Намушканият аптекар е със засегнат важен кръвоносен съд

Собственикът: Цялата аптека беше в кръв
22 авг 2024 09:22, Стела Стоянова
34
Намушканият аптекар е със засегнат важен кръвоносен съд
Снимка БГНЕС, архив

Намушканият в аптека в София фармацевт е със засегнат важен кръвоносен съд. Това обясни собственикът на обекта Живко Малчев пред Нова телевизия. Нападението стана в обект на столичния булевард "Шипченски проход".

"Снощи говорих с пострадалия. Каза "Добре съм физически, но психически съм много зле. Засегната е артерия, вена. Като отидох цялата аптека беше в кръв. Добре, че е влязъл да пазарува управителят на фитнеса до нас, защото колежките са изпаднали в ужас. Той му е оказал първа помощ", обясни още Малчев и разказа подробно как се е стигнало до нападението.

"Когато въпросният агресивен господин е влязъл в аптеката, и на трите каси е имало клиенти. На първото гише се оказало, че човекът няма достатъчно пари да си плати сметката и казал, че сега ще донесе още. През това време нападателят отишъл на касата и поискал да го обслужат. Служителката го помолила да изчака за момент, за да приключи с предишния клиент. Мъжът започнал да буйства и да псува.

Тогава другият ни колега му казал да напусне. Мъжът излиза, събува си джапанките, вади нож и се връща обратно. За мен той беше дрогиран. Доколкото разбрах, полицията е намерила наркотици в дома му”, каза още собственикът на аптеката.

Днес прокуратурата решава какво обвинение да повдигне на 57-годишния мъж. Той беше задържан след издирване. Освен криминално проявен, нападателят е и осъждан, уточниха от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Образование
Учени остават без дом заради ремонт на общежитие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
добре е че преди 3 седмици
не е взел оборота . тогава щеха да се чудят , дали са обидили несретник крякащ или Бандит от престъпно криминална група . по учебник с нож се напада по врата , гърдите, корема, бедрата и главата . но аптекаджията е бил с пожарогасител , кат някой пожарникар . само ръката е пострадал . малкия дявол .
22
1
 
1
 
! Отговори
ех Живе живе преди 3 седмици
като търговец да знаеш - клиента е прав . па усмихни ги тея фармацевти бе . заповядяй, моля . пабло ескобар да влезе, брендо , Лекето , Азис па да не се мръщят . Услуги да правят . Това е България . Има свесни има и особени типове . улицата не търпи агресия . продавач а агресира . не услугва . и пари е щял да получи . А сега без ръчичка .
21
0
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 седмици
Нормален ден в светлата демокрация ;)
20
0
 
4
 
! Отговори
Фитока преди 3 седмици
Интересно ми е колко работни дни има нападателят.За години не питам,твърде уморително ще е,ако има и година общо за 39 години пълнолетие.
19
1
 
9
 
! Отговори
ааа преди 3 седмици
А стига бе, това си е опит за убийство. От начало излезе версия, че били отказали да му дадат лекарство, а излиза, че дори не е умало повод за нападението.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нападателят сигурно е анархист или комунист. Те действат така революционно срещу класовия враг, който ги граби !
17
6
 
1
 
! Отговори
спомен преди 3 седмици
До Оптимист...гонехме 10млн.!Така беше,но бяхме като стадо в кошара.Абортите бяха криминализирани.В родилното имаше лист с позволени имена.За къса пола-печат.Нямаш ли печат в паспорта от местоработата-веднага в завода на работа.Телевизия почти липсваше.Оставаше само да се размножаваме.А,имаше и жителство.Където се родиш,там си умираш.Затова селата бяха пълни с народ.Така беше.Любовта беше като спорт.
16
2
 
4
 
! Отговори
интересна история преди 3 седмици
ядосали 57г за 2 лв капки . обаче ножар . тука вече е кат таверната в гръцка . Избухва спор . наръган , суматоха . Живко има ли прякор . Живко марулата . ще затворят ли аптеката . да си вземат лютив спрей , или да подаряват евтини капки е по евтино и по разумно . Марешки си плаща такса спокойствие сигурно .
15
0
 
23
 
! Отговори
HH преди 3 седмици
Простите хора не са дорасли за демокрация, само диктатура и строги закони, ама със силна власт. Преди два месеца един бивш затворник и преби сина ми, защото направил забележка на хлапето му, че псува. Хлапето е на 4 години някъде...а етноса ще се сетите какъв е...13 шева на челото имаше, сътресение на мозъка, болници, болнични.Чела съм,че в белите държави имало съд по бързата процедура и веднага те вкарват там, където ти е мястото, а тук се разхождат по улиците на свобода и полицаите ги защитава
14
1
 
22
 
! Отговори
Американ преди 3 седмици
"Освен криминално проявен, нападателят е и осъждан, уточниха от МВР." -- В Америка такъв е до живот; в Бгто ходи по аптеките с нож...
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 13 Моментално си представих как всеки втори движи в инвалидна количка. Принципно си прав, но нещата са толкова изпуснати, че половината население ще осакатее :)
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕБИВАНИ НА МЯСТО ДО ТАКАВА СТЕПЕН ЧЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ САМИ
11
13
 
4
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 3 седмици
"ама вий знаити ли за цената на краставицата във Вашингтон?" - тукашните русофилски родопредатели
10
7
 
15
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 седмици
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А един дe6uл ежедневно го преследват копейки възрожденци,колхозници и какво ли още не...
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 8 Да четат хлапетиите. Аз помня и действително, имаше насилие, но имаше и адекватни наказания. Затворите не бяха пълни с убийци, защото бързо ги екзекутираха. Сегашното е потънала в хаос и безправие колония.
7
16
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 3 седмици
за всички, които си мислите че по време на социализма е нямало насилие, моля да се образовате. Това че нищо не се е чувало, не значи че го е нямало - просто са ви държали неинформирани. Прочетете Насилието на Неделчо Стойчев - затворите са били пълни с убийци и изверги.
6
16
 
8
 
! Отговори
Оптимист преди 3 седмици
До носталгикДа те светна, че статистиката говори друго. Просто при соца всичко се криеше. Дори ПТП са повече, отколкото сега при толкова автомобили и то мощни. Криминалните престъпления също са повече, дори и съотнесени на 100 човека. Тогава гонехме 10 милиона.
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Работата е вредна . Ако не беше на работа , а вкъщи щеше да е добре .Дано се оправи
4
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То не трябва да се страхувате от мигрантите май, а от изкукалите чички възрожденци. Този 100% гласува за възраждане като всичките рецидивисти и осъждани