Доган към Борисов: Ела, ако ти стиска

Бял паун и тропически растения в двора на Сарая, оказал се хотела
15 юни 2008 10:11,
76
Доган към Борисов: Ела, ако ти стиска
Доган предизвика Бойко за Сарая. Снимка: Булфото

Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган допусна екип на столичен вестник в т.нар. Сарай в елитния столичен квартал Бояна.

Имотът е регистриран като 4-звезден хотел на името на фирмата "Делта епсилон", собственост на Красимир Дюлгеров и Румен Асенов.

На въпроса защо никой досега не е казал, че това е хотел Доган отговаря: Ами никой не е питал.

"Това е неформален клуб "Витоша", в който не всеки може да влезе. Има и членски внос, който е тайна", казва с усмивка Доган и не може да се разбере дали се шегува или говори сериозно.

Във фоайето на хотела под часовника има голяма икона на "Свети Георги победоносец", покровител на имота.

В двора има бял паун, който гордо се разхожда из градините.

В градината има и парник за тропически растения. Когато репортерите на в. Труд поискали да видят барбекюто преди кметът на столицата Бойко Борисов да го е бутнал, Ахмед Доган казва: Да дойде, ако му стиска.

Лидерът на ДПС казва, че овчарското куче, което е получил през 2004-та година от Борисов за рождения си ден работи по специалността си - охранител.

„Изкарва си хляба като охранява стадо. Нали е овчарско куче“, подчертава още лидерът на Движението за права и свободи.

Ахмед Доган признава, че се занимава с бизнес. "Не е тайна, че се занимавам с бизнес, но не с рекет, комисионерска дейност, продажба на наркотици, оръжие и пр.

Не се притеснявам от нищо, което правя", казва още Доган и съобщава, че в най-скоро време ще организира в градината в "Бояна" специална пресконференция, за да задоволи любопитството по финансовите въпроси и по всички останали теми.

Ахмед Доган посрещнал репортерите с атеве - високопроходимо бъги, което редовно кара в елитния столичен квартал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
anonimka преди 16 години
A be koito go moje,go moje...Dogan e edinstveniq istinski politik v Bg...
34
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Бог да я прости, майка България !!!
33
0
 
2
 
! Отговори
бъг преди 16 години
леле ... свети георги ше се обърне в гроба бе хора .. АТАКА е спасението ви !!!
32
0
 
2
 
! Отговори
РАСИСТ преди 16 години
ега умреш, гяурско куче!
31
0
 
2
 
! Отговори
mark преди 16 години
Ако бе голям политик то онези който гласуват за него и той както казва много се грижи и се интересува за тях,нямаше да живеят зле и да се чудят къде да си продадат тютюна и картофите,и как да изкарат зимата.това ли е големия политик или по скоро хитрец
30
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Какво сега? И аз ли трябва да плюя срещу Доган? Един човек в тази Държава си е оправил живота, живее си щастливо и не ни се натрапва с присъствието си. Вие помните ли едно предизборно обещание от Доган Аз не си сомням такова? Така че и за това не мога да се хвана - човека е хитър и знае как да си опича работите! А това, че е турчин не е причина да го мразя, би било много малоумно!...
29
0
 
2
 
! Отговори
jokrér преди 16 години
goljam poletik tova e...
28
0
 
2
 
! Отговори
mark преди 16 години
Прав си Доган не е ***,той се възползва умело.И ще продължава докато има глупци които му позволяват.и той ше продължава да се държи по-нагло.Страхотна държава няма що!Измислена партия защитава "правата" на измислено малцинство.Или по-точно казано защитава собствените си права и свободи.Той онзи отгоре гледа.......
27
0
 
2
 
! Отговори
чин чин преди 16 години
Доган не е ***!Други са глупаците!..Ама няма отърване от тях!
26
0
 
2
 
! Отговори
*** преди 16 години
Симпатяга :).
25
0
 
2
 
! Отговори
Lelka_Debelkaa преди 16 години
една мижитурка като Доган да се бъзика с нас толкова години?Явно много!Пауна, ами той си има предназначението от време оно. Пазел е харемите по - добре от кучето, пази и затворите, освен, че е и красива птица.Вдига врява до безобразие:))) Та в този ред на мисли, нищо добро не ни чака.Един *** да ни разиграва толкова години и да разпродава държавата ни... Това ако беше дори и в Китай , този плиткоумник щеше да свърши на стадиона.Каквото и да вземе обаче да не забравя, че по тяхният обичай, голи идват на света и голи си отиват:))))
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Прав е човека.А идете ако ви стиска де.Него си го пази държавата а вие си е.... м......А сега плюйте срещу Бойко Борисов.
23
0
 
2
 
! Отговори
бай ви Ганя преди 16 години
"Не е луд тоз дето яде баницата" Щом се дупим ще ни го лъзгат отзад още. Хак да ни е. На следващите избори гледайте пак само телевизия и си пийте биричката. Защото скоро ще има само шербет, чай и кафенце "каймаклия и шекерлия", по заведенията.
22
0
 
2
 
! Отговори
ATAKA DO SMART преди 16 години
DO 20 NOMER : EI RQZAN NALI ZNAISH CHE SI DOLNA KASTA MAINUPODOBNO I NQMASH PRAVO DA GOVORISH S BQL 4OVEK BES DA SI MU ISKAL RAZRESHENIE , NALI TAKA RQZAN :)
21
0
 
2
 
! Отговори
Динко преди 16 години
Ченгетата от "Труд" отиват да вземат интервю и да се поклонят и да целунат ръка на ченгето Доган който ги храни.
20
0
 
2
 
! Отговори
da mu izqdete rezani преди 16 години
q se grimnete be gqu.......ri vie ste si davate si gizovete posle pla4ite
19
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
hahahahahahhaahhahahahahahahahahhhahaaaa
18
0
 
2
 
! Отговори
ATAKA DO SMART преди 16 години
SHANSA ZA SPASENIE OT RQZANITE E SAMO 1 I TOI NE SA KAZVA BOIKO BORISOV A -------------> ATAKA !!!!! . ATAKA DO SMART PODKREPETE VOLEN ZA DA NE VI PODKREPQT RQZANITE IZODZADZE
17
0
 
2
 
! Отговори
az преди 16 години
"На въпроса защо никой досега не е казал, че това е хотел Доган отговаря: Ами никой не е питал." - това не може да е нормално - да се изгавриш така с целия народ. И мен за много неща не ме питат, ама си спазвам закона, нали? А тоя *** да си помисли какво ще стане, ако започнат да го питат за щяло и нешяло - ще му избега мазната турска усмивка от физиономийката.
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
xora glasuvaite na sledva6tite izbori za6toto nali ne vi se iska da6teritevi da badat zabuleni.A tova 6te stane ako tozi mrasen tur4in prodaljava da e na vlast.