ПП-ДБ няма как да работят заедно с "Възраждане" и ДПС

Много се съмнявам, че ГЕРБ-СДС ще стигнат 80 мандата, каза Сабрутев
21 окт 2024 21:55, Гергана Попова
49

Има хора, които си мечтаят, но истината е, че няма конкретно име, което да стои на масата. Не трябва да бъде политическо лице. Обществото все повече губи доверие в политическите лица. С деленето в обществото трудно ще се намери политическо лице, което да обедини хората. Конкретни имена нямаме и не ги поставяме на масата. Първо трябва да се види каква конфигурация може да подкрепи такъв човек. Това заяви за Bulgaria ON AIR кандидатът за депутат от "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) Венко Сабрутев.

Още по темата

По думите му,  от ПП-ДБ няма как да работят заедно с "Възраждане" и ДПС.

"Много се съмнявам, че ГЕРБ-СДС ще стигнат 80 мандата. По време на кабинета "Денков" те работиха срещу ръста на доходите. България освен че не задлъжня, се качихме на първо място по най-нисък дълг спрямо БВП. 8% дефицит няма и тази година ще завърши до 3% дефицит. Този филм с всяването на страхове го гледаме всяка година. Не трябва да се отказваме от допълнителните разходи. Трябва да намалим сивия сектор и да спрем кражбите", каза Сабрутев.

"Слагаме като основен приоритет борбата с корупцията. Не живеем в бедна държава, нас ни държат бедни. Едно лекарство за онкоболен човек се плаща до 28 пъти по-скъпо. Три пъти внесохме предложения за промяна на това нещо и бяха отхвърлени с гласовете на ГЕРБ, ДПС и "Възраждане", добави още Сабрутев.

Венко Сабрутев нарече абсурдна кандидатурата на Борислав Сарафов за главен прокурор и посочи, че не искат състезание с един кон: "На България ѝ е необходим независим и работещ главен прокурор."

"Искаме да продължим това, което стартирахме: изпреварващ ръст на доходите, грижа за децата ни качествено образование и качествено здравеопазване. Ще продължим с усилията за съдебна реформа", изтъкна Сабрутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: ДПСизбориГЕРБПП-ДБ
Още от Общество
По отношение на фините прахови частици имаме бавно подобрение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Повече от сигурно е,че"Възраждане" изобщо не са приритали от нетърпение да правят какъвто и да е отровен допир с тотално провалените политически и морално "харвардски"мошеници и гнусни шарлатани! Те ще седнат отново в сланинестия скут на намагнитения феномен,където бяха и досега,че са си лика прилика! Продажни корумпета,долни предатели на РОД и РОДИНА и отвратителен слугинаж на чужди господари,които с грухтящо удоволствие затриват 1300 годишната ни БЪЛГАРИЯ! Те са срам и позор за историята ни
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
*** неморални докарахте МВР и държавата за 2 години до състояние на колапс и повишена битова престъпност добре, че има кадърни кадри от ГЕРБ в служебното правителство да вътворят някакъв ред, аман Харвардските ви идиотщини на това ПП.
41
0
 
3
 
! Отговори
НЕ преди 2 часа
Не виждаш как ще работите със ДПС,е ти сляп ли беше до преди 3, 4 месеца,колко добре си управлявахте,дори събирахте квалифицирано мнозинство от 2/3 да направите, така важната реформа в съдебната система.Венко това с червените линии с ГЕРБ,ДПС сме го гледали затова лично аз повече няма да ви повярвам !
40
0
 
0
 
! Отговори
Посолството : преди 3 часа
Бухахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!
39
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 часа
ще се съюзите и с дявола само да сте по близо до кокала никои не ви вярваима ли някои от твоита рода да не е назначен на подходящо място вие сте аморалнии нямате място в политиката затова хората са отвратени и не гласуват
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Брокерите от ПП,ДБ и техните метреси, си намериха добре платен "бизнес", на държавната софра, с подкрепата на политически неграмотните си и купени фенове. Реално имат 7%, останалите ка алабала. Срам, за службите, МВР, щом допускат това.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
41- Прав си, а ВЪЗРОЖДЕНИЕ Е РУСКА ПАРТИЯ, ОПОРКИТЕ И ИЗДРЪЖКАТА ОТ КРЕМЪЛ!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
37 Няма да има вече "в скута", още по-малко на Бойко. ПП,ДБ не са дясна партия, а корупционна лява секта. Евроатлантици са само на думи. Те са посредствени брокери, за които парите не миришат.
35
0
 
6
 
! Отговори
Далай Лама преди 3 часа
Този Сабрутев откъде се пръкна ? Какво е направил за България , че има право да се изцепва ???? Докога ще се публикуват идиотщините на този и онзи в България ??? А стига вече !!!
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ГЕРБ-СДС няма как да работят с левите прахосници, лъжци фалшификатори ПП,ДБ.
33
1
 
5
 
! Отговори
ЕЛАТЕ преди 5 часа
И РАБОТЕТЕ НА НИВАТА-НЕГОДНИЦИ
32
1
 
5
 
! Отговори
запознат преди 5 часа
Е то на всички е ясно че ще седнат в скута на бойко.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Надявам си,чи ППДБ все така самоотвержено ще бранят Ахмет Доган!Комунистите и агентите на ДС трябва да се подкрепят.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Ее друго си е Герб и пеевски
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Нормално ,няма как гейовете от ППДБ да работят с мъжкарите патриоти от Възраждане .Гласувайте с номер 12
28
1
 
11
 
! Отговори
BONZO преди 6 часа
А кой е казал, че "Възраждане" искат да работят заедно с ПеПе и Д е Бе България?
27
0
 
11
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 9 часа
Тези невнятници направо къртят идейно. Няма да се коалират, но искат да управляват. Как като масата избира не ги искат? Обикновено, който иска да работи самостоятелно се занимава с бизнес, не с политика и то за собствена сметка и риск. Друга е идеята при политиката
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Станете първи и се само коалирайте вие сте толкова самовлюбени, че единствената възможност е това. Сега сте четвърти,
25
1
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 10 часа
Същите заклинания ги слушахме и преди Сглобката.После Про100то надуши кеша и се гушна с ББ.
24
0
 
14
 
! Отговори
Фитока преди 11 часа
Вервам,вервам!