Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от Общество
Всеки трети медик е над 55 години, медсестрите намаляват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До ПРАВИЛНО Нямаш думата. Копейско малцинство си.
291
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Кол и въже!!! Не си виждаш женската рода, тръгнал на другите да намира такива. Щом употребяваш такива думи за жени, значи ти са в ежедневна употреба.
290
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 290 А, не, тя не би отишла в Раша, центъра на гейството, защото не е гей. Там ги влече само бисексуал ите копейки. И педофилите, за които Москва е рай. Чудех се защо тукашните издънки я наричат рай. Сега се светнах. Толкова много украински деца им поднасят на тепсия...
289
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До ИЗВСТЕН ЗА ЕДИН ДЕН Не я познават само онези от вас, които слушат и гледат чалга. Кой ви е виновен?
288
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ДиамантПаднал"В"КалтаСиОставаДиамант! БоклукВдигнат"В"НебесатаСиОставаБоклук!
287
7
 
14
 
! Отговори
Кол и въже!!! преди 6 дни
Кол и въже за тая долнопробна шафpaнтия!!!
286
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Прокуратурата ? Тази не е ли чужденка ? Каква прокуратура, сигурно вече си е отлетяла за някой гейски щат
285
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В България се наблюдава явлението: ***, но на екран, па макар и за няколко минути. Важното е, че ше мъ видат по тиливизията колко съм готин и ивестен.
284
5
 
23
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 6 дни
ДАЖЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
283
25
 
12
 
! Отговори
Гого преди 6 дни
Време е да напуснем ЕС и НАТО и да се прегърнем с раша. Не искаме прайд не искаме подкрепа за Украина и Израел, искаме си русоробския флаг. Тавариш българино като не искате прайда, ЕС и НАТО марш към блатная да работиш за $ 100 на месец. Не отивай на запад да работиш за $100 на ден.нали не ти харесва ЕС и НАТО но отиваш да работиш за евро а не за рубла и почиваш в ЕС а не в рашастан.
282
5
 
23
 
! Отговори
КАКсе СТАВА МИЛИОНЕР преди 6 дни
Мила Роберт (коя е тя?) току що стана МИЛИОНЕРКА. И журналистите / медиите я направиха такава. Такива изобщо не трябва да будат показвани публично - завежда се делото и като приключи - накратно се съобщава резултата от делото без да се споменават имена и без снимки (само, че има извършител на съптветното провинение, на съптветното място и дата). Щото сега следват реалита, участия и добре платени ангажименти за тази Мила Р. ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТНА!
281
5
 
20
 
! Отговори
ИЗВСТЕН ЗА ЕДИН ДЕН преди 6 дни
Мила Роберт - до вчера никой не бе чувал за нея, а сега името й е на заглавните страници на повечето медии. ЕЙ ТАКА СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН у нас, а и по света. Естествено, че няма да ходи в затвора и условно даже няма да буде осъдена предполагам - само ще палти скромна глоба. А след това ще ОСРЕБРИ ИЗВЕСТНОСТТА СИ ХИЛЯДОКРАТНО! И някой си мислят, че с това са "ударили джакпота", а за последствията НЕ МИСЛЯТ.
280
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Какво символизира смяната на българското знаме с лгбт знамето???? Българското знаме на земята, отгоре лгбт знамето?
279
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Две години в затвора ще й се отразят добре.
278
2
 
17
 
! Отговори
mn преди 6 дни
Аз не съм убеден, че това е нейна идея и че всъщност реално осъзнава, че това действие не е правилно. Този, който организира събитието е наложил това нещо. До онези зад кулисите е важно да се стигне и да се изсветлят пред обществото.
277
6
 
23
 
! Отговори
мак преди 6 дни
Така и трябва. Неумната ки.ф-ла не може да блесне с друго, затова "блести" с про-стотия.
276
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ЛЕГИОНИТЕ и ЛЕГИОНЕРИТЕ не са в КАЗАРМАТА! ЛЕГИОНЕРИТЕ бяха ИЗБИТИ В ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ след нахлуването на СССР по свещенните Български земи!
275
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Така е Комсомолски Чукове и Сърпове! Когато имаш само Чук в ръка, смяташ че може да решиш всеки проблем чрез Гвоздей! Когато имаш само Сърп в ръка, смяташ че можеш да решиш всеки проблем чрез ТКЗС! Когато имаш само Презерватив, смяташ че може да решиш всеки проблем чрез Чалга!
274
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
За какви легиони пишете, като повечето в казарма не сте ходили, за какви деца на Бог, като църквите евентуално само знаете къде се намират, а не влизате в тях?!? Изведнъж се навъдихте едни пшатрЕоти, едни много войнствени и готови за бой и едни други, които по цял ден висят в сайтовете за запознанства и те си знаят какво вършат там, но тук в коментарите са много традиционни и бранещи семейството. Аре бегайте.
273
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В сливенския с този шарен *** ще е много COOL