Държавата трябва да преразгледа еконормите, които товарят стойността на Мариците

В това правителство не трябва да има политически водачи
Обновена: 17 окт 2024 13:14 | 17 окт 2024 09:02, Гергана Попова
0
Държавата трябва да преразгледа еконормите, които товарят стойността на Мариците
Снимка: БГНЕС

Начинът за излизане от политическата криза е - събират се партиите, обсъждат приоритетите, които са еднакви за всички, оформят се като програма със срокове за реализация. Това заяви за Нова телевизия кандидатът за депутат от ИТН Тошко Йорданов.

Още по темата

"Ако тази програма има достатъчна подкрепа от съответния брой партии, те могат да излъчат правителство. В това правителство не трябва да има политически водачи. Решението, кои да са хората в него, трябва да е взето заедно", добави още Йорданов.

По въпроса за купуването на гласове Йорданов каза, че то се случва чрез различни фирми, през цялата държавна администрация, през корпоративен вот и др. И допълни, че „схемата е ясна“, известни са хората по места, които купуват гласове, но никой не предприема мерки. Кандидатът за депутат смята, че акциите срещу купуване на гласове са насочени към определени групи, за да могат други „да правят каквото си искат“.

Йорданов коментира още, че „Мариците и българският енергиен комплекс печелят всяка година“. И допълни, че „държавата трябва да преразгледа еконормите, които товарят стойността на Мариците“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Общество
Демерджиев: Купеният вот тежи повече при ниска активност
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари