Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от Ваканция
Българинът иска лукс почивка и е готов да плати повече за ваканция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лошото е, че "гейовете" се позлват като оръжие и пропаганда. Има места, дето под 25 години, 1/4 се определят, като нещо по "спектъра". Преди 15 години беше LGB. ОК! Някой му лепна T-то и след протесите пред Уойстрийт, всичко подивя по тая тема. В канад не е LGBT, ами е 2SLGBTQI+. Дори е офицално признато и може да прочетете за значениете на терминологията в сайта на канада - canada.ca! Защо има 200 думи за гей? КАКВО СТАВА!
148
0
 
5
 
! Отговори
Фитока преди 1 седмица
На 22 юни преди 83 години Германия реши да принесе в жертва десет милиона немски мъже пращайки ги срещу дивите мечки от Изтока.
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 4 Хаха Кво "обществено събитие", ти няма дори да разбереш че го е имало, ако тоя не ти проглуши ушите.
146
3
 
15
 
! Отговори
До 4 Хаха преди 1 седмица
"Само латентен *** може да се пеняви толкова срещу някакво събитие,което не го касае." ------ Кой си ти, че да кажеш кого какво го касае? Този гнусен парад е обществено събитие, което пропагандира още по-гнусните "ценности" на сексуално увредени и психично непълноценни хора и с което ни се внушава, че извращенията са норма. Трябвало да ги толерираме и даже да им се възхищаваме?! Това касае всички нас и сме в правото си да негодуваме! Не защото сме "латентни", точно обратното - защото не сме!!!
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ало, Асенчо..., да те питам ***, Асанчу турна ли ти го??? Турна го!!! Бравос, маминото,! Ами ти турна ли му го? А, и ти му го турна... Браво, браво ***. Уф, ами хайде, по-честичко, си го тургайте, че внучета чакаме с татко ти...
144
1
 
1
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 седмица
Извинявам се на всички. Краставицата ми беше така как да го кажа... пропатувала по голяма дистанция отколкото очаквах в тунела. И като стане така се превъзбуждам и малко говоря глупости.
143
1
 
13
 
! Отговори
mery преди 1 седмица
Ами да направят местен референдум в София и да решат дали да има Гей парад. Нали всички в СОС се бият в гърдите че са демократи
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Домбил Бомбасов - Говориш с различни хора. "Отдел "Правен"" е по-скоро върешна шега във фирмата. Дойде от един колега, който се обърка и каза, да пуснем върпос до "Правен", а като някой го попита, "Какво правен?", онзи се провика ОТДЕЛ ПРАВЕН!. Че остана. Но както и да е. Човек да каже нещо забавно. Но иначе седя зад думите. Искове "не ме наели, защото съм гей", са много забавни и жалки, защото нямат доказване.
141
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Искат да ви двигнат кръвното да им почупите тиквите и после заради това да прокарат всички джендерски закони под предлог, че са бити.
140
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Догодина парад по случай победата на Русия над нацистка Украйна. Парадът ще се проведе от Атлантическия клуб до краварското посолство.
139
1
 
6
 
! Отговори
До 142 преди 1 седмица
Ами могат да ги издържат,а аз предлагам тия на ДПС и ГЕРБ да ги подложим на изпит по български език и литература,виждам още от сега,че много няма да го издържат
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Подкрепям укропитеците да загиват в името на краварите да направим парад.
137
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно време какви педраси имаше, а сега....."Спаси София"
136
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това се прави с пропагандна цел за наша радост тя има обратен ефект.
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво! Успех :)
134
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Брей колко "умни" мисли могат да изкажат тия като IQ-3,14,ама що не са ходили на училище поне до 8-ми клас не ми е ясно или са ходили и сега трябва да отидат при учителите си да им върнат агнето дето са дали
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Българин - ТИ си с коентар 139, ама пишеш на 149 .. брей брей ... у бъдищитуу уйждами, кат селскъ глидачкъ!
132
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Организираме референдум да подложим депутатите на Възраждане на доброволни психотестове.
131
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това е с цел понеже джендерите са много малко и други да станат като тях и да имат по-голям избор.
130
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тролла със заплатите днес се е развихрил, гледам.