Сините: Бойко да не си прави сам правителство

Можем да бъдем гарант за стабилно мнозинство, категорични са от традиционната десница
8 юли 2009 20:20,
273
Сините: Бойко да не си прави сам правителство
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров заяви, че не би съветвал Бойко Борисов да предложи готов кабинет на ГЕРБ, който сините да подкрепят, защото това ще е правителство на малцинството.

Според Димитров Синята коалиция може да е гарант за стабилно мнозинство.

Имаме експерти в много области, а тяхното активно участие може да гарантира промяната, прилагането на финансовата програма, подчерта шефът на СДС.

В сряда либералният австрийски вестник Дер Щандард публикува интервю с Борисов, съобщава Дойче веле.

В интервюто столичният кмет заявява, че отрицателният имидж на страната е най-големият проблем в отношенията между София и Брюксел и точно по тази причина на ключови постове ще бъдат назначени познати в Европа лица, чиито кариера и действия гарантират правилното усвояване на европейските средства.

В сряда са се състояли и първите консултации за новия кабинет между Бойко Борисов и лидерите на Синята коалиция.

В четвъртък неформалният лидер на ГЕРБ ще се срещне с Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 15 години
Нещо не виждам бурна радост от убедителната победа на СК? Що така, нали макар и извън управлението ще сте част от мнозинството, което ще се бори срещу комунисти и турци.Пък чувам, че и с нов зам. председател ще се сдобиватe - като бият шута на Мавъртинчо от СДС ще трябва при вас да го взимате.Вече са наточили брадвето за това недоразумение, както чувам.....
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Синята коалиция не казаха ли ,че сте осигурят стабилно мнозинство без да извиват ръце??
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
до 197 Много са причините да искам ГЕРБ да е със самостоятелно правителство.Едната е ,че яко взет участие ситите или Атака ,ще ни обвинят в етнически модел ,а напрежението без друго е много високо в момента.Сега ГЕРБ трябва да са и дипломатични в най-висша степен.Не искамеда сме второ Косово.
209
0
 
0
 
! Отговори
az българина преди 15 години
И аз смятам ,че е редно ГЕРБ да състави самостоятелно експертно правителство.Ще е много трудно и трябва да се осмислят нещата до най-малките подробности ,защото опозицията ще е мощна и ще гледа всичко под лупа.
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бойко сам,не ти трябва никой.Наглеци разни
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Поредният грозеняк. Освен да фъфли и да пелтечи друго не прави.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
septemvri pak i tozi put i dps shte e v igrata
205
0
 
0
 
! Отговори
Пътник преди 15 години
199. Ти си знаеш. Няма да те мъча. Ама ще те светна за един лек срещу носталгия по родината - почивка за една семица на българското черноморие :)
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Схрускай нещо друго, селяндурко!!!! Научи българската граматика, пък чак тогава оправяй политиката!
203
0
 
0
 
! Отговори
gerb преди 15 години
martin dimitrov i ivan kostov sa al4ni *** iskat vlast da *** mama im al4na ,boiko da si pravi pravitelstvoto sam bez takiva izmamnici kato martin i ivan kostov
202
0
 
0
 
! Отговори
Ме преди 15 години
Костов & Сие не съм сигурен че трябва да се натискат..Нямат много гръб за да поемат отговорност...с няколко експерта или министър два.. могат да помогнат но могат и да се опарят...Но Костов си е шило.. не може да стои мирен.. което е положително качество..
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Питат Радио Ереван:- Каква е приликата между демокрацията и българската демокрация?Радиото отговоря:- Като между обикновения стол и електрическия стол.
200
0
 
0
 
! Отговори
Разумен АТАКИСТ преди 15 години
Абсолютно те подкрепям трябва да си сърба попарата сам . По изказванията му преди изборите си личеше че не е готов и провалът ако заиграе по песента от троината коалиция ще го вкара в гроба при Костов , Симо Мадрицки , Станишев че и Виденов . То не че не се е запътил на там де сега се ослушва прди да джапне здраво . Феноменът е че Борисов не е кандидат но тълпата избра него това доказва колко *** имат право да гласуват . Върни лентата с изказванията и деиствията на ГЕРБ и Борисов и ще оцик
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бойко да си е сам. Никакви сини и разни размазани цветове.......
198
0
 
0
 
! Отговори
Ди 199 преди 15 години
Не в България имах най-хуманната професия и си я обичах но нашите политици се огъзиха и ни съкратиха какво да правя ? Такси карах в София счупи се пари за ново нямах кредит не взех страх ме беше . Отделно имам и второ више предложиха ми легална работа в Германия и приех после съкращения неволи и от 5 години близо съм часник имам собствена консултанска фирма имам пари но въпреки че е ореден животът ми се живее в България . Незнам някога дали си го изпитвал да ти е чужд домт ти
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Да не си прави сам правителство, ама вие първо разкарайте Костов, той въобще не трябва да представя СК, а трябва да постъпи, както и Станишев - ОСТАВКИ заради страданието ни толкова години наред, защото народа помни не само от вчера !!!
196
0
 
0
 
! Отговори
Пътник преди 15 години
188 Ае стига се прави на луд. Живееш в чужбина за пари не по принуда. Иначе се гордей че си Българин колкото искаш.
195
0
 
0
 
! Отговори
До 188 преди 15 години
Гордея се с родината си и винаги съм защитавал името и честа си на БЪЛГАРИН ако че чивея по принуда повече от 12 г. зад граница . Българката в ЕВРОПА ПРОСТИТУИРА ПО ПРИНУДА не по своя воля принуждават я сводници закриляни от всички бивши управляващи партии и полицаи .А грозен не съм определено . Сега върви стягаи куфарите и в АНАГОЛА ХАИДЕ И ТАМ ЖИВЕЯТ ХОРА СКОРО И българските тескерета ще ви съберем че ептен да завиете *** недни
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Днес по ТВ Европа имаше анкета дали искаме коалиция ГЕРБ - КОСТОВ и вотът беше отрицателен...Дано Бойко не направи грешката да вземе синия ***, които едва ли има повече от 2% избиратели и изведнъж наготово да се намърда пак във властта...
193
0
 
0
 
! Отговори
DON KIROZO преди 15 години
Poznaite koi shte e vinoven ako BB ne uspee da se koalira s nikogo? :))K...o....s...t...o.....ff