На Ахмед Доган е осигурена охрана от НСО, проверката отива в прокуратурата

МВР с подробности по казуса
30 авг 2024 20:24, Красимир Ангелов
178
На Ахмед Доган е осигурена охрана от НСО, проверката отива в прокуратурата
Снимка: БГНЕС, архив

МВР извърши проверка по сигнал, изпратен на 28 август от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС). Сигналът е подаден от Джевдет Чакъров и касае Ахмед Доган. На лицето незабавно е осигурена охрана от Националната служба за охрана (НСО) и МВР, съобщиха от министерството.

Оттам посочват, че са предприети всички необходими оперативни действия и мероприятия за изясняване на данните, посочени в сигнала. Проведен е разпит на лицето, възприело тези данни, съдържащи фиксиран период от време и място, посочено от подателя на сигнала.

Изнесените факти и обстоятелства не се потвърждават, тъй като е установено, че въпросното лице, посочено от подателя, не е било във фиксирания период от време на конкретното място. Резултатите от проверката са изпратени на компетентната прокуратура, информират още от МВР.

По-рано днес служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков съобщи, че комисия по член 23 от Закона за Националната служба за охрана ще заседава и ще прецени дали има заплаха и дали е застрашен почетният председател на ДПС Ахмед Доган и от какво естество е тази заплаха и има ли нужда от охрана от НСО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: МВРНСОАхмед Доган
Още от Общество
Заради западнонилската треска: Бум на продажбата на тестове и репеленти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
17
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 2 седмици
Да ние българите мразим еднакво и Пеевски и Доган,но най-мразим Радев...
66
1
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 2 седмици
Дано мафията не го ликвидира като покойният - лукановТой знае много за - кражбите и червените куфари с неотчетни пари , раздадени на сегашните големи играчи от - дс и бкпПо новомо атлантици
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган има достатъчно пари да си наеме собствена охрана, да не забравя как под носа на същите тези некадърници от НСО за малко да го застрелят.
64
8
 
13
 
! Отговори
До 66 преди 2 седмици
Ние Радев го мразим безплатно.
63
3
 
5
 
! Отговори
До 64 преди 2 седмици
Държавната охрана на Ахмед Доган е свалена още през 2020 г. от Румен Радев.
62
1
 
6
 
! Отговори
Още за олигофрена преди 2 седмици
Продължаваме Промяната имат намерение да станат член на Алианса на либералите и демократите за Европа, към когото принадлежат и ДПС. Това стана ясно от изказването на премиера Николай Денков.Принципите, които обединяват ПП с либералите са върховенството на правото, човешките права и демокрацията. Ще станем пълноправен член, когато дойде моментът, обяви Денков, според когото трябва да се търсят общи действия с ДПС.
61
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много тролейбуси е пуснал Пеевски тук и им е казано да плюват по Президента. НСО е под шапката на президентството,така е, но Радев няма право да им нарежда кой да бъде пазен и кой не, така че не внушавайте, че Радев пази по някакъв начин Доган. А освен това ние, българите, мразим еднакво и Пеевски, и Доган, това да бъде ясно!
60
0
 
14
 
! Отговори
смех преди 2 седмици
сега вече официално ше има охрана от нсо а не както до сега неофициално
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кредитен милионер ли е или поредния тарикат който си дава имота на себе си под наем?
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Беднякът няма пари за охрана. Измислиха въображаем атентат. Службите се задействаха, НСО поема охраната на Ахмед Доган, след като собственикът на охранителната фирма "Електрик секюрити" Данаил Папазов свали охраната на почетния председател на ДПС.
57
4
 
1
 
! Отговори
За олигофрена от 55 преди 2 седмици
Либералите по света изразяват мощната си подкрепа за лидера на ДПС д-р Ахмед Доган. В поредица от писма дългогодишните партньори на движението от целия свят застават зад лидерството на учредителя на партията. Президентът на Либералния интернационал Хакима ел Хаите, Роман Якич, президент на Либералната мрежа на Югоизточна Европа, (LIBSEEN) и сър Греъм Уотсън, дългогодишен лидер на европейските либерали, изпращат писма, адресирани до Почетния председател на ДПС и членовете
56
0
 
7
 
! Отговори
за Сокола преди 2 седмици
Най-добре ще го опазите като го натикате в затвора Ахмед Доган - Сокола, той дори не е турчин, а турчеещ се ром, бивш терорист ............бил доктор..............хаха............доктор по философия, който даже не е написал сам дисертацията си..........стига сте го докторосвали тоя дърт мафиот , алкохолик, женкар и *****варин!!!
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шиши подпали чергата на Доганя и води в резултата.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Герои на Чалгария, в името на Прасетата, скрийте Боко, Шиши и Главчо в Свинефермата! Никой няма да ги разпознае там измежду всичките прасета!
53
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алоу, днеса, по цял ден един и същи психар ви пълни коментарите с олигофрении
52
1
 
12
 
! Отговори
Далай Лама преди 2 седмици
Аман от привилегировани *** в България !!! То не бяха доктори, академици, Про100 Кировци, меки китки, жалки секретарки, Бойкикевци, банкянски пожарникари, долнопробни полУтици !!! Кога България ще се освободи от тази гнилоч ??????
51
7
 
12
 
! Отговори
Нормално беше преди 2 седмици
Нормално е руската креатура радьов да пази другата руска реликва и креатура. И двамата пагубни за развитието на България.
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трябва да има охрана и в тоалетната. Може да си посегне сам и да кажат Пеевски го ликвидира!! Охрана денонощно. НСБОП, НСОФАСУЛ, всички танкове, системата C300 веднага да се инсталира на Росенец до барбекюто! Трябва и 5 тюлена да му сложат да го пазят подводно. Някой да не мине под басейна да вземе да се стресне и да направи инфаркт! Трябва и 2 сестри да сложат. Един психиатър задължително да го пази, че е неадекватен от години! Да му пратят и чертежите на изтребителите, за да спи спокойно!!!
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС СА ТЕРОРИСТИ СЛУГИ НА ПРЕСТЪПЕН НАЦИСТКИ РЕЖИМ! ЦЯЛОТО БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНО КАТО НАЦИСТИ ОТ НАРОДЕН СЪД!
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 51 Мда, смъртни присъди за шалварите дето убиха българи на гара Буново, скаааапаняк!