Сините: Бойко да не си прави сам правителство

Можем да бъдем гарант за стабилно мнозинство, категорични са от традиционната десница
8 юли 2009 20:20,
273
Сините: Бойко да не си прави сам правителство
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров заяви, че не би съветвал Бойко Борисов да предложи готов кабинет на ГЕРБ, който сините да подкрепят, защото това ще е правителство на малцинството.

Според Димитров Синята коалиция може да е гарант за стабилно мнозинство.

Имаме експерти в много области, а тяхното активно участие може да гарантира промяната, прилагането на финансовата програма, подчерта шефът на СДС.

В сряда либералният австрийски вестник Дер Щандард публикува интервю с Борисов, съобщава Дойче веле.

В интервюто столичният кмет заявява, че отрицателният имидж на страната е най-големият проблем в отношенията между София и Брюксел и точно по тази причина на ключови постове ще бъдат назначени познати в Европа лица, чиито кариера и действия гарантират правилното усвояване на европейските средства.

В сряда са се състояли и първите консултации за новия кабинет между Бойко Борисов и лидерите на Синята коалиция.

В четвъртък неформалният лидер на ГЕРБ ще се срещне с Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
0
 
! Отговори
do moderatora s lubo преди 15 години
nali znaete kak moje naj burzo?imate na razpolojenie samo nqkolko sekundi,moderatora e dosta burz :)ctrl+a, ctrl+c ;)http://en.wikipedia.org/wiki/Turkic_peopleshttp://en.wikipedia.org/wiki/Turkic_languageshttp://en.wikipedia.org/wiki/Tengrihttp://en.wikipedia.org/wiki/Old_Great_Bulgariahttp://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarsnau4ete si istoriqtaizvinqvam se za spamane6to mejdu men i moderatora ;)
251
0
 
0
 
! Отговори
Той преди 15 години
Мартин Димитров има бъдеще, защото знае какво говори и най-вече е почтен човек.Надявам се, коментиращите, които говорят със злоба, да го правят от неразбиране и най-вече дано не са млади хора, защото иначе лошо..........лошо за България.
250
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 15 години
За всички, които НЕ ОБИЧАТ Костов - нека чуят и ако имат уши да разберат-***.otgovori.eu - ДОРИ НЕ Е НУЖНО ДА ЧЕТЕТЕ, САМО ДА СЛУШАТЕ!!!
249
0
 
0
 
! Отговори
Алф преди 15 години
Ив Костов, първо през затвора и след това да се прибира при жена си... и акъл да не дава! А тоя с очилцата, колко е щастлив - има вероятност да докопа кокала..
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Оти ги ручахме жабетата ако такива кекави политици като тая *** ще са министри. То по-добре да не почваме промяната ако пак ще търсим работа на политиците без значение на качествата им а само заради партиината им принадлежност
247
0
 
0
 
! Отговори
избор преди 15 години
Ако Бойко не иска коалиция с БСП, да се коалира с РЗС и АТАКА ! Но в никакъв случай с БГА 'БАЛКАН' и 'Диамант' - Разград !
246
0
 
0
 
! Отговори
Коментар преди 15 години
Мартинчо, много ти се иска кокалче, пиле, ама твоят чорбаджия Иван казва обратното. Нал са сяташ пилчо, оти тая не муй да стане. Бат ти Бойко е като вързана камила и ни приема, ни предава на теб кокалче. Той каза, че сам ще носи отговорност, ако почне да я дава на Сулю и Пулю "отиде конят в ряката".
245
0
 
0
 
! Отговори
бити карти преди 15 години
Иванчо и Мартин са бити карти ...Ако още не се сещат за това, някой да им прати диск по пощата с 'класифицирана' информация !
244
0
 
