6 неща, които спират потока на пари в дома ви

Безпорядък е едно от тях
18 сеп 2024 12:46, Михаела Лазарова
8
6 неща, които спират потока на пари в дома ви
Снимка: Istock

Домът ни безспорно е продължение на самите нас. Той отразява нашия характер и отношение към живота. Как да си помогнете сами и да подобрите притока на пари? Вижте на какво да обърнете внимание в жилището си:

Блокирани входове

Според специалисти входът на вашия дом или офис служи като портал за навлизане на енергия. Ако входът ви е препречен или разхвърлян, това може символично да попречи на възможностите и финансовите благословии да достигнат до вас. По същия начин врата, която скърца или залепва, може да означава съпротива срещу нови възможности.

Уверете се, че вашият вход е добре осветен, без препятствия и приветлив. Поддържайте пътеката чиста и помислете за добавяне на елементи като растения или атрактивен декор, за да поканите положителна енергия и изобилие във вашето пространство.

Северозападен „дефицит“

Северозападната посока се свързва с финансова стабилност и възможности. Ако тази част от вашия дом или офис е пренебрегната или недостатъчно използвана, това може да означава пропуснати възможности или финансова нестабилност. Подобрете северозападния сектор на вашето пространство, като го поддържате чист, добре осветен и свободен от бъркотия.

Помислете за добавяне на елементи като вятърни камбанки, кристали или изображения, които символизират просперитет и изобилие, за да активирате положителния енергиен поток в тази област.

Източник: 6 неща, които спират потока на пари в дома ви 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Образование
Helpbook: Кой контролира обучението, таксите и безопасността в частната занималня?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Вот дъ фак?! преди 23 часа
Помислете за добавяне на елементи като вятърни камбанки, кристали или изображения,?! - aма това наистина ли сте го качили в новинарски сайт
5
0
 
4
 
! Отговори
Пустиняка преди 1 ден
Имам наблюдения че северозападната посока не се свързва с финансови успехи
4
0
 
9
 
! Отговори
Мотиватор преди 1 ден
Как направих старъп и го продадох за 200 млн.: 1. Ставам в 5 сутринта; 2. Джогинг; 3. Контрастен душ; 4. Смути с авокадо и маракуя; 5. Баща ми търгува с нефт и газ, има 16 фирми, играе тенис с министри; 7. Отговорност; 8. Смелост; 9.Спонтанност. Последвайте ме за още съвети.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Аха, баш от разхвърляното ще е. А не защото си имал глупостта да не емигрираш, имаш непотребно - макар и висше - образование, нямаш познанства с хора, които да те издърпат в бизнеса си и работиш dead-end job, която ИИ ще замени след 1-2 години. Отивам да подредя входа...
2
1
 
12
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 ден
Според мен главните дето спират парите към народа са - Костов, Доган, Оня от Мадрид, Делян, Бойко..
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
6 неща, които спират потока на пари: 1. Не си част от системата; 2. Нямаш роднина, който да е част от системата; 3. Мързи те; 4. Пиеш от сабале; 5. "Близките" ти хора са невежи и безперспективни и те дърпат назад; 6. Необразован си.

Спонсорирани публикации