Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от Общество
Всеки трети медик е над 55 години, медсестрите намаляват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Спомням си като малък следното: Бяхме поканени на турска сватба. Как е минала сватбата не си спомням, но си спомням как свариха ЧАЙ и го сложиха в една ГАВAНА долу на земята и после започнаха да се молят на АЛЛAХА. След това раздадоха ЧАЯ. Аз взех чашката и започнах да пия на глътки. Майка дойде разтревожена при мен, отне бързо чашката от устата ми и ми каза да не пия. Понеже по време на Мюзюлманската Молитва едно малко МЮЗЮЛМАНЧЕ с току що ОрезаноПишле се изпикало в ЧАЯ в ГAВАНАТА!
271
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ха..Ха...Ха...Ха... Жа падна от стола... дръжте го, че ако се счупи стола Жа са счупи и ИНТЕРНЕТА.... а една друга статистика показва...че 50% от хората никога не са копали с мотика... ама са виждали как МОТИКАТА КОПА ПО ИНТЕРНЕТА...
270
4
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 6 дни
Има нужда от няколко години спокойна почивка в ол инклузив Рамануша.
269
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Къде останхте БЪЛГАРСКИ ЛЕГИОНИ? Къде останхте деца на Бог "ХОР" - ХОРА, ХОРА ... пеете ли в ХОР? ХОРА играете ли заедно ХОРО? ЛЕГИОНИ НА ЗЕВС ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ VULGAR - БЪЛГАРИ!
268
0
 
5
 
! Отговори
доктор преди 6 дни
До АнонименНякой да прибере тоя анонимния с вакуумите и торзионните полета обратно на 4-и километър! То вярно, че е от безобидните, ама пълни форумите с глупости...
267
4
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 6 дни
Не било нарочно друг път, случайно е дошла с две рокли в подходящите цветове. Феновете на прайда, какво мислите по въпроса? Не ни интересува с коя/кого спи, нейна си работа, обаче достойното поведение е пръв приоритет, ако искаш да те уважават, няма начин иначе. Тая голотия и това поведение ли ви харесва? И защо никой от известните гейове не застана в тоя цирк? Азис например, всички знаем, че е гей, и какво, никой нищо не му казва..ама той не върши такива простотии
266
9
 
2
 
! Отговори
до 258 преди 6 дни
Те още след освобождението никой не признава завещаното от Ботев тъй че какво точно се чудиш. България е фашистка държава с цар германец и после пак си избрахме царя.
265
3
 
10
 
! Отговори
Хиподил преди 6 дни
кой намаза със л на , пъстроцветната дъга, аз така мириша също, предсстваи си кво е вкъщи
264
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
(((ЛЕГИОНЕРИ))) (((Legions of Zeus from whom came the Vulgar))) Къде сте? СПАСЕТЕ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА ОТ ЧЕРГАРИТЕ - ЧАЛГАРИТЕ! Градът е създаден да защитава селяните от околността от външни нападения на чергари! В момента функциите на града са извратени - чергарите са влезли в града. развяват си байрака, а селяните измират полека. Български ЛЕГИОНЕРИ и потомци на ЛЕГИОНЕРИ пазете земята БЪЛГАРСКА, пазете СЕЛОТО от ЧЕРГАРИ - КОМУНИСТИ - ЧАЛГАРИ!
263
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ДОБРЕ ДЕ , АМИ КОГАТО ФУТБОЛИСТИТЕ НИ СА СЪС ЕКИПИ И ЦВЕТОВЕ НА ДЪРЖАВАТА , И СЕ НАКАЛЯТ ПО СТАДИОНИТЕ ,... ТОВА НЕ Е ЛИ ОСКВЕРНЯВАНЕ НА ЗНАМЕТО ?
262
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Аве нали всичко ни е наред в тая пущина - държавата , та се чудят за кой к-ОР да се хванат , за да има статии които ПРОДАВАТ !
261
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
За какво знаме говорите , та то НЯМА ДЪРЖАВА БРЕ !Всички ще станем държавни служители и ще гласуваме 99% за герб , нали Баце това иска ... Така или иначе България е частна собственост , и от 340 000 държавни чантаджии , Борисов си закупи още толкова , и сега вече са 620 000 , със солидни , бетон заплати и осигуровки !Е как няма да гласуват за Баце ?Това си е твърд електорат от всякъде !
260
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ЧАЛГА РОБСТВО НАСТАНА - ЧашиГъсЦициПусиПръдня се натикаха заедно на един голям КомунГейПарад. Ти българко се изгуби всред житата, царевицата, чушките, доматето, гроздето, розите .... твоят глас не се чува да пее вече по полето.... нема радост, робско е вече полето, откраднаха ти го гласчето в теКеЗеСето и сега потомците на комунистите Ти клатят Гласчето на килограм в Софиято.....
259
2
 
8
 
! Отговори
Инж+ преди 6 дни
Прокуратурата да разследва 8-те джуджета и Нотариуса. Да не се занимава с глупости...
258
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ФОРУМНИ ЧАЛГАРИ, а знаете ли енергията на ТУПТЯЩОТО СЪРЦЕ НА РАЗУМА КАК ЗАДЪРЖА КАПКА ВОДА В ПРОСТРАНСТВОТО ДА НЕ КАПНЕ НА ЗЕМЯТА? Защо не пада капката знаете ли? - Понеже всяко съоръжение на Земята, всяка линия начертана на Хартия, написан Дума или Буква нарушават пространството на физическия Вакум и той ряагира на това със създаване на торсионни полета(ефект на формата) Имайте на в предвид, че веществото винаги има торсионнио поле, в което понякога се влюбва!
257
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Аз лично не видях да е поругала националния флаг.Беше облечена с рокля в бял, зелен и червен цвят, но роклята не е знаме. Така, че ако беше облечена с рокля с руското знаме и беше стъпала с кални токчета върху нея нямаше да се води за боругаване според европейските стандарти.
256
4
 
7
 
! Отговори
А тези в "публи преди 6 дни
дето крещят от кеф и се радват на певачката, заслужават условни присъди за същото престъпление.
255
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тая гнусна ,миризлива пикла въобще не трябва да стъпва в страната ни и всички други от нейното котило,превърнахме се в страна пълна с ***,тия *** нямат място тук,как можахме да допусне този прайд или каквото е там в София,Абе управници мухлясъли вие акъл имате ли ,това ли ни завещаха Ботев,Левски,Раковски и хилядите загинали за тая страна,вие ни предадохте най гнусно и позорно,ще ви се върне
254
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мадам Мила Роберт! Ю тач май Тра, Ла, Ла!
253
2
 
18
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 6 дни
СЛАБА ПОСРЕДСТВЕНА ПЕВИЦА. ЗА ДА СЪБЕРЕ ФЕНОВЕ МОЖЕ И ГОЛА ДА ПЕЕ.ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА С НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ, ДА И СЕ ЗАБРАНИ ДА ПЕЕ В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА. ДА ХОДИ ДА ПЕЕ НЯКЪДЕ КЪДЕТО ОБРАТ-НИТЕ ИМАТ ПРЕДИМСТВО И ТОВА СЕ ТОЛЕРИРА.