Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво

Мисля, че всички сме ѝ задължени, пише още той
8 юли 2024 13:21, Нели Христова
70
Слави за падналия рекорд на Костадинова: Малко ми е криво
Снимка: БГНЕС

Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см., но това не променя фактът, че на мен ми е криво. Така шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира падналия рекорд на Стефка Костадинова във Facebook.

Eто какво още написа той:

Разбрах от новините, че някаква млада украинка е скочила на висок скок 210 см. и е подобрила рекорда на Стефка Костадинова с 1 см. 209 см. беше световния рекорд на Стефка Костадинова, който никой не можеше да подобри в продължение на 37 години. И ми стана толкова криво, ама толкова криво. Имаше нещо, в което цял свят не можеше да ни победи в продължение на 37 години. И всеки човек по света можеше да произнесе името България единствено с възхищение и уважение. Заради Стефка Костадинова.

Имам честта да я познавам и в един от декорите на “Шоуто на Слави” си бях отбелязал с молив височината от 209 см. С молив. Ей така, за да ми е хубаво. Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см, но това не променя фактът, че на мен ми е криво.

Не знам за вас и не знам на кой въобще му пука, но на мен ми пука. И използвам възможността лично, като българин, най-искрено, с уважение да благодаря на Стефка Костадинова за това, че 37 години ни държеше, нас българите, на върха на света. Върха от 209 см. И ако за някого заслужава да се каже, че е направил ужасно много, страшно много за името България по света, то това е Стефка Костадинова. Мисля, че всички сме ѝ задължени. Или поне аз съм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Местагоон
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виждате ли разликата между ВЕЛИКИТЕ и посредствените?На Славчо му е криво,а Стефка напротив - Искрено се радва за наследничката на рекорда си! Даже предния път е казала, "Когато скочиш 207 см,направо мини на 210".Ето това е великия спортист,това е Величие,а не онова водевилче от последните избори,влязло в парламента!
49
0
 
10
 
! Отговори
Петя преди 1 месец
Криво ти е Дългия,защото си злобен Интелигентния човек,трябва да умее и да губи с достойнство Но ти никога не си бил от тях Дребна,злобна сушо
48
0
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Криво може да и е на Стефка, криво може да е на родителите и, на екипа който и е помагал да се подготви! Останалите няма от какво да ви е криво защото приноса ви е 0! Ако наистина ви е криво, ходете да скачате и го върнете! Все с чуждите постижения да се хвали война на креслото!
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дай милионите Славчо на младите да скачат. И ще има бг с 2,20 да бие укрите.
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо пак дърдори глупости!Кво става с мажоритарните, тарикатче?
45
5
 
13
 
! Отговори
Руска кримка... преди 1 месец
Криво му е, защото украинка го подобри, ако беше руzкиня щеше да се радва помещика...
44
2
 
12
 
! Отговори
rew преди 1 месец
То и за македонците, които не изпрати в космоса ти е криво!
43
2
 
8
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 месец
Е,нека уважим патриотичната "мъка" на Трифонов! И на мен ми е кофти ,че вече няма бг рекорд в леката атлетика. Но да го погледнем от хубавата страна - Рекордът вече не е наш,но не е нито американски,нито пък руски! Нали това искахме - многополюсен свят!!!
42
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моля ви дайте ми пример за нещо, което сме изобретили или открили? Истината е че сме нация крадци, шпиони, продажници и мижитуррркки. Нама с какво да се гордеем, все сме в черните хроники.
41
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгаря е злобен селянин от северозапада - винаги му е криво.
40
8
 
1
 
! Отговори
Лека жена преди 1 месец
The future now, беше основната политическа линия, мили политици. Сега има да си викате "Слава Украйне" докато можете да викате.
39
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много се радвам, че рекордът падна. Беше ми писнало от комплексарски възторзи и телешка гордост. Нищо против Стефка, разбира се - жената е голяма спортистка.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да отива да скача 212 веднага, няма са осуаваме на неква си путкраинка я
37
5
 
17
 
! Отговори
Кръчмата преди 1 месец
На Чалгаря му било криво?! Туй новина ли е???
36
2
 
10
 
! Отговори
1212 преди 1 месец
Уви след 90-та година не сме велики с нищо, тук там някой ритнитопковец, тенис нещо и бой понякога. Като цяло нищо продуктивно, обикновена африканска държавица уважаеми зрители. А тоя *** плевенски да си се гордее на воля, ***.
35
5
 
17
 
! Отговори
МалкотоДПС преди 1 месец
Малкото ДПС пръдна и се обади от дивана.
34
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нема котрол ... Тя стефката беше преяла със анаболи, стерпиди и кво ли не ...
33
3
 
22
 
! Отговори
Стоко преди 1 месец
На човекът с анцунга и патриотизма му е чaлгapски
32
3
 
16
 
! Отговори
Грездей преди 1 месец
Ти пък антропоид,що не замълчиш ...завинаги?Всъщност виновни са тъпите пуйки,които бягат след теб и поемат с човките си всичко,което изкендзаш.*** утки,от поколението,което успешно чалгизира главичка от Учиндол.Жалко за България на Волов, Ангел Кънчев и Кочо Честеменски.