Аталай: Пеевски да каже какъв е пътят на парите от ББР

В решенията на Главчев имаше намеса, смята той
22 авг 2024 10:04, Стела Стоянова
37
Аталай: Пеевски да каже какъв е пътят на парите от ББР
Снимка БГНЕС

В решенията на Димитър Главчев имаше намеса и на Бойко Борисов, и на Делян Пеевски. Такива зависимости, който и да е премиер, не би трябвало да има.

Това заяви изключеният от ПГ на ДПС депутат Рамадан Аталай и дългогодишен член на движението. За пример Аталай даде смяната на областни управители.

"Петър Чобанов може да бъде служебен премиер. Въпросът е, че той трябва да устои на онези процеси, които се случват в момента в България, а именно натиска на определи политически лица да се опитат да си подредят служебно правителство, за да могат да продължат по-нататъшни действия, изгодни за тях", коментира Аталай.

"Не ми е ясно дали Делян Пеевски има влияние над Петър Чобанов или обратното. Ако той приеме да е служебен министър-председател, ще му е много тежко. И аз съм убеден, че Чобанов е от онези, които могат да устоят на натиска", каза Рамадан Аталай пред bTV.

Убеден съм, че Пеевски знае къде са 30 млн. от Българска банка за развитие (ББР) и не само те. Теглените кредити от ББР не са само 150-те милиона на Румен Гайтански, чува се за още 500 милиона. А къде са 500 млн. от КТБ, попита Рамадан Аталай.

Г-н Пеевски да излезе и да каже какъв е пътят на пари, каза още Аталай и добави, че много добре познава Румен Гайтански, определяйки го като „много добър бизнесмен“.

Аз не съм участвал в управлението на ТЕЦ Варна, отговори Аталай на въпрос погасявал ли е Ахмед Доган кредити на ТЕЦ-а с пари взети от Румен Гайтански от ББР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от Общество
Планинските спасители искат сини лампи на колите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Не може ДПС да е преди 3 седмици
без Пеевски!!
29
2
 
4
 
! Отговори
Праведен преди 3 седмици
Що не си питаш крадливото другарче Джейханчо, или пък оня с порцийте !
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен Пеевски ,излезе голям залък за алкохолика .....
27
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
а ти кажи за 35 години какво натрупахте със сина хората да разберат за каквогласуват без да мислят къде са парите от ббр дадени на вълка няма ли да семахнете наи после и да оставите хората на спокоиствие пожари сега безводиекои проблем решихте вие дерибеите
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този е един от близките драгите на Соpola, който угодно го държи в неведение, докато прибира каквото успее.
25
0
 
9
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 седмици
И какво - накрая " банич***ря " от сарая се оказа обикновено старче с деменция и лошо пиянстви, което не е разрало КОГА и КОЙ. ;)
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А ВИЕ КАЖЕТЕ С КАКВИ ПАРИ САТНАХТЕ МИЛИОНЕРИ,КАК ДОГАН ПОСТРОИ ДВА САТАЯ,КУПИ ТЕЦ ВАРНА И Т.Н. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УДАРЕНИ,ЕДНО И СЪЩО СТЕ ПЕЕВСКИ.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ко стана с тариката от ДПС от Ловеч където е крал милиони с далаверите ??
22
1
 
13
 
! Отговори
Loyko преди 3 седмици
Поредния крадец сойто се прави на луд. Този тарикат защо смята хората за по глупави от него. Става идеален затворник от него.Имафза какво.Той си знае
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пътчт на парите спира до Доган.Той е крайния бенефициант.Онзи ден Димитър Иванов гестаото даже си призна, че Доган е убил Илия Павлов и Кюлев.Какво повече.Няма как да влараш вълка в ареста, да дириш Мавродиев, а Доган да не е следващия.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
МИЛИОНЕР ОТ ЗАПЛАТИ АБОНИРАН ЗА ПАРЛАМЕНТА ЦЯЛ ЖИВОТ ТОЗИ ТИ ОТ КОГО СИ ЗАВИСИМ ЧОВЕЧЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА СТИГА ТОЛКОВА ПРИБИРАНЕ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ НО НЕ ПУСКАШ КОКАЛЪТ ХАХАХАХАХАХАХАВЪН
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е ли по-добре Доган да каже за пътя на парите? Той отдавна пътува по него!
18
6
 
16
 
! Отговори
Агенция шушу-мушу преди 3 седмици
Лично Борисов е забранил на Мавродиев да се връща в България съобщава бг компас ком. Бившият топ банкер постоянно звънял на Борисов за да го моли за помощ ,като Борисов дори спрял да му вдига телефона. В крайна сметка след като Гайтански се предава ,Борисов решава да задейства контактите си и обещава да осигури убежище на Мавродиев в Турция. За Борисов е критично важно разследването на заемите за Гайтански да не стигне до него.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крадливи дерибей !
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
..ама Вълчо подарил 30 000 000 на почетният Доган, подарил и 2 майбаха като единият бил блиндиран, а цените започвали от 360 000 евро- и моля те гн Аталай сподели от къде почетният има милиони за дворци, палати ТЕЦ Варна- от где- тоя почетен алкохолик осъден, с прибрани "подаръци" и да продава букетчета за 2/3 лв до спирките като нашите баби...избирателите му най трудолюбивите хора умират от преумора по полето, а той пиян на Майбах- на съд!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Октопод
14
2
 
13
 
! Отговори
МиР преди 3 седмици
До АнонименИ кое му е умното?!?? А да върнем ли лентата, когато Доган стоеше с микрофон в ръка, гордо се блъскаше в гърдите и казваше "Аз съм властта, АЗ!" Нито Доган, нито Пеевски имат място на политическата сцена, която и където и да е! Единия още смята, че е велик ДС кадър, а другият... безумно нагло и комплексирано, както и отхвърлено от баща си...нещо с вид на човешко същество...
13
0
 
17
 
! Отговори
Фкди преди 3 седмици
Големите тарикати и крадци накрая се самоизяждат, много нагли са станали всичките и трябва всеки да си получи заслуженото, списъка е много голям
12
2
 
20
 
! Отговори
Целта е преди 3 седмици
Целта сега е да се отървем от ПееФски, а след това постепенно от всякакви дпсарски калинки вкопани по институциите.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не само от ББР,къде са парите от фонд" не потърсени печалби",когато майка му беше директор на спортния тотализатор.