Костадинов: Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Кирил?

Да спре да се излага, призова той
24 авг 2024 18:45, Стела Стоянова
491
Костадинов: Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Кирил?
Снимка БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призова съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков да спре да се излага, използвайки некоректно исторически личности или процеси.

„Кирил Петков бил сравнил „Възраждане“ с Хитлер. Длъжен съм да питам - Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро? Че в неговата объркана главица е такъв миш-маш от куролации, литмуси, алангрота, спекулатори, сицилиеви долини, маргаринизации и мунморандуми, че един Бог знае какво точно е имал предвид“, написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук в отговор на клеветите, които Кирил Петков отправи към „Възраждане“.

Костадинов призова Петков да спре да се излага: „Отново изпусна златен шанс да замълчиш. Защото като си мълчиш и не се обаждаш, никой няма как да разбере колко си прост“.

Още по темата

От „Възраждане“ припомнят, че предложените промени, които забраняват пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация, се разглеждаха в Народното събрание на две четения. Отсъстваха 21 депутати от ПП-ДБ и 6 от ГЕРБ. Според партията на Костадинов един поглед в таблицата с гласуването е достатъчен, за да се види, че Кирил Петков Петков не е гласувал и вероятно изобщо не е присъствал на 4-часовите дебати. І БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от ЕС
Пак опашки по летищата от 1 септември, връщат ограничения
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
3
 
5
 
! Отговори
ПП = Подмяна на Пола преди 3 седмици
За това се борят Кирчо, Кокорчо и цялата останала *** в НПО партийката им.
283
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гледам умнокрасивите не занят какво е фашист, но слагат етикети на ляво и на дясно. Горките, понякога се чудя как успяват да фумнционират сами с този изгладен от пропаганда мозък! Дори това, че са се научили да пишат и да четат си е направо постижение за гинес!
282
1
 
10
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 3 седмици
То е ясно защо учителите са против, защото така им спират парите от НПО и Сорос.
281
2
 
11
 
! Отговори
Нов кръвен данък преди 3 седмици
Плащахме с децата си 500 години на кръвожадните Османци. Кръвен данък. Еничари. Сега пак искат да плащаме с децата си, да им промият мозъците и да ни ги отнемат, да ни затрият родовете. Еничарството го преживяхме, ще преживеем и простотиите на тия либерасти.
280
6
 
0
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 3 седмици
Нека ти Обясня - Важното е, че кИкИ е в "Списъкът на Шорос" - за това Още много дълго ще е Господар над Стадото Българи! а ти - ти ще си - Кучето си Лае, Керванът на Шорос - си върви!!
279
1
 
11
 
! Отговори
Нямате срам е содоми преди 3 седмици
Содомисти, не ви ли е срам бе? Да искате да зомбирате децата. На Илонката Мъск сина го зомбирахте и си смени пола момчето. Това вече преля чашата.
278
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В някои училища разни НПО-та лепят постери с кюар код, който като го сканират, децата могат да отидат на сайта на дадената фондация и да се информират относно тези въпроси, но разбира се информацията е поднесена по начин, който устройва аджендата на дадената организация. Например внушава им се, че полът е нещо променяемо, че е нормално да си различен и даже е гордост и такива неща. Това не бива да е възможно да става в училище. Има си учебна програма и точка.
277
12
 
1
 
! Отговори
Задрешетников преди 3 седмици
Задачата на Възраждане не е, да спечели избори, а да клати държавата!
276
3
 
16
 
! Отговори
Връщайте дъгата бе преди 3 седмици
Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!
275
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо от лгбт движението откраднаха дъгата от децата? Замислете се!!
274
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?
273
1
 
11
 
! Отговори
Страх ги тресе преди 3 седмици
Този закон всъщност прави по-лесна работата на учителите, защото няма нужда да се занимават с изпълнението на прищевките на разни НПО-та. Така че точно противниците на закона в голямата си част са на НПО хранилката. Затова ги е страх.
272
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Костадинов е Гьобелс!
271
3
 
11
 
! Отговори
ПП = Подли Педали преди 3 седмици
Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени а Кирчо все заеква? Защото ги работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.
270
3
 
9
 
! Отговори
Евала на Костадинов преди 3 седмици
Навират ни в очите извратените си ценности. Търпим. Но почнат ли да зомбират и децата. Бием!
269
10
 
4
 
! Отговори
до 283 преди 3 седмици
Копейкин се е боцкал с Никола от Пловдив в казармата. Защо мислиш сега се сдушиха с Евг Минч? Те имат радар за такива неща и се знаят от далече.
268
5
 
6
 
! Отговори
Настана содом преди 3 седмици
Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.
267
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бяха против ваксините Възраждане а излезе че са се боднали. Сега са срещу ЛГБТ и пак ще излезе че някои от тях са боднати.
266
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Копейкин загуби и учителите (всичките) и техните семейства на следващите избори. Величие му отне ядрото крейзита, а пенсионерите за съжаление стават все по малко всяка година. Електората му се топи и той за това не млъква - надява се да събуди хомофобите, защото който има деца и говори с тях, знае че такава пропаганда НЯМА.
265
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никога не ми се е искало да ударя два шамара на някой, както на Копейкин. Лицето му е много противно и с голям кеф бих. Вижте му гадните джукички блякс Дебна го от години, ама той се крие от мен.

Спонсорирани публикации