Преди фаталния изход: Жена пазела Биляна да не посегне на живота си

Семейството подозирало, че може да се самоубие
17 окт 2024 09:22, Стела Стоянова
112
Преди фаталния изход: Жена пазела Биляна да не посегне на живота си
Снимка БГНЕС, архив

Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна, която посегна на живота си, пише „Телеграф“. Тя е била пазена, защото семейството й е имало подозрение, че страда от психически проблеми и може да се самоубие. За нещастие това се случи часове след като бе обявена за издирване.

Биляна е намерена в двора на Румънската църква на ул. „Княз Борис I“ 152 в София.

„Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета специално и жена, защото не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е известен футболен съдия.

Още по темата
Той е бил в командировка. Аз съм я виждал и в последния месец и тя реално имаше нужда от хоспитализация. Търсихме психиатри да помогнат. Изпадна в някаква следродилна депресия. Не знаем какво е. С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна“, обясни близък на семейството, посочил телефона си за връзка по време на издирването на жената. По първоначални данни жената се е хвърлила от 7-я етаж на сграда, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.

„Не мога да кажа, че е луда. Защото тя си гледаше безупречно децата. Но нещо се отключи в един момент и не беше същата. Почнахме да говорим с нея, но проблемът се задълбочи. Не е лесно да кажеш на една жена, че трябва да ходи на психиатър. Явно трябваше институциите да реагират по-бързо, но не го направиха и я изпуснахме“, коментира още мъжът. Юлианова е успяла да избяга от Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски". Именно оттам първи подали сигнала за изчезването й, след като сестрите не я намерили в отделението. Тя се обадила на свой приятел, с когото се видели в района на Софийските хали. Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин. Приятелят й също съобщил, че след като се видели, тя поела в неизвестна посока и не е успял да я спре. "Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодаря на всички отзовали се", съобщи във Фейсбук Ангел Ангелов, който пръв написа в социалната мрежа за издирването на Биляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: самоубийствоБиляна
Още от Общество
Спор за паркомясто завърши със стрелба
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
нямала телефон в себе си, но се обадила на приятел, а документите за какво са, за разпознаване?
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ще ти реагират но вас институциите бързо, дето не вярвате в тях и дето ви гони сите народен срам да се видите с психиатър и плюете и не вярвате в медицината и лекарите. Нима ви остава нещо друго при това тъповато мислене, освен да се самоубиете!?
19
14
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 1 ден
каква истина не се казва? че е луда и слабохарактерна ли?
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Добре я е опазила абе голяма работа е тая.
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Оооо, то па тия психиатрия така ще помогна, чее направо жената щеше да цъфти! Абсурд! Не им дреме, щяха да я натъпчат с една камара хапчета, да им вземат парите и чао.
16
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Абе не искаха ли документ от психиатър преди брака? Кой не си е свършил работата? То жената си е била за лечение още отпреди, защо въобще са я пуснали да се омъжва и да ражда? Нещо грижа за децата няма ли в нашата държава?
15
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Имам чувството, че върху тази жена е осъществяван натиск! За да вземе решение да сложи край на живота си, явно нервите и не са издържали. Да те вкарат в психиатрия и да те отделят от децата и аз, ако съм на нейното място, ще се самоубия. Когато се появи по ТВ съпруга и, доколкото разбрах, тя е излязла без телефон, но е имала документи в себе си, а сега се разбира, че тя е избягала от отделение на болница. Объркана работа, в която не се казва цялата истина. Нека да почива в мир тази млада жена!
14
15
 
9
 
! Отговори
до баба пена преди 1 ден
на феминистките все мъжете са ви виновни. дори когато става въпрос за вашите действия и бездействие. какво стана с приказките, че сте по - мъже от мъжете, че сте силният пол?
13
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Мъжа много бързо пусна опорката че се е самоубила. Тия трябва да се разследват надълго и широко.
12
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
обадила се на свой приятел, с когото се срещнала, търсела е защита и помощ, а той я оставил като ненужна вещ, не могъл бил да я спре, с такова обкръжение и с две малки деца, недоспиване, две сестри къде са били, а за родителите нищо
11
5
 
23
 
! Отговори
баба Пена преди 1 ден
Значи като чуя за футболист, треньор на фут нещо си там, полицай и т.н. все хора със съмнителна загриженост към другите и към семействата си и чак ми става лошо. Ай сега мъжа й дето не си е вършел работата и само се е чудил да се скате от домапната работа да го видим сега как ще гледа две бебета. Това му е наказанието което му е отредила жена му. Сурово наказание
10
4
 
24
 
! Отговори
Фифо преди 1 ден
Футболен съдия, на зор да ходи в командировка баш кога жена му е на тоя хал, че и с малко дете и бебе... Не на мен тия! А пък тия от психиатрията са ама за много бой!!! Жалко за младата жена, гени ли е, семейни драми или друго, тепърва вероятно ще разберем...
9
5
 
8
 
! Отговори
УЖАС преди 1 ден
На едни познати синът на 28 години го установиха с рак на дебелото черво. Лекарите го отворили и го затворили. Каза ли им, че няма смисъл от операция, ракът вече се е разпространил и в панкреаса и черния дроб. Ужас! Изписаха му морфин и си го изпратиха вкъщи да чака сетния си час. Това е трагедия пълна! Родителите реват, ама живот! Болка и мъка! Други се самоубиват.
8
2
 
6
 
! Отговори
Не си го пожелавай преди 1 ден
До оффф изключително неумстен и *** коментар.
7
2
 
8
 
! Отговори
Тоест нищо странно преди 1 ден
няма в случилото се макар да е трагедия. Но понеже никой не изнася тази информация когато трябва се създава излишна паника и фалшиви теории в населението .
6
7
 
34
 
! Отговори
баба Пена преди 1 ден
Ами то тоя футболен льольо сигурно всеки ден и е помагал,купувал памперси и пюрета от магазина и я е обграждал с грижи - да ама надали. Човека сигурно не се прибира с месеци и по цял ден се занимва с тая и без това доста т-па игра футбол и прилежащите играчи който са с доста съмнителна интелигентност. Жалко за момичето наистина много жалко
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
хайде сега, в началото беше избягала от кабинета, сега настанена в отделение, това означава че приятелката, която се смееше пред камерата е знаела, че я изпраща в психиатрична болница, а не на преглед при лекар както твърди, насила са я завели, по джапанки
4
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На все повече жени не им се гледат деца. Искат забавления барове и алкохол. За това имаме отрицателен прираст. За това *** ще ни завладеят. Тях не ги мъчи следродилна депресия.А това да си зарежеш децата понеже не се чувстваш добре - без коментар.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Баба на село казваше - Свършат ли ти дните, Бог го е измислил как да си отидеш.
2
27
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 1 ден
ТОЧНО ТАКА, ЕДНО ВРЕМЕ СА РАЖДАЛИ ПО 3+ И НЕ СА ИМАЛИ СЛЕДРОДИЛНИ ДЕПРЕСИИ! СЕГА ТОЯ ПСЕВДО КАПИТАЛИЗЪМ НИ ЕА *** *** ТА!

Спонсорирани публикации