0
 
! Отговори
6 % или 60 % преди 15 години
Тия с 'чистите' ръце, дето имат 6 % , да не са имали 60 % , а останалите 40 % да са за Бойко ? Да не е станала някаква грешка или Доган е броил бюлетините и им е дал само 6 % ? Бързо да се провери дали нямат 60 % !
243
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ех, приватизационни форумни експерти, кога ще разберете, че България изостана толкова много от другите в Източна Европа точно заради вялата и много закъсняла приватизация. Другите вече се бяха освободили от бремето на разни комунистически раздути и неефективни мастодонти, докато тук всички трепереха да не приватизират "народните" предприятия и не им пукаше, че в тях изчезват стотици милиони от бюджета заради измислени социалистически благотворителности. Тези средства можеха да преобразят държавата и да се инвестират за нови съвременни производства и образование, а не да издържат мрънкачи и носталгици, които само реват за руските пазари, големите заводи с още по-големи комини и други икономически утопии.
242
0
 
0
 
! Отговори
добро утро преди 15 години
Мутра влиза в ресторант и разправя на келнера:- Имаш ли жабешки крачета, бе...?- Да, господине.- Я, тогава да те видя как подскачаш да ми донесеш една бира.
241
0
 
0
 
! Отговори
Никодим преди 15 години
Абе хора, тука в днес.бг такива кьор-фишеци се пускат, че направо не е истина...Днес Командира при Бареков, каза, че ще подкрепят всяко едно решение на ГЕРБза правителство, без да имат грам претенции.Днес.бг, ясно е , че искате рейтинг и посещаемост на форумите си, но не заблуждавайте хората.
240
0
 
0
 
! Отговори
Петя преди 15 години
Бойко , не зайгравай с Костов. Този човек е за затвора не да управлява отново. Нима всички забравиха какво направи той, а съпругата му с нейната фондация? Това неговото приватизация ли беше и какво получи държавата освен той и всички негови приближени?
239
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 15 години
Ле леее! На тоя ако Боцьо му каже одупи се наш Мартинчо и *** ще му извърти като бонус! Абе боцко, вземиго бе, а? Вземиго, дайму некакво бюрце да заеме! Некакво постче по-отака! Па го прай каквото си искаш, не че става за адютант, в казарма не е ходило момчето, ама се може да ти разнася некакви папки и куфарчето може да ти носи! Вземи го бе, че ще се съсипе от мерак да е некакъв некъде си! Той и от СДС ще се откаже ако тр и мавъра ще оплюе ако искаш! Само да го земеш! А?
238
0
 
0
 
! Отговори
DO 233 преди 15 години
AKO MOJE6 DA OBJSNI6 RAZLIKATA MEJDU ZASELNIK I MESTEN JITEL. AVSTRALIJ I AMERIKA SA DARJAVI SAZDADENI OT IZMETTA NA SVETA. PO NIKAKAV NA4IN NE MOJE I DUMA DA STAVA ZA SRAVNENIE S BALGARITE MUSULMANI, KOITO JIVEJT TUK OT KAKTO SE POMNJT.TE NE TE KARAT DA U4I6 TURSKI TAKA 4E TI NE KAZVAI KAKVO DA U4AT ILI GOVORJT.V OFICIALNITE DARJAVNI U4REJDENIJ SE GOVORI NA BALGARSKI I VSI4KI DOKUMENTI SA NA BALGARSKI A V KA6TI ILI NA ULICATA VSEKI MOJE DA SI GOVORI AKO ISKA I NA KITAISKI
237
0
 
0
 
! Отговори
маршал преди 15 години
Ако Бойко е истински мъж, не трябва да се коалира със 'сини птици' / БГА 'БАЛКАН', 'Диамант' - Разград'/ ! Може пък след време народа до го оцени и той да стане МАРШАЛ ...
236
0
 
0
 
! Отговори
skitnik преди 15 години
Мартин Димитров е *** /гол, мазен охлюьов/
235
0
 
0
 
! Отговори
анихилация преди 15 години
електрон + позитрон = 2 фотона /анихилация/батман + терминатор = ?
234
0
 
0
 
! Отговори
BIVSH FEN преди 15 години
..ALOOOOOOOOOOOOOO.....MARTINE! NALI NIAMASHE DA IMATE NIKAKVI PRETENCII ZA MINISTRI???? ZASHTO SEGA SE NATISKATE KATO DURTI ***????EGATI ***..ZATOVA NE VI VIRAVAME!!
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Министър-премиерът на Австралия Джон ХауардНа мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!