"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
6
 
! Отговори
Фикси преди 3 седмици
Е то е ясно кой е следващият....
408
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Църквата трябва да излезе с публична декларация по случая. Той и патриарха имаше интересно американско гостуване наскоро!
407
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Публична тайна от преди години е, че директора на едно училище в Плевен беше от другия бряг и се затваряше в кабинета с уязвими психологически деца. За подобно нещо в САЩ ще бъде вкаран в затвора, а всичките му колеги поведени под отговорност. Ето това ни донесе псевдо-демокрация и двойния аршин в международната "помощ". Ние го правим "за България" е най-голямото лицемерие, което може да съществува. Спрете да си затваряте очите какви хора възпитават нашите деца и имат достъп до тях!!!
406
1
 
32
 
! Отговори
Bzjsisj преди 3 седмици
Неможе заради 800 педеринги да се проваля нещо което се иска от 6 мил. души
405
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
После като ги изтребите, ше се самоизтребите с маймунска шарка, размахвайки гордо като лъвици шареното знаме.
404
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имах си хас да са други,каква изненада!
403
23
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
Съдейки по коментарите и характерните русизми в тях, рузката пета колона пак се е активизирала да унищожава българското общество, сеейки омраза. Руската пета колона трябва да бъде изтребена физически, поне непримиримата и част, заедно със Зеления чорап и Боко Тиквата, който се натискаше да се отърка о Путн. Така стоят нещата в милата ни Българийка.
402
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Според древния календар на маите,по-лошоот женския културизъм е само мъжкатахудожествена гимнастика !!
401
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами тя системата е ясна. Правят конкурси по света за надарени деца в най различни науки и после изведнъж на отличниците им предлагат стипендия в престижни университети в Америка. И познайте дали ще се върнат в бедна България. Това е задачата на такива фондации!
400
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Интересно ми е докога ще позволяваме да ни купуват за жълти стотинки нас ,че и децата ни!? Между другото точно такива фондации!
399
3
 
13
 
! Отговори
wseki преди 3 седмици
Баси лъжите в тази статия. Че то няма едно вярно изречение там. Била неполитическа и прочие организация.. Отказвала да бъде въвличана в предизборни кампании.. все бисери.
398
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не гледам вече Евровизия и никакви спектакли от дивия Запад! Не ми трябват и техните фондации!
397
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Я виж ти Сорос какъв филантроп бил!Раздава си едни собствени милиарди за добруването на народите в източна Европа.Ти да видиш!Направо да го направим светец.
396
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Политиците добре да си направят сметката на чия страна застават-дали на страната на народа,или на тази вредна организация,защото идват избори и ще бъдат жестоко наказани.
395
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Фондация "Америка за България" е независима.....Айде бе! Не е шурощоидна шахта? Как да ви повярваме, дяволи?!?!?!
394
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 396 Това не са и американски интереси, а някакви самозабравили се глобалисти, които не признават нищо освен тяхната адженда(идея).
393
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това не е Америка,това е Джордж Сорос! Орбан го изгони с шутове от Унгария!
392
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не се страхувайте могат да ви ликвидират физически, но не и духовно и в библията го пише, че земята е владение на злите сили.
391
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Спомняте ли си преди години как едни други секти,като Евангелисти и др.обикаляха жилищата и промиваха мозъците на тийнейджърите с разни съмнителни книжки,което доведе до много трагични случай и май ги изгониха.Сега случая е още по-лош,защото са се прицелили в малките деца.
390
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това, всъщност е списък с хора, половината поне педофили. Просто се самоосветлиха без да искат. Сега родителите сами могат да ги идентифицират и да ги проследят.