В кадър: Протестът ексалира, пробваха атака на МС

Вижте кадрите на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев
19 сеп 2023 17:00, Александър Попов
367

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи опитаха да нахлуят в Министерския съвет и се сблъскаха с полицията в "Триъгълника на властта". Вижте кадрите на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Взимат милярди от ЕС, но предани на Русия.
196
2
 
4
 
! Отговори
Тия въртят милиарди, преди 9 месеца
тия богати земеделци си накупиха комбайни и трактори с евро пари,а тези,които копат с мотиката и едно прасе не могат да си гледат.
195
9
 
6
 
! Отговори
ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ!!! преди 9 месеца
ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧЕН ОПИТ ЗА ПРО-РУСКИ ПРЕВРАТ, В УСЛУГА НА РУСИЯ И ПУТИН!!!!!!!!!!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!!!!
194
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Днес слушах по новините на Националното радио запис на един от протестиращите, типичен селски ЕНТЕЛЕГЕНТ, знаещ 3-4 пЦувни, с които да комуникира с околоните, който нарече членовете на правителството: "брюкселски под логи"! До тук с неразбирането на същината на тез протести...
193
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много криви кадри сменете си фотографа
192
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Държавата не трябва да се поддава на шантажа на протестиращите, а да използва целия необходим ресурс и да въдвори ред.
191
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От целия протест, за всички става ясно от дефилиращите като на парад нови трактори и техника финансирани по ПРСР от ЕЗФРСР на ЕС, как "окаяните" ни "фермери", разглезени до безобразие от Боко Тиквата, не могат да се справят с конкуренцията на украинските зърнопроизводители, които нямат възможност да използват скъпоструваща и високопроизводителна техника.
190
2
 
3
 
! Отговори
Xa xa преди 9 месеца
Костадинов още ли не е подкарал някой трактор, къде си Качи се върху един трактор? не можеш нали защото тракторите Купен от парите които са идвали от Европейски съюз
189
5
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 9 месеца
Денкоф не ги мъчи хората хвърляй я тая Оствка,Бойко ти подложи динена *** с тия богати земеделци.Да не забравяме,че по негово време си накупиха комбайни и трактори с евро пари,а тези,които копат с мотиката и едно прасе не могат да си гледат.За тях няма субсидии и програми за селските райони.Като Ви разправях,че който се събере с Бойко яде отровни гъби и е политически мъртъв Вие се сгодихте с тях.Жалко за гласувалите за Вас.
188
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако мислите, че е лесно или, че се печели безпроблемно отидете да поорете и жънете.Имате ли представа въобще какво е селско стопанство и как се финансира
187
2
 
6
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
Контраофанзивата на укрите изчезна от новините както Ковида.
186
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Време е да пада това наложено от вън правителство. Не са избрани, а назначени да обслужват чужди интереси.
185
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Били малки субсидиите?!!! Май някои забравиха кой водеше преговорите ни за влизане в ЕС. Да припомним - Водеше ги мадам Йес (Меглена Кунева)! Тя се съгласи за по-ниски субсидии за нашите земеделци. Поляците имаха точни хора и затова получиха най-добрите субсидии. Даже изкрънкаха по 1 милиард евро за производителите на ябълки. Всеки народ си заслужава съдбата, защото сам си избира онези, които да го ръководят!
184
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спрете им ВЕДНАГА СУБСИДИИТЕ от ЕС!... Танковете дето не ги дадохте на Украйна, сега ги ползвайте!...Като смачкат 2-3 трактора и алчните зърнари ще се приберат по хотелите си в Гърция!
183
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да бе какво стана наистина с това контранастъпление.Съвсем изчезна от новините на Запад.Уж бяха пробили при Роботино после при Бахмут и пълна тишина.Ама добре че гледам и руски сайтове та там е пълно с ежедневните сводки за разбити укробригади и предаването им в плен.
182
1
 
8
 
! Отговори
Бой по тия преди 9 месеца
Терористи
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще цитирам нещо което прочетох- "С американски трактори и европейски субсидии в подкрепа на путин." Парадокс някакъв се получава.
180
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спрете субсидиите на зърнарите!!! 2.5 милиарда субсидии от Европа са се превърнали в 2.5 милиарда печалба за шепа алчни негодници! Подкрепа за решението на Народното събрание и Правителството за отпадане на забраната за внос от Украйна! Призовавам всички държавни институции категорично да пресекат незаконните действия на зърнарите -терористи и с цялата строгост на Закона да потърсят отговорност от подбудителите и организаторите на метежа, който не е нищо друго, освен рашистко хибридно нападение!
179
3
 
4
 
! Отговори
Гадев преди 9 месеца
Да дойдат тракторите!
178
3
 
6
 
! Отговори
Разкрити са преди 9 месеца
режисьорът и сценаристът "под прикритие" на тази болшевишка "революция" - Пеевски и Тиквата ! "Майбасите" са техните представители в зърнопроизводството, как иначе се усвояват милиарди от "чужди" хора в България, няма друг начин в условията на управляващи все членове бивши и настоящи на БКП/БСП или наследници на шумкари и ятаци ?