Агресия на пътя: Ще те убия и няма да те лежа, недосегаем съм

Над мен има хора, които ме пазят, казал шофьорът
27 юли 2024 20:00, Стела Стоянова
135
Агресия на пътя: Ще те убия и няма да те лежа, недосегаем съм
Снимка БГНЕС, архив

Пореден случай на агресия на пътя. Този път историята се разиграва на столично кръстовище.

Преди два дни 21-годишен мъж спира в средата на кръстовище, препречвайки пътя на друг шофьор. След това слязъл от колата и започва да удря пострадалия по главата, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Младият мъж е привлечен към наказателна отговорност по обвинение, че причинил лека телесна повреда, изразяваща се в кръвотечение от носа, разкъсване, оток и кръвонасядане по лигавицата на горна устна, оток на долна устна и охлузвания. Според медицинското свидетелство пострадалият е получил временно разстройство на здравето, неопасно за живота, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Разпрата е станала на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Освен боят, 21-годишния мъж е обвинен и в закана за убийство на пострадалия.

„Абе аз Пилето не лежах, теб ли ще лежа, недосегаем съм. Ще те убия и няма да те лежа. Над мен има хора, които ме пазят“, заплашил обвиняемия своята жертва.

С постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура той е задържан за срок до 72 часа с оглед внасяне на искане пред Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“, пише "Дарик"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: шофьорагресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затова в руските клипчета всеки с един голям спрей, пръска и пали гумите.
111
0
 
5
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
Е,прочетох,че делото за смъртта на Пилето не е приключило и като неосъждан ще е в изпитателен срок и ако в него свърши нещо нередно,то тогава две ефективни ще станат.
110
0
 
13
 
! Отговори
Топчо преди 1 месец
Може ли една фотосесия, имена, цвят на кожата?
109
1
 
5
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
Право е момчето,няма да влезе в затвора за лека телесна повреда,а другото е дума срещу дума,но и да го докажат пак няма да е в затвора,ако е неосъждано.Явно е минал по този пъти и е изучил от опит правото,за да го казва.Явно оббвинението за Иво Пилето е било само за нанасяне на лека телесна повреда без да е довела до смъртта на бияча на Мето по непредпазливост,което е дело от частен характер,а мъртвия няма как да го съди и е останаб неосъждан,а ако е в изпитателен срок две ефективни-не знам осъж
108
0
 
33
 
! Отговори
Спомням си преди 1 месец
Преди много години един такъв "недосегаем" в Благоевград попадна на един по-страхлив, ама с пистолет.... Ами "недосегаемият" още куца, макар Гриша Ганчев да позлати лекарите.
107
1
 
32
 
! Отговори
Васко преди 1 месец
В Разград преди 4 години някакви гаменчета убиха човек на улицата за няма нищо. Онзи ден съда им дал по 2 години. ЕВАЛА БГ правосъдна система...
106
1
 
21
 
! Отговори
Този тип изстъпления преди 1 месец
не са от днес. Помня от детските си години новинарска ТВ-емисия от времето на соца. Репортерите бяха заснели минути от ежедневието на неколцина катаджии. Показаха как спират автомобили за проверка и бяха заснели русокос младеж, който доста нахакано се излиташе на единия от катаджиите. Съвсем ясно се чу изречение, повторено от това момче няколко пъти, със заповеднически тон: "Обадата се на генерал Еди-кой-си!" После катаджията коментира: "Мен такива ме "уволняват" по няколко пъти на ден!"
105
3
 
3
 
! Отговори
Стават на пътя всеки преди 1 месец
ден . Победил е. Бития е бит. 1000 за хулиганство. Склад бомба а не глобиха оня. Шишковци ги няма. Ще влезат да престрашат и краднат.
104
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е подобна история като на Венци Боксьора от Сватоврачене, който биеше и тормозеше различни хора. Никой не могъл да го пипне, защото "имал човек в Софийско Градско". Някой знае ли какво стана с този случай или всичко е потулено за пореден път?
103
2
 
24
 
! Отговори
Д-р преди 1 месец
Как ли ще го "посрещнат" в затвора този недосегаем на 21 г. - Кьорпе ! Ще му се наслаждавта разни татуирани , загорели нерези. Ееех , каква сладка оргийка го чака ! Блазе му н недосегаемия!
102
0
 
29
 
! Отговори
americano преди 1 месец
смешна държава!!!
101
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Недосегаемият ***, Аман от такива комплексари. Хайде сега в затвора да направят татковия синковец булка
100
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе що не срещна един такъв бе?! Да му покажа че ще ме лежи! В дупка ще е, ама ще ме лежи! Пилета, агнета, ***, репи, компири... 9мм олово... Толкоз! В демократична България съдът е демократичен и неподкупен и не ги съди, ама народа и той един заспал... Утрепали му детето, той правосъдие чака! Куршум в главата и майка мунда го заравя. Само така ще спрат да се мислят за недосегаеми. Ама пусти робски страх...
99
8
 
29
 
! Отговори
До анонимен 105 преди 1 месец
Те колят и бесят. В България няма правосъдие, "правосъдието" го раздават хората на Борисов и Пеевски.
98
0
 
21
 
! Отговори
Пимк преди 1 месец
А за шефа на ПИМК нищо, нали
97
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В момента всичко е на ГЕРБ и те ще Ви убият ако им е удобно!
96
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човек на Бойко и Пеевски! Тяхна е полицията, прокуратурата и съда! Няма спасение, готиви се ти да си следващия да бъдеш пребит или убит на улицата!
95
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутрите на ДПС, ГЕРБ и тяхните патерици ИТН и Възраждане така действат. Ако извикате полиция, най-много да Ви арестуват след като са ви били! А ако Ви убият, МВР ще им помогнат да се укрият, да избягат и да ги изкарат невинни! Пример с всички катастрофи до момента по време на управлението на ГЕРБ и ДПС!
94
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хора на ДПС , ГЕРБ ,ИТН , ВМРО убиват и нищо не им правят. Убиват без никакъв проблем! Докато Бойко Борисов и Пеевски решават , така ще бъде! Съшото важи и за Костаин Костадинов и Слави Трифонов! Те са от същата групировка! Вие избирате да Ви убиват!
93
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е истината ГЕРБ-аджиитв си униват и не ги осъждат.Същото важини за ДПС. И не само. Та това е истината! Убиват те и не им пука! Няма затвор за хората на Бойко Борисов и Пеевски! Бяма да видите скоро справедливост! Всичко е във ваши ръце на изборите! Гласувайте за ГЕРБ, ДпС и тяхните оатврици Възраждане и ИТН и шеюпродължават да Ви убиват. Мислите ли,че ще се промени нешо ако ГЕРБ и ДПС са на власт? Изберете тези ,които искат да има справедливост, ако искате справедливост!