Май опитът й е нулев: Диона не очаквала такава реакция на клипа с прахчето

Тя си била взела поука от наркотиците
Обновена: 28 авг 2024 16:03 | 28 авг 2024 16:03, Нели Христова
137
Май опитът й е нулев: Диона не очаквала такава реакция на клипа с прахчето

Подобно на ситуацията с шофирането в нетрезво състояние, Диона и този път не очаквала подобна обществена реакция на клипчето, в което рекламира енергиен прах, който се приема подобно на кокаин.

"Не очаквах така да го приемат хората", заяви тя пред Нова тв след като мрежата бе залята от вълна от негативни коментари.

Още по темата

На въпрос какво означават последните ѝ думи "доверете се на опита" и дали прави паралел с наркотиците и задържането ѝ, тя каза:

"Защо с наркотици?! Глупости! Аз съм си взела поука от наркотиците. Казала съм го така, защото и други колеги, които рекламират, го казват", обяснява Диона, която във видеото много добре прави намек, че е наясно как ще го приемат хората, тъй като казва: "Не е това, което си помислихте".

"Даже не употребявам и именно по този повод съм си позволила да го рекламирам и да кажа на хората, ако искат да вземат някаква енергийна напитка, да не са наркотици, а точно обратното. Не бих подстрекавала хората да вземат наркотици. Това, което ги подстрекавам да вземат, е енергийна напитка. Такова е логото", обяснява още тя.

Певицата вече е изтрила скандалният клип от Instagram профила си.

Комисията за защита на потребителите ще наложи глоба до 30 000 лева на фирмата, разпространяваща енергийния прах.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: реакциякокаинДиона
Още от Общество
Откриха контрабандни цигари в бетон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Карлос Насар е велик! От наркотиците...стигна до върха в щангите. Ето това е воля, а не като тази пикличка скапанаааа....
50
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най добре да не смъркат. Но по добре да смъркат това , отколкото кокаин амфети и всякакви други наркотици
49
3
 
5
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 седмици
Неолибералната форма на Демокрация е идеална почва за буйния ръст на п::::стотията в така наречената "Западна Цивилизация" с нейната нова идеология на Либерторианство и ЛГБТ Ценности! Резултатите от тази Идеология са вече част от ежедневието ни... Честито и мерси!!!! -))))
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво ни интересува това чyчело?
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз съм на 40год и имам опит както с класните мадами когато аз бях на 20, така и с тия които сега са на 20. Трябва ви кажа че едно време 20 годишните бяха по-готини от сегашните. Или поне тия които ме харесват сега. Купуваш си една кола за 100тина хиляди, малко дрешки и Дионите само чакат да им се усмихнеш. Карай.. така ще е. Жената е стока
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 48 Какво сме се наежили ли? Не сме наежени ве, глуууупак! Гнус ни е от факта че тази демонстрира наглост. Че под вид на шега показва на децата за нормално да се друсаш. С това шега не бива. Ще ти го обясня по друг начин. Все едно да се покажа в клип където си натърквам зъбите с пудра захар, както се опитва веществото дали е кокаин и да кажа че това не е кокаин, а пудра захар.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахахахахаха Януари я арестуваха. През август се оказва,че е рецидивист. Родители искат да я бият. Ужас! Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Едно време такива са ги палили на центъра.
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе, Тити го линчувахте, че разказал едно време как подстригал приятелката си, а тази няма ли да има линч? Или не са ви казали още от НПО-тата?
42
7
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
Аз подкрепям Диона.Малките чалгарчета подлежат на законите на еволюцията и естественият отбор.В природата има равнонесие.Нека шмъркат
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чета коментар на някакъв алфа тигър , как Диона била класна мадама :). За жалост такива са разбиранията в обществото. И аз имам две момичета, малко по-малки. Уж ги възпитавам, но децата това виждат и на това подражават. Отдавна си знаех че ще стане така. Дъното ще го ударим след 10-15год. След това вече не знам какво ще става.. някой ще ни превземе, заради хубавата ни земя и природа. А хубавия народ ще е малцинство
40
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво пък толкова сте и се наежили?Нито е откраднала,нито е убила.В парламента хубавците и едното и другото правят ама за тях си траете.
39
0
 
18
 
! Отговори
Пловдив преди 2 седмици
Много е проста горката .
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е как да го очаква, като е една пр.ста ц.ганка без образование. И за това трябва акъл. Не може само да те пълнят като пуйка, да вией като бито куче и после да се чудиш защо хората реагират така.
37
0
 
9
 
! Отговори
badabum преди 2 седмици
"Казала съм го така, защото и други колеги, които рекламират, го казват", "Това, което ги подстрекавам да вземат, е енергийна напитка", докато шмърка прах. Еб.ти т.ъпата ***.а!!!Най-хубавото е, че успокоява аудиторията си, че това прахче е безопасно :))))))
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия са пълно дъно.. И аз съм опитвал разни работи преди. Знам какво са наркотиците, знам какво са и наркоманите. Но това момиченце е ***.. дори не знам как претендират за някакъв статус като много готини.. дъно. От това надолу може да видите във Филаделфия как вървят по улиците
35
2
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 2 седмици
Абе на тази компания PR да не е Найо, сега освен ,че ще ги глобяд ще им забранят продукта хахаха и то само от една реклама
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Пищова - Може и котенце да е, ама на светлинни години от класно. Ама, и ти не си от тия, дето много пробират, така че, разбираемо я що толкова я Фалиш.
33
19
 
4
 
! Отговори
Пищова преди 2 седмици
Диончето е топ класно котенце.Истинска дама и мечта на всеки мъж,но само алфа тигри ,като мен могат да си я позволят.За това е плюете,защото само се търкаляте с гусита в леглото.А озлобените хипопотами-лелки е мразят защото мъжете им душат змията на снимки на Диончето.
32
1
 
8
 
! Отговори
Фин преди 2 седмици
До Анонимен 36 пълно е с жени, които нямат мъже, три деца и шамари и никога не се занимават с подобни инстаграм простотии. Ганчоовските коментари нямат край.