Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Двамата са напълно неузнаваеми
Обновена: 24 сеп 2024 13:32 | 24 сеп 2024 13:29, Нели Христова
156
Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Преди седем години Кори Мейсън влезе в новинарските емисии, след като на 16 години получи разрешението да започне процеса по медикаментозна промяна на пола. Това вдъхнови неговата майка, Ерика, да направи същото. Така синът стана дъщеря, а майката - баща.

Днес двамата са напълно неузнаваеми, като Кори редовно пуска снимки онлайн, а последната публикация на Ерик показва процесът, през който е преминал, за да се преобрази от жена в мъж.

Кори знае още от малка, че е момиче в момчешко тяло. На 11 години тя вече започва да се облича и да изглежда като дама. Отначало обаче се страхувала, тъй като не знаела, дали семейството й ще я приеме. Но тя не само била приета след дълги и сложни разговори, но и вдъхновила и майка си Ерика, която също се борел със сексуалната си идентичност.

През 2015-та година тя получи разрешение да премине през хормонална терапия, а през 2016 г процесът започва и Ерика.

Ерик, преди Ерика, се чувствал неудобно като жена през целия си живот и признава, че е "мразила бременноста си".

"Първото чувство беше облекчение, второто беше ужас", разказа Ерик пред 60 Minutes Australia. "Страх за това какво ще крие бъдещето ми… страх за това как ще изглежда остатъкът от живота ми. Имам пет прекрасни деца, имам страхотен съпруг и страхотен живот“

Животът и на дъщеря му Кори се промени доста драматично. В публикация в Instagram, в която тя показва себе си като малко момче, Кори пише:

"Не става дума за това да "стана" друг човек - аз вече съм това, което съм - просто искам тялото ми да отразява това. Не е като внезапно да се променя от човека, който винаги сте познавали - това е по-скоро за желанието ви да видите кой винаги съм бил. Мислех, че преходът е в това да стана повече като жена. Осъзнах, че всъщност става въпрос за това да стана повече като себе си."

Кори каза пред ABC News, че винаги е била близо до майка си, но че са "още по-близки", откакто двамата са започнали процеса на промяна заедно.

"Беше страхотно", каза тя. "Знам, че не съм сама и той разбира през какво преминавам, особено когато имам тежък ден или ако съм наистина разстроена за нещо, той винаги е там."

През 2007 г. Ерик Мейсън, тогава Ерика, се жени за съпруга си Лес Мейсън. Двойката има пет деца: Челси (24), Кори (16), Кейли (15), Елън (10) и Уилоу (7).

Първоначално Лес се изненадал от промяната у Ерика, но по-късно приел, че Ерик най-накрая ще живее живота си такъв, какъвто иска да бъде.

"Беше страхотно да го гледам как най-накрая намира себе си и е свободен да изживее своята автентична истина", сподели Лес Мейсън пред ABC News . "Той знае, че винаги ще бъда до него през всичко, не само в прехода. Когато казах „Да“, имах предвид, докато не умра. Без значение какво ни поднася живота, ние ще се изправим заедно до самия край. И двамата са много по-щастливи и това щастие се излива в останалата част от семейството. Разбира се, че все още имаме различия, но в крайна сметка винаги изглаждаме нещата. Това е, което семейството трябва да прави".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от Русия
Германия - политическият екстремизъм и рисковете за Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
5
 
! Отговори
Страшна работа преди 5 часа
Момето си е засукано, няма как да се усети човек. Такова, не че е извънземна красавица, ама ако реши да те сваля, още повече на някоя и друга напитка, нямаш шанс и направо минаваш под ножа.
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
А целта та подобни статии в уж сериозни ,а не жълти медии е?! .промиване на мозъци,приемане на новото нормално в целия му извраатен вид,..
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Това са рисковете на Прогреса...науките напредват и понякога става и така...не е за аплодиране но не може да се отрече...
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До ХАХАХЩе е интересно да се направи сериал за майката и сина станали баща и дъщеря.Може да се даде на някоя бг медия безплатно сериала за да го излъчи.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Отврат..... тия са голям гнус. Апа днес.бг където ни ги промотира още повече.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Интересна новина.Липсва ми времето когато Карбовски ходеше на място да отразява тези новини.
62
1
 
4
 
! Отговори
Смех... преди 5 часа
Чудесна журналистика----ДАЛИ ИМА ВОДА ЗА ДЕЦАТА И НАРОДА , НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО---- ВАЖНО Е ДА ГЛЕДАМЕ В КЮЛОТИТЕ НА ДРУГИТЕ....ХАХАХАААА....
61
1
 
1
 
! Отговори
Шарани преди 5 часа
кълвете на гола кукичка.....
60
2
 
4
 
! Отговори
ACAB преди 5 часа
Извратеняци!
59
1
 
4
 
! Отговори
Пфу преди 5 часа
Гнусляци
58
1
 
5
 
! Отговори
Анти тяло преди 5 часа
Браво...това е нивото на журналистиката днес!!!!
57
2
 
3
 
! Отговори
лорд минчеФ преди 6 часа
да идват у бсп , тук приемат леви
56
3
 
4
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 6 часа
До 45. Няма нишо сложно да се разбере,че в патологичното проявление на болестта шизофрения липсва рационалност и нормален когнитивен анализ.Интроспекцията при евреите е невъзможна и те я компенсират с безобразна надутост за всеки случай. Евреите са колективни ,а не личностни същества. Примери много.Някога на "Кристал" се събираха хипари.Всички бяха евреи. Наблюдавал съм ги с охота.Момичета непоправими к..у..р..в..и...Момчета обратни. Наблюдавал съм и еврейската компания на Камен Воденичаров.
55
2
 
15
 
! Отговори
Българинъ преди 6 часа
Ей с това се занимава Европа, докато е бавно и сигурно превзета от исляма... Куиирс фор Евро-Халифат. Аллаху Акбар!
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Била "приета" длед дълги сложни разговори - хахаха!
53
4
 
1
 
! Отговори
Марсел Попов преди 6 часа
Цъpвyлю продължава да се бори с вятърните мелници :D
52
1
 
5
 
! Отговори
синето преди 6 часа
вмест да лашка го лашкат , колко много щастие имало по тоя свят
51
1
 
11
 
! Отговори
ХАХАХ преди 6 часа
Отвратително е всичко това!Да не говорим,че се завърта един сериал,първо били майка и син ,после станали баща и дъщеря ....
50
1
 
7
 
! Отговори
Егати, преди 6 часа
със сигурност е трудно да го псуват този/тази юнак/мома.
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Топ новина , после нямало пропаганда :)