Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици

Заставаме зад учителите, заяви той
24 авг 2024 11:22, Нели Христова
103
Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици
Снимка: БГНЕС

"Оповестяването на учителите, подписали се против промените в Закона за училищното и предучилищно образование, касаещи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в клас, е скандален лов на вещици. Ние заставаме зад тях".

Това заяви в студиото пред NOVA президентът на КНСБ Пламен Димитров. По думите му законът сега забранява нещо, което, на практика, не съществува в училище.

"Правото на самоопределение, глас и позиция, има всеки един в демократичния свят. Аз лично и цялото ръководство на КНСБ заставаме зад правото на всеки да не бъде дискриминиран и заплашван по какъвто и да е начин. Всеки учител може да дойде при нас и да получи правна или друга помощ", отбеляза Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от Общество
Ревизоро: Ще има големи проблеми и с язовир "Копринка", и с язовир "Жребчево"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Синдикатите се погрижиха за работниците,та опряха и до гей обществото.Винаги съм се чудил как се издържат,като никой не им плаща от работещите.Мислех си,че е само от държавата,а те пиели мляко от две крави.
72
1
 
7
 
! Отговори
Добре де, преди 3 седмици
но ,,вещиците" са се аргументирали и са подписали несъгласието си с приетия вече закон.Какъв проблем виждат синдикатите,след като противниците на закона не се крият и не са анонимни?
71
0
 
13
 
! Отговори
Ддд преди 3 седмици
След като си се подписал в каквато и да е подписка, значи ти собственоръчно даваш право на хората да видят, че си се подписал в дадена подписка. Каква е идеята, да се крият имената на подписалите се в някаква подписка тогава. Те защо са се подписали, ако ги е страх че имената им ще излязат публично?А и както се разбра, в подписката има хора които не са се пописали , но имената са им там!
70
0
 
12
 
! Отговори
Жиката преди 3 седмици
Абе,Пламене марионетка си.Фалшиви синдикати сте.
69
0
 
17
 
! Отговори
Ей, КНСБ !!! преди 3 седмици
Какво всъщност предлагаш? Да се откажем от този лов на ИСТИНСКИ ВЕЩИЦИ (д/педайни кандидати за грантове) и смирено да предоставим децата си да бъдат разрешен за отстрел дребен дивеч за платежоспособни гейове и педофили? Внимавай в картинката, много внимавай!
68
0
 
23
 
! Отговори
Петков преди 3 седмици
Отново синдикатите доказват, че са против народа си. Не може да бъде този деец да не е разбрал за какво става въпрос. Но му е изгодно да застане зад джендър пропагандата, а не зад нормалността. Срамота! Не синдикати, а слуги.
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Подкрепям списъка! Ако децата ми са в близост до някой(не дай Боже учител), за който е нормално да има 72 пола, аз искам да знам!
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Обаче се оказа, че много от учителите в списъка незнаят че са в него. Понеже не са подписвали нищо. Явно Лена Борислава пак се е развихрила.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всеки занимаващ се с деца под 18 години, пропаганда,ама само да обясним за половете........, вие сте едни обикновенни - педофили.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Едни НПО зависими учители пускат анкета за насилието в училище, добре, но какви въпроси има - дали си хомо и са те тормозили за това, дали те е страх да хванеш за ръка еднополовата си половинка, после им един код, който се сканира и те отвежда на сайта на същата НПО. Хем учителят взима пари, хем пробиват мозъците на децата.
63
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До НЕ Е БИЗНЕС 64 Дай пример! Кой учител е склонявал момченца на ала- бала с мъж? Поименно посочи, иначе твърдението ти е клевета, копейко.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ловът на вещици е основно занимание на прокуратурата. Най- обича да удря интелигенцията и бедните хора. Големите крадци не закача. Никой не я реформира според европейските стандарти. Продължават да си действат по сталинистки модел.
61
1
 
10
 
! Отговори
НЕ Е БИЗНЕС преди 3 седмици
КНСБ не са прави . Не трябва Учители да склоняват Момченца към връзки с Мъже . Това е извън човешките ценности .Тези Учители трябва да обявят че са Гей или Лесбос . Това е на границата с Педофилията и се Лежи 10 години в Затвор . Не вярвам че има Родители , извън НПО , които да подкрепят сексуални извращения върху Децата си на Дърти Чичаци Гейове Учители и Стари Моми Лесбийки . Но Истината е Друга - в България има САЩ НПО-та за ЛГБТ , много хора ще останат без Доходи , не им дреме за ДЕЦАТА НИ .
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
30 години "синдикатите" защитават интересите на мафията, не на работниците, сега и ТОВА.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
този пелтек не прави нищо за обикновенния човек.НПО го захранват ,това се знае отдавна
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А защо тогава правят подписка. Пропаганда инма, но тайно и по заобиколен начин. Със събития анкети и книжки пускат дж ендър идеологията в клас
57
0
 
17
 
! Отговори
4епа преди 3 седмици
Незабавно уволнение на всички учители от списъка
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо на децата не се преподава колко е хубаво да си имат братче или сестриче,а им се пълнят главите с разни извращения?Защо някои хора на високи нива вървят срещу собствения си народ,който и без това се топи като ланския сняг?Защо,бе?
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Крайколко кратко след списъка е влезнал в обяснителен режим скоро иде триичането само се заиграйте още с децата ни
54
0
 
9
 
! Отговори
ПЛАМЕНЧО Е РОМЧЕ преди 3 седмици
ВИЖТЕ му ФИЗИОНОМИЯТА САМО