НСО с мерки в Пловдив за честванията на Съединението

Вижте какви са ограниченията
12
НСО с мерки в Пловдив за честванията на Съединението
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) въвежда днес, 6 септември, мерки за сигурност в Пловдив по повод 139 години от Съединението на България и празника на града. Кулминацията на честванията е тържествената проверка (заря) с начало 20:30 часа на пл. „Съединение“.

На гражданите, които желаят да присъстват на мероприятието, достъп до зоната за сигурност ще бъде осигуряван след 18:30 часа през три пункта за проверка: на бул. „6-ти септември“ и ул. „Димитър Цончев“ (при сградата на Прокуратурата); при бул. „6-ти септември“ и ул. „Св. Климент“ (при подлеза) и при бул. „6-ти септември“ и ул. „Петко Каравелов“ (до ДЗИ-Пловдив), съобщиха от НСО.

Служителите ще извършват проверки за предмети, общоопасни средства и вещества. Гражданите ще бъдат проверявани с металдетектори за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.

За времето от 16:00 ч. до 22:30 ч. се въвежда забрана за използването на безпилотни летателни средства (дронове) в зоната на провеждане на мероприятието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: НСО
Още от Общество
Днес отбелязваме 139 години от Съединението, честит празник!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пак ще има решетки и ограждения за овцете отишли там да честват политиците си!
9
1
 
3
 
! Отговори
чече Гоше преди 1 седмица
Аз, чече Гоше, поръчах мерките, почетничт руски консул в България, верен пудел на Митре-фенова;))) Моят Рунди е ценен масон, защото е президент. Е, още дълго, нема да е, ама не е сигурно, дали България ще я има още дълго. Митре-фенова, казва, чи имаме нужда от сериозна денацификация;))) Мразили сме, различните, геювити, лисбикити, нъгърчътътъ, руснаците... Абе, българите, най-много мразят на тази планета, дори мразат да мразат;)))Митрефенова, казва, чи Съединението не е разрешено от Русия!
8
2
 
3
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Пак ли ще впрегнат цялото НСО, да пазят превратаджията Радев? Разединителят на нацията няма място при празнуване на Съединението! Да не говорим за миналата година,когато Радев като се наведеше, и зад него излизаше образа на Митрофанова! Всички знаем ,какво е било отношението на Русия към Съединението !
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тези мерки са само и единствено заради Радев. По-добре да не идва в Пловдив. С тези металдетектори се създава усещане за военно положение в държава. От кого го пазят???? Ние заради тези мерки, които са обидни вече не ходим на празника.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Помните ли преди 4 години мерките за сигурност на Радев в Пловдив на 6.09? Пиле не можеше да прехвръкне. Имаше металдетектори на 5 места около паметника в радиус 60 метра. Проверяваха хората с металдетектор и хвърляха бутилките с вода. Диди детските колички тарашиха. Знамената с пръти се хвърляха в един кош до детектора. А горе до аптеката в посока Чифте баня имаше бусове на жандармерията спрени напреки на пътя. Всичко около паметника почерня от жандармерия. Такива мерки не съм виждала никога.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Срам мее пред прадядо ми с осем кръста за храброст при Дойран за Бг за кой Пеевски,Кире,Баце и сие за кой умря????
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мерси Бонго остана само разединението
3
2
 
4
 
! Отговори
Нов прочит преди 1 седмица
Атлантически пълно разединение и продажност
2
1
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 седмица
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И КЪМ НСО!!!!БУДЕТЕ ЗДРАВИ И ПОМНЕТЕ ГЕРОИЗМА НА ОНЕЗИ, ЧИИТО КОСТИ СА СЪЕДИНИЛИ БЪЛГАРИЯ, ВОЮВАЙКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ В ИМЕТО НА РОДИНАТА!ВИЕ СЪЩО СТЕ ДОСТОЙНИ СЛУЖИТЕЛИ И ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДЪТ, КОЙТО ПОЛАГАТЕ ЗА НАШАТА БЕЗОПАСНОСТ!ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ!
1
2
 
0
 
! Отговори
Тосун паша преди 1 седмица
То не остана ватандаш ба къф празник!