай фашистите!! Време е за Възраждане!!
41
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
при нови избори възраждане зима поне 15% , страх ги тресе
40
8
 
11
 
! Отговори
Аман преди 2 години
-----"Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори"-----Писна ми от политици които само от кюлчета се интересуват и народът е средството за постигането им. Този себелюбец най-много да ни докара гражданска война. Какво е партията му ?Какви общонародни идеи проповядва? Влязоха в парламента само с антиваксерско говорене. Това са вълци в лъжовна кожа дори и кожата им/идеите им/ са неопределени .
39
1
 
12
 
! Отговори
НЕ! "ИЗРАЖДАНЕ& преди 2 години
... КУЦО МАГАРЕ !
38
11
 
14
 
! Отговори
Време е преди 2 години
Трябва постоянно да има протести на живо, фейсбук революционерите се оказаха мишки. Така че е добре, че от Възраждане има реална инициатива. Трябва да покажем,че сме живи, а не живите мъртви.
37
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лелееее, как ви е страх от Възраждане XD XD за друго не се говори, баси кефа!!