Костадинов: Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Кирил?

Да спре да се излага, призова той
24 авг 2024 18:45, Стела Стоянова
491
Костадинов: Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Кирил?
Снимка БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призова съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков да спре да се излага, използвайки некоректно исторически личности или процеси.

„Кирил Петков бил сравнил „Възраждане“ с Хитлер. Длъжен съм да питам - Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро? Че в неговата объркана главица е такъв миш-маш от куролации, литмуси, алангрота, спекулатори, сицилиеви долини, маргаринизации и мунморандуми, че един Бог знае какво точно е имал предвид“, написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук в отговор на клеветите, които Кирил Петков отправи към „Възраждане“.

Костадинов призова Петков да спре да се излага: „Отново изпусна златен шанс да замълчиш. Защото като си мълчиш и не се обаждаш, никой няма как да разбере колко си прост“.

Още по темата

От „Възраждане“ припомнят, че предложените промени, които забраняват пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация, се разглеждаха в Народното събрание на две четения. Отсъстваха 21 депутати от ПП-ДБ и 6 от ГЕРБ. Според партията на Костадинов един поглед в таблицата с гласуването е достатъчен, за да се види, че Кирил Петков Петков не е гласувал и вероятно изобщо не е присъствал на 4-часовите дебати. І БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от ЕС
Пак опашки по летищата от 1 септември, връщат ограничения
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
0
 
10
 
! Отговори
Да сравниш преди 3 седмици
НПО списъка на учителите които са против закона, със Списъкът на Шиндлер, трябва да си наистина интелектуално доста осакатен. Ама наш Кирчо ги владее тия неща. И има достатъчно ниско АйКю за да е първенец в тъпите и не на място изказвания.
303
10
 
4
 
! Отговори
Алоо, Прокуратурата! преди 3 седмици
Защо не се самосезира Българската прокуратура за престъплението на Костадин Костадинов за злоупотреба с Личните данни на учителите, имената, адресите и местоработата им без да е упълномощен за това от тях?!!!!!!!
302
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Списъкът е разпространен от легебететата, които са събрали подписите, очевидно е. Нарочно, явно за да се изкарат с накърнени права.
301
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Коцито и Цомчо сега ше си измерят взаимно колко са им дълбоки гзовете и ше си лягат. Сладури!
300
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Кирчо не е бил ***,а умно момче,което за съжаление системно е злоупотребявало с наркотици.И сега мозъкът му е на чорба...
299
1
 
6
 
! Отговори
ПП = Парапет Педали преди 3 седмици
Всички от тая партия се държат вкупом за парапети разни. Хахаха
298
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама вижте и мисир ката кво е сътворила. "написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук в отговор на клеветите, които Кирил Петков отправи към Възраждане. После не се чудете що ги наричаме днес.ру.
297
1
 
1
 
! Отговори
До 319 преди 3 седмици
Май са украинските,че ние може да си пишеш от всякъде не е нужно да висим като тях пред компа
296
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Събота вечерта е, бе. Това русофилските тролеи не знаят що е почивка, само за рубли мислят. Луд умора нема.
295
1
 
6
 
! Отговори
До 313 преди 3 седмици
И според кой закон,че не е ясно.Тия , които са се подписали са знаели,че това може да стане публично, явно пак си ял риба от оная мъжката без кости
294
1
 
5
 
! Отговори
Содомисти спрете се преди 3 седмици
Стига вече сте ламтяли за повече и повече, права пари и власт. Всичко ви е дадено, всичко имате. Но оставете децата намира.
293
2
 
2
 
! Отговори
До 311 преди 3 седмици
Според просяците явно,ама тук не е Украйна
292
8
 
3
 
! Отговори
Затвор за Копейкин! преди 3 седмици
Списъкът е разпространен именно от Възраждане и то с адресите и местоработата на хората! Това е злоупотреба с Личните данни и в Европа, който съзнателно предаде на трето лице необщодостъпни лични данни на голям брой лица, без да е упълномощен за това, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба. Учителите, чийто лични данни са разпространени от Костадинов да го съдят!!!! Ако българския съд не го осъди, да го съзлдят в Страсбург! Поне 3 години Затвор ще му дадат от Европейския съд!!!
291
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Възраждане са ясни . Пряко подчинени на ДП и ББ.
290
3
 
3
 
! Отговори
До 308 преди 3 седмици
Никой не ни плаща бе не харесваме нагли меки китки и просяци от Украйна
289
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Костаки , ние от Факултето много са гордеим с тебя .
288
6
 
2
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
Под всяка статия за Копейкин, една и съща копейка копира постове с различни имена. Коментарите 304,297,295,293,292,291,290,285. Пич дано ти плащат добре, щото толкова кухи ***, които да не забележат има само във Възраждане. После Костя обяснява, че не плащал на тр0. лове.
287
1
 
3
 
! Отговори
До 305 Истерия преди 3 седмици
Истерия се пише като се цитира писанията в интернет на Америка за България
286
3
 
5
 
! Отговори
До 300 преди 3 седмици
Така е трябва да наритаме мръсните украински копейки, които си помислиха,че тук им е Урколандия
285
5
 
3
 
! Отговори
Учете история преди 3 седмици
"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)