Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици

Заставаме зад учителите, заяви той
24 авг 2024 11:22, Нели Христова
103
Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици
Снимка: БГНЕС

"Оповестяването на учителите, подписали се против промените в Закона за училищното и предучилищно образование, касаещи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в клас, е скандален лов на вещици. Ние заставаме зад тях".

Това заяви в студиото пред NOVA президентът на КНСБ Пламен Димитров. По думите му законът сега забранява нещо, което, на практика, не съществува в училище.

"Правото на самоопределение, глас и позиция, има всеки един в демократичния свят. Аз лично и цялото ръководство на КНСБ заставаме зад правото на всеки да не бъде дискриминиран и заплашван по какъвто и да е начин. Всеки учител може да дойде при нас и да получи правна или друга помощ", отбеляза Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от Общество
Ревизоро: Ще има големи проблеми и с язовир "Копринка", и с язовир "Жребчево"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
13
 
! Отговори
мак преди 3 седмици
Скандална е пропагандата в училищата. Днес още я няма, но утре ще я има, ако закона падне (който я забранява). Стига с клишета, че всеки има право, да, има право да живее по свой начин, но това не означава, че има право да бърка в главите на децата, особено що се отнася за ориентация. Родителите пък имат право да протестират, тоз дали ще застане зад тях? Едва ли, няма да е демократично и ес няма да харесва това.
52
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
В списъка има и хора които не са се подписали в него. Един човек изрева че е бил жертва на хомосексуална пропаганда и за кратко е бил гей. Нямате представа на какъв натиск е бил подложен след като се е отказал от гействането. Натиск от ЛГБТ нпота.
51
0
 
2
 
! Отговори
Андроген преди 3 седмици
Сега преди малко разбрах, че митът на гърците за двуполовите същества не е политкоректна дума. Ще предложа и друг древногръцки мит - митът за Андргените, двуполови същества, които Зевс разделил на две защото го застрашавали.
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да няма после изненадани,ако Възраждане стане първа политическа сила.И,за сведение,никога не съм гласувал за тях,няма и да гласувам,но хората масово подкрепят тяхната позиция.
49
0
 
17
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
КНСБ имат огромна сграда на Солни пазар направена от държавата. Те си я ползват като своя - 2/3 е раздадена на фирми под наем и паричките се прибират от е такива вечни шефове на синдиката. Това не е никакъв синдикат това е ОПГ.
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 29 "До Гризе Ха сега де. Човекът ти казва, че вероятно не се спавяш като родител, а ти "обратен". Май наистина ти си обратния. Обратен на всякаква логика.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
къде може да се види този списък та ако има от тези в училището в което учи детето ми да го местя до като още не е почнала годината
46
0
 
15
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
Даже и прокуратурата и синдикатите впрегнаха да клеймят Коста що бил изтипосал направения от тях списък на хомопропагандаторите. Страшно "престъпление" било да ПРЕпубликуваш - публикуваното от тях самите. Не е тази държава на нормалните хора - окупирана е.
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Правото на самоопределение не ти дава право да внушаваш на малки деца ,че няма нищо лошо да си чендър.
44
0
 
14
 
! Отговори
Нефелници преди 3 седмици
Ми то синдикатите като НПО-тата - занимават се с това дето не им е работа. Нефелни кърлежи неспособни да се преборят за нормални заплати.
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Гландрагор A вас да ви взема ПУУтлер. Има място.
42
1
 
14
 
! Отговори
драго преди 3 седмици
Искам да видя дете то ми какъв индивид го учи . Списъка моля .
41
1
 
7
 
! Отговори
Без да им се качат преди 3 седмици
Анатомия се учи накъде до осми клас. Биология се учи в средния курс в това число подробно и генетика. Джендърите явно считат генетиката за реакционна наука защото тя описва и изучените досега аномалии на хромозомите и теломерите. Още древните гърци са забелязали човешките девиации, даже са дали обяснение чрез мита за *** , но не са си късали ризите от емпатия към аномалните. Просто са регистрирали фактите без да се втеляват и без да допускат да им се качат на главите.ч през
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Възраждане удариха джакпота.От всяка дупка изскачат зависими индивиди и организации активирани да защитават дженд-пропагандата сред децата.Години работа нямаше да ги изровят всички и да ги изкарат на светло както направи тоя закон.
39
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
КНСБ и подкрепа са едни НПОта които паразитират върху БДЖ, Пощите, Мините, Тецовете и учителите. В частна фирма тия не влизат. В тези предприятия работни обувки, дрехи и ваучери за храна без да са техни фирмите - не се купуват. Това са едни гнусни *** смучещи от държавата и работниците и.
38
0
 
15
 
! Отговори
комитова преди 3 седмици
България има нужда от българска опълченска синдикална организация . Да запазим хората и българският дух . Да живее България . Време е за възраждане .
37
1
 
14
 
! Отговори
До 29 "До Гризе преди 3 седмици
Пичччага, явно е, че си обраTeH, в което няма нищо лошо - все пак нали уж сме демокрация. Мисълта ми е, че не ми пречиш, не те ненавиждам и не ми пука с кой си лягаш, но не посягайте на децата ни, щото иначе френската и октомврийската революции ще ви се сторят като детска игра- ще има яки туппаници,шаммари и puтници за цялата ви сорошшка общност!!!
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този с прическа от 40-тте за какъв лов на вещици говори? Я да посети украйна. На възраст е, но ТКЦ ще го вземат без уговорки. Марш на фронта и си сложи каската с нацистки символи.
35
1
 
20
 
! Отговори
Гландрагор преди 3 седмици
Въобще не ни интересува кой "зад" кого застава!Въпросните учители да ги вземат в САЩ и западна Европа,там да "ограмотяват" и "просвещават"!Обществото и родителите да бранят децата с всички възможни средства.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен29 ако ние не сме на пълен работен ден - няма да има за вас което това ви е работа, а и ще сте напълно излишни, нищо общо нямате с учителите от преди 30г