Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от Общество
Всеки трети медик е над 55 години, медсестрите намаляват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мила Роберт пее на сцената и един слушател я пита: - Мадам! Мадам! Мила Роберт! Мадам! Колко Мадам ще заплатя за тоя КАЗАН? Мадам Мила Роберт пеейки отговаря на въпроса: - Не знам! Но щом обичате моя рунтав ФАЗАН, Цената няма ТАВАН!
251
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мила Роберт пее на сцената и един слушател я пита: - Мадам! Мадам! Мила Роберт! Мадам! Колко Мадам ще заплатя за тоя КАЗАН? Мадам Мила Роберт пеейки отговаря на еъпроса: - Не знам! Но щом обичате моя рунтав ФАЗАН, Цената няма ТАВАН!
250
2
 
2
 
! Отговори
СУФ преди 6 дни
Know how не й е силата.
249
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тия хора са некадърници. Гаврят се с флага и патриотизма ,а утре като ги натисне Путин ще ревнат :ама защо не ни защитавате.Защото хич не ми се вярва Мила да си вдигне голия г*з и да хване автомат като стане белята.
248
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ВНИМАНИЕ до Мила Роберт - Не се къпете в банята след (((СЛЪНЧЕВА БАНЯ)))! (ВОДА) ((ВЪЗДУХ)) (((СЛЪНЦЕ))) и Мечти са твоята Утопия .... но не забаравяй, че Гейoвство не е Утопия, а е позор за твойто тяло.....
247
15
 
6
 
! Отговори
РИХО преди 6 дни
Не е имала лош умисъл, просто си е съблякла една дреха. Тези, които пртнят флага с действията си са ВМРО
246
2
 
5
 
! Отговори
TheGreatest преди 6 дни
Аз съм слабоумен, мама каза да не ми обръщате внимание, сега ще ви оставя, ще си бъркам по дупките до вечеря.
245
1
 
13
 
! Отговори
Тъ.панар преди 6 дни
Много интересно е, какво би се случило, ако роклите бяха на обратно. Т.е. Да захвърли шарената рокля и да остане тази с българския флаг? В такива ситуации трябва да се действа, както правят ФИФА и УЕФА със запалянковците, които излизат на терена по време на мач - пълен игнор, не ги показват по телевизията и не ги коментират, а им връчват глобите и толкова. Иначе откъде България щеше да разбере, че съществувала и такава певачка? Медиите направиха реклама.
244
9
 
5
 
! Отговори
МВРО се опитва преди 6 дни
Да си прави реклама на Гъ за на Мила Роберт.Що за Содомити
243
0
 
3
 
! Отговори
Голям Чеп преди 6 дни
249 Какво?
242
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ще *** като на сирни заговезни, ама няма да са яйца или халва. Прошка няма да има :)
241
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 240 Е, как да си я чувал? Тя не пее квартална чалга и не хвърля гюбеци като фамилията ти.
240
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Всички евроатлантици са чaл Нати като тая нukakвuца
239
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мила Роберт - Аре бегай, легай и спи спокойно и престани с тия гейовски паради! Хубаво е сутрин рано да застанеш Рано, Рано срещу ((СЛЪНЦЕТО)), да му се усмихнеш, да помахаш с ръце към него, да подишаш чист въздух, да побягаш малко, колкото можете да се изпотите и след това Мила Роберт да легнеш на тревата, да си разтвориш краката и Слънчевите Лъчи да влезнат и да ти оплождат Пещерата, докато витамин Д не се усвои от кожата ти и да изгражда за здраве скелета ти! По тялото никакви червила и бои
238
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Правят се на интересни.Какво да направи прокуратурата като джендърастията се поддържа от ЕС и Нато.Досато не се освободим от тия пееразки организации така ще е
237
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Та казвате тая била певица , ама аз нищо не чул какво и как попява !
236
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тая не е съчма а гюле
235
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 236. Нацисткото ти изказване не ме вълнува. Не деля хората и държавите, освен агресорите. Любимата ми страна е България, уважаеми руски тролейбусе! Аз не съм виновен, че християните ви са отдавна малцинство в държавата ви. В нелюбимата ти Украйна са огромно мнозинство. Ти явно си ислямист, не мога да ти помогна. Религия и *** не се лекуват. Нацизъм и руски шовинизъм - хич, никак и въобще. Обречен си на вегетиране.
234
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Бесна кукувица!
233
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Имайте на в предвид следното: 1) Веднага щом (((СЛЪНЦЕТО))) ви види кожата ви започва да произвежда в ПОТТА над КОЖАТА витамин Д, който трябва да го усвоите, а не да го измиете. 2) Веднага щом (((СЛЪНЦЕТО))) ви издава заповед на организма ви за да ИЗГРАЖДА СКЕЛЕТА ви. Това означав, че Калциума, който е в Лимфата, в Кръвта. Мускулите ще започне да се отнема от там и ще се изпраща за изграждане на СКЕЛЕТА.