Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от Ваканция
Българинът иска лукс почивка и е готов да плати повече за ваканция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
До Анонимен 149 И вие СЪЩО.
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 137 - бляяяяяк ...
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До do 131 - Но защо не икаш, да има никого? Не е ли хубаво, да отидат 1000 човека и да правят марш ... ам чеснов, че другия го забранили гледам ;)
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 145Кросдресърът е човек който носи дрехи на другия пол. Например мъж носи женски дрехи или жена носи мъжки дрехи.
125
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тези, които подкрепят ненормалнните си деца са по-болни и от тях, трагедия.
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"а не да си надничаме под одеялото кой с кого си ляга" - Ами стойте си в завивките и в "килерите".
123
7
 
5
 
! Отговори
do 131 преди 1 седмица
На 22-юни пред Александър Невски няма да има никой. Мерси. Смешни сте с контра парадите си, ама много. не, никога не съм ходил на гей парад, няма и да ходя, ама вашето е доста по-смешна картинка. Защо ли? Ами повечето сте работническа класа със заплати в плик- неносещи нищо на икономика и общество, ама иначе първи да лаят за ценности. Е лицемерно е, бе!
122
5
 
5
 
! Отговори
Jackie преди 1 седмица
Болшинството от оскотялите шинпанзета неможачи са латентни гейове, понеже само ааанален ссекс им е в главата, ама иначе са против парада и за семейството, разбираш ли
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Домбил Бомбасов "да го чуеш поне как говори. въри земи нещо за кръкане и пак заповядай" - Искаш да каже, тея дето "Кой пайкте, дюдс! Ние тук си переме кодинката на чилче, после с един мой ше ексчейдженм малко инфо за оня крипто проджект, а след това, лудаци, да правим биър тестинг, в едно крафтче?" ... Защото така звучт 80% от разработчиците в нашата фирма и е ... плачевно.
120
0
 
2
 
! Отговори
до 136 преди 1 седмица
Кво по-конкретно ще рече "кросдресър", че нещо много станахте стази мутация...
119
4
 
3
 
! Отговори
Биби Банкянски преди 1 седмица
Наполовина никарагуанец, наполовина - ***, плаче за български ценности? Шизофрения, нещо?
118
2
 
2
 
! Отговори
Java преди 1 седмица
До 133 Домбил БомбасовМай то нямаш хал хабер нито от бранша нито от нищо. Кой знае какъв 50 годишен психично болен пишен отстреща. Хора не се връзвайте на такива. 1 пише като за 10 защото е жалък хейтър дето само спами глупости, за да оправдае мизерното си съществуване. Почни да медитираш и прочети някоя книга за духовно извисяване. Но няма да го направиш вероятно, а ще махаш цветенца на парада радвайки се че те приемат в някаква общност изобщо.
117
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може някой от политиците да отиде на прайда понеже се задават избори и важното е да трупа рейтинт.
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На Боко внукът Мандингго или Шейн Дизел да му докара за зет. :-) Или примерно жена с 15 инчова паламарка и брада.
115
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
До Jav Нормална държава е всеки да си гледа работата и да е полезен, да не е престъпник и ако може да прави нещо хубаво, което да е от полза и за други, а не да си надничаме под одеялото кой с кого си ляга. Ето затова не ви вярваме, че работите професии, които изискват акъл - ако имахте повечко щяхте да разберете, че между опорките ви и това, което твърдите че искате, няма НИЩО ОБЩО!
114
2
 
10
 
! Отговори
158 преди 1 седмица
Добре де, поименно и партийно кажете кой го разреши тоя прайд на задушница.. Да знаят после гласоподавателите.. Те, че софиянци си избраха гей за кмет е ясно, ама те пък срам нямат.. Безбожници!
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Домбил Бомбасов - Под съд може да те даде и после ще има 100 дела срещу него от отдел "Правен". Едно да загуби, ще трябва да плати не само разноски, но и правните разходи. А правните разходи какви са? Ами заплатата на целия правен отдел за всичките месеци, в които се точи делото. За едни 10 000 лева, момчето може да изгори с 500 000 ...
112
0
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 1 седмица
Ся, разбрахте ли що Европа вкара Милиони Бежанци от Бл. Изток, някой трябва да се размножава по Традиционния начин, а "снежинките" не могат...
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм кросдресър и съм хетеросексулен. С една дума не се вписвам нито в софия прайд и нито в парада на семейството.
110
4
 
14
 
! Отговори
Jav преди 1 седмица
И аз съм програмист, но изобщо не поддържам тези ценности. Нито харесвам чужди знамена пред общината. Стига стереотипи. Има много нормални колеги които виждат какво става. Аман от обр захапки и фили, фоби. Искаме нормална мирна държава, да растат децата ни без да ги преобличат с дрешки на другия пол и да им обясняват че е нормално.