Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от Общество
Всеки трети медик е над 55 години, медсестрите намаляват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Някоя си Много общо. Първите гейове в България бяха руснаци. Още през соца. Аз не бях чувал за такива, докато не ми показаха двама руснаци да се опипват под чадър на плажа. Оказа се, че не са единствени.
231
6
 
13
 
! Отговори
до анонимен 228 преди 1 седмица
от твойта любима окрайна няма да остане нищо, ще бъде разчленена и поделена,населена с евреи :)))
230
4
 
10
 
! Отговори
Някоя си преди 1 седмица
В това цялото извращение наречено парад, защо българинът пак намесва Русия и Украйна? Какво общо имат те с извращенията в София? Събрали се някакви комплексирани съществува да опорочат 🌈, която принадлежи на децата! 🌈, която е символ на пъстротата на детският свят, безгрижността, чистотата на детската душа. Решили те, че ще си я присвоят!!! Комплексирани жалки същества!!!
229
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До А тези Има си ред. Първо са националните предатели, които работят против България, ЕС и НАТО, защото България е член на ЕС и НАТО и е против агресора Русия. Първо предателите, после корумпираните, после лъжците. Коцето се класира и по трите точки. Ще започнем от него, нъл тъй?
228
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ххх. Тя и без това е популярна, за разлика от теб, завистливеца.
227
2
 
4
 
! Отговори
А тези преди 1 седмица
Престъпници които управляват България като мафиотска три буквена организация и ни крадът и продават нашето цъдеще те не се ли гаврят с българския народ и флаг?Не си ли го завират символично в А носа?!И Бойко и Пеевски и Соган?!Тях що не ги дадете на прокурор галкари?!Де е ба българските Микимаусове!
226
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Моралистите, нали знаете, че сте смешни. Който не става за нищо, става хейтър. Който е неморален, обвинява другите в това. Който няма личен живот, обсъжда чуждия. И т.н.
225
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато си дрогиран не си ти.
224
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая много прилича на Райна Княгиня и развява ГейФлага с ДупДупДупето и с микрофонче на устето!
223
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 224! Руската ти опорка не важи, не се напъвай. Пригожин каза ясно и кой е бил нацистът в оная инсценировка като повод за война. На лъжливото овчарче Путин вече не вярваме. Не сме зомбирани копейки. Пригожин не беше стока, но не е хващан в лъжа, за разлика от господаря ти.
222
4
 
8
 
! Отговори
Ххх преди 1 седмица
Всичко е с цел търсене на популярност,дори с цената на разходки до прокуратурата!
221
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само я вижте каква развратна бръмтия е, всичко си е показала, няма скрито покрито!
220
11
 
5
 
! Отговори
Войводи-смешници преди 1 седмица
Брей, много героични тези "воеводи", тц! тц! Срещу беззащитно момиче и баба знае. Защо не наскачаха срещу Путин, когато ни обяви за врагове или срещу попа, който бълваше обиди, клевети и заплахи срещу България? М? Щото не стават и за ***.
219
4
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 седмица
Психопатите от пплгдб+ трябва да се съдят до един 24054
218
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Измислен, скалъпен скандал. Момичето просто си съблече РОКЛЯТА с цветовете на бълг.флаг и я ПУСНА на земята. Не я стъпка, не я смачка. Остана в рокля с цветовете на дъгата и започна да пее. Защо не може да изрази позицията си в подкрепа на правата на ЛГБТ по този начин? България не е свободна, а репресивна страна.
217
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно не разбирам. Щом като е с извратеняците, за чий се опитва да ги противопоставя на България и българското. За чий изобщо вкарва българския флаг в това. Вижда се, че тия, които се борят да изличат всичко национално, са я спонсорирали, за да го направи.
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
поправка нацистките флагове са украинските,на бандеро фашагите които така уважаваткоито пишат тук в форума,историческа справка по време на втората световна войнаукрите активно помагаха на германски нацисти с донос и предателство.в днешно време нищо не се променило..
215
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Троян Нацистките флагове в момента са руските. Не очаквай българин, който не е предател, да ти размахва руски флаг. Истинският българин се гнуси даже да се докосне до руско знаме, камо ли да го облича. Флагът на онези, за които сме вражеска държава, не заслужава грам внимание.
214
3
 
14
 
! Отговори
ssd преди 1 седмица
Ако не беше тази статия, нямаше да знам, че има такава певица.
213
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За разлика от алчните и лъжливи диванни коментатори, това момиче дава средства за благотворителност. Няма да се учудя, ако помощите на някоя копейка, която я плюе, са дошли точно от нея. Тя колко копенца е нахранила, ехеее! Храни куче да те лае.