Агресия на пътя: Ще те убия и няма да те лежа, недосегаем съм

Над мен има хора, които ме пазят, казал шофьорът
27 юли 2024 20:00, Стела Стоянова
135
Агресия на пътя: Ще те убия и няма да те лежа, недосегаем съм
Снимка БГНЕС, архив

Пореден случай на агресия на пътя. Този път историята се разиграва на столично кръстовище.

Преди два дни 21-годишен мъж спира в средата на кръстовище, препречвайки пътя на друг шофьор. След това слязъл от колата и започва да удря пострадалия по главата, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Младият мъж е привлечен към наказателна отговорност по обвинение, че причинил лека телесна повреда, изразяваща се в кръвотечение от носа, разкъсване, оток и кръвонасядане по лигавицата на горна устна, оток на долна устна и охлузвания. Според медицинското свидетелство пострадалият е получил временно разстройство на здравето, неопасно за живота, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Разпрата е станала на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Освен боят, 21-годишния мъж е обвинен и в закана за убийство на пострадалия.

„Абе аз Пилето не лежах, теб ли ще лежа, недосегаем съм. Ще те убия и няма да те лежа. Над мен има хора, които ме пазят“, заплашил обвиняемия своята жертва.

С постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура той е задържан за срок до 72 часа с оглед внасяне на искане пред Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“, пише "Дарик"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: шофьорагресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е това се получава като храните само мутри.... Все понагли ще стават докато народът замира. Институциите правят пълен бойкот на хората!! Вземат си заплатите и хич не им дреме кой как живее и живее ли въобще. Но чакат на избори да има висока избирателна активност..
91
9
 
13
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Този *** сигурно е от опг-то на Кирчо и Кокорчо!
90
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сополанко. Много филми е изгледал сигурно, вживял се е в няква роля. А и може наистина да отрочето на някой. Знае ли се. Такива с лопати да ги ринеш.
89
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая територия е пълна с не нормалници. Не знаеш какъв ще срещнеш. Така както си мислиш за "недосегаем" може някой наистина да те направи такъв(безтелесен) когато най-малко очакваш.
88
3
 
12
 
! Отговори
Хахахах преди 1 месец
И аз съм си мислил така да заплашвам хората, защото българите сме много плашливи, но не ми достига достатъчно наглост. ХАахахаха но това работи за прoстия българин. Той си гледа още мутрите като нещо велико и като някой по-ербап им се изрепчи, они започват да гледат в земята.
87
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малее тука е пълно с българи юнаци /въздух под налягане/ готови да го набият зад компютъра са мАже и половина.
86
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мила Софийска идилия. Това село се напълни с недосегаеми баш селяни и резултатът е че там отдавна не може да се живее.
85
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормални случки в дива ориенталска Държава, нищо не ме учудва. Държава без правосъдие е равно на корупция и власт на по силния и богатия.
84
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз чакам да срещна подобен екземпляр, но мисля само да го поолекотя. Ръце до раменете, очите вън и езика наполовина.
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали стана ясно че предният път когато този същият уби човек при спречкване на пътна, баща му е платил сто бинки на някакви шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се рушветчийстващи шефчинца от четвърто рушветчийно. Сигурно още ги разследват, като за наши ора,така че нищо да не се докаже и после ще скимучат че те ги хващали,а онези ги пускали.
82
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** много си е повярвал. Първо е бушон, сам си го казва, но не осъзнава функцията си. Второ/или всъщност това трябва да е първото/ е смъртен. Т. Е. силен удар с винкела в главата и отлита при Пилето. Но наглото им поведение показва, че МВР ги е оставило да се разпашат.
81
1
 
30
 
! Отговори
Германия преди 1 месец
Един куршум за него и баща му и всеки чадър, за децата на свързаните също
80
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подготвен съм. Само чакам да срещна такъв недосегаем наглeц и двамката ще отпътуваме към вечните ловни полета, но първо ще го гледам как се гърчи.
79
0
 
14
 
! Отговори
Абе вие не сте преди 1 месец
НОРМАЛЕН народ ? Как с 34 партии и коалиции на избори ще излезеш и ще ликвидираш корупцията и мутрофилията ? Как бе ? "Разделяй и владей" как се сваля с масовост или с тотален отказ от вот ? Ще излезеш и ще гласуваш ха ха ха МАСОВО, значи старите курволетки отново с ИМУНИТЕТ и гарантирана свобода на такива мършшши като този пещерен Любен ? Бре какъв проsт народ, не запомни къде се намира "камъкът в който вечно се спъва" !
78
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората трябва да видят по бТВ как ГДБОП изкарват с шутове и качулка туловищата на Борисов, Пеевски, Калинчо, Гешев, Сарафов, началниците на трето и четвърто софийско РПУ, на бургаското РУ, няколко бизнефменчета като Гергов и Домусчиев, да видиш как ще започнат да имат респект
77
1
 
29
 
! Отговори
Cgffbj преди 1 месец
Предлагам да събирме по някой лев и да ги даваме на някой да разстрелва такива келемета.. да ни отървават от простащината на някои!!
76
1
 
18
 
! Отговори
Излизайте и преди 1 месец
гласувайте за да има кого тези НЕДОСЕГАЕМИ да умъртвяват, за да има от кого прокурори и съдии пари да правят и гръцки острови да "приватизират", за да има кой ИМУМИТЕТ на престъпници да гарантира с вот ! Излизайте стадо, на вас разчита цялата българска мафия !
75
2
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Сигурно е право келемето.В държавата ,в която главния прокурор е нещо като цар,в държавата в която осемте джуджета решават кой да ходи в затвора и кой не или на кой бизнеса да върви и на кой не ,изобщо в държавата на Пеевски е така.А всичко е в наши ръце ,трябва само да гласуваме всички!
74
0
 
32
 
! Отговори
asdsd преди 1 месец
В България човешкият живот не струва нищо, та какво остава за някаква си телесна повреда. Освен да се въоръжаваме, друг начин не виждам.
73
0
 
21
 
! Отговори
Един път преди 1 месец
НЕДОСЕГАЕМ цял живот НЕДОСЕГАЕМ в тази омразна територия спореща за държава !