"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
3
 
26
 
! Отговори
България над всичко преди 3 седмици
Тази гнусна организация, съсипала толкова страни трябва да бъде заличена от България
428
1
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Има си хас Америка за България да не подкрепи хранениците си! С което напълно потвърждава правотата на К. Костадинов.
427
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Самият факт, че САЩ нарияат себе си америка, показва изкривено и агресивно мислене. На американските континенти има много държави. Голяма част от тях съвсем не са щастливи от сащанските хунти, съвсем не са щастливи и от факторите за финансовия монопол, въведен през 1944година от група страни. Откакто се помня, на американския континент все е имало освободителни от САЩ движения. Напливът на хора от тях към САЩ е именно заради зверската им политика към техните страни. За което СЕГА в Б-я не се пиш
426
33
 
4
 
! Отговори
Копейкомачкатор преди 3 седмици
Кремълката слугиня от Варна и хунтата й приматопитеци трябва да бъдат натоварени на един кораб и пратени към родината майка, руzия.
425
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Следващите са организаторите на скандала ,които са дефектни и гонят ефект от евтин пиар на гърба на анкетирани от същите скандалжии.Хвърла се прах да се вдига шум.А закона остава ,въпреки провокациите.Всичко което казва Лена ,а след нея Кики Простото е лъжа.А нейните списъци ?
424
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вижте г-да от фонда ,тези списъци са официални и правени от ПП и приближени НПО - та.Като на самия списък пише ,че подписалите се дават съгласието си имената им да бъдат публикувани.Няма нищо черно скрито.Кой измисли ,че списъка е черен?Това е черния пиар Лена Сбърканата.Учителите в БГ да 91 000,,а не 800.И самия въпрос е завоалиращ?Дали биха се съгласили с такъв закон.И някои са изказали мнение.Това нищо не значи .Костя е публикувал списъка ,защото има тяхно съгласие.Няма никакъв проблем
423
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зад кои учители застават ? Зад онези назначени в НПО та ,чакащи пари по програми или зад останалите които са в списъкът без да са се подписвали лично с изписани в него техните имена, лични данни без знание и съгласие им ?Значи "Америка за България " подкрепя фалшификации???
422
1
 
11
 
! Отговори
Грейтхохълленд преди 3 седмици
Въпрос:"Кой е следващият?"Отговор:"Който пита."
421
2
 
27
 
! Отговори
Я глей преди 3 седмици
Продажниците в списък, а сега и работодателя им се изрепчи.Гнусарите изпълзяха, за срам да не говорим. Че и морални да им се невиди.
420
1
 
16
 
! Отговори
ООН-НПО-АЗБ паразити преди 3 седмици
ООН, НПО, АЗБ и т.н. са *** и безполезни организации. Решиха ли проблемите на световния глад, войни, болести и т.н., та са тръгнали да "оправят" българските деца и образование?!? Да ходят там, от където са изпълзели!!!За последните 3.5 години НПО са получили над 16 милиона лева от държавата и вероятно поне още толкова от анонимни дарители. Не е ли лицемерно най-малкото пред нашите родители и пенсионери да твърдим, че се нарушават правата на човека?!? "Светът на Оруел е вече тук"
419
2
 
22
 
! Отговори
Американ преди 3 седмици
"Америка за България" e проводник на вредна чужда идеология басочена към разрушаване на националния идентитет и култура.
418
0
 
13
 
! Отговори
Black Metal преди 3 седмици
Тези направо се изкараха АнгелЕ бЕлЕ и по-смирени от Господ!!! Тях и онези от Свидетелите на Йехова,трябва да ги изгонят с шутове от тук! Някой да е виждал сградата-крепост на Свидетелите в София? От къде пари за такива замъци? В щатите случайно да има Свидетели на Йехова в подобни замъци?
417
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За съжаление отново сме колония.Сега само господарят е друг.Комунистите слугуваха на Кремъл,а децата им станаха демократи и прислужват на САЩ.Жалка история.
416
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много добре Америка за България е посочила, кои да са следващите и то това е защитна реакция. Лекарите, които са на свободна практика изкарват от здравната каса средно между 20 и 60 хиляди лева. Това са публични средства от всички нас. Една общинска болница изкарва по 300 хиляди на месец, тоест 5-10 лекаря изкарват повече от цяла болница.
415
1
 
24
 
! Отговори
Шефрет преди 3 седмици
Само кастрация за Тея извратеняци !
414
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Всичко българско и родно Любя тача и милея "Къде останаха идеалите , чужди марионетки .Не може българските деца да са чужди заложници . Има на какво да се учат и с какво да се гордеят . Стар народ сме , 500 години робство сме преживели . Редно е българския учител да застане зад родните идеали и семейните ценности а не зад чуждите капитали .
413
1
 
23
 
! Отговори
800 боклуци преди 3 седмици
Ще си го получат от Америка против България.децата ни няма да станат донори на чужда пропаганда. Хора, опомнете се!
412
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ ГИ ИСКАТ НПО ТАТА, КАЦНАТ НПО ТАТА И ХОП ПРЕВРАТ
411
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Осемстотин учители са се продали,стана ни кристално ясно!
410
1
 
27
 
! Отговори
Върнете дъгата бе преди 3 седмици
Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